Koval Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2014 Przydaje się niska wysuwana półka/szuflada podzielona na równe kwadraty (niczym herbaciarka). Ułożysz tam krawaty, spinki, zegarek ale również pasek do spodni. Chciałem napisać o 'patencie' jak cytowany (mi tego brakuje i chyba sobie sam dorobię ), ale Paparazzo wyczerpał temat i wszystko 'w punkt'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2014 Dzięki za wyczerpujący wpis. Półka na krawaty, paski - świetna opcja. Najlepiej chyba z wstawianymi przegródkami z materiału? Zrobię też chyba 2 cm (wysokość) półkę na poszetki. jak szaleć, to szaleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2014 To może spraw sobie przy okazji bieliźniarkę ? Będzie komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2014 Swego czasu coś takiego mi wpadło w oko. Wydaje się być idealnym rozwiązaniem dla wszystkich "zbieraczy" butów 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2014 Super Da się coś takiego kupić gotowego czy tylko na zamówienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2014 Nie mam pojęcia ale jako, że w najbliższym czasie sam będę zmagał się z zaplanowaniem swojej szafy, to mam zamiar właśnie coś takiego zamontować. To chyba najbardziej zoptymalizowany sposób na "upchnięcie" butów jaki do tej pory widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2014 Super Da się coś takiego kupić gotowego czy tylko na zamówienie? Samemu bez problemu takie coś zmajstrujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2014 Moim zdaniem wysuwana belka sprawdza się świetnie na koszule. Zmierz dokładnie szerokość półek na buty by się nie okazało ze przy standardowej brakuje dosłownie 4 cm by 4 pary stały koło siebie. Inaczej trzeba robić na zmianę jedne do przodu, drugie tyłem. I zastanów się nad przesuwanymi drzwiami, ja zamówiłem z takimi zamiast otwieranymi do siebie i bardzo żałuję. Ciągle się o wszystko blokują. Ja też chwalę sobie kwadratowe, zamknięte szuflady, idealne na swetry i przybory do pastowania butów. Z dołu na buty warto zrobić wysuwaną szufladę otwartą na całą szerokość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2014 I zastanów się nad przesuwanymi drzwiami, ja zamówiłem z takimi zamiast otwieranymi do siebie i bardzo żałuję. Ciągle się o wszystko blokują. O wszystko czyli o zawartość szafy ? W takim wypadku masz poprostu za mało przestrzeni, również mam przesuwne drzwi i zero problemu. Polecam zamiast tradycyjnych szaf rozwiązania typu system elfa. Sam decydujesz na co ile miejsca przeznaczasz, zabudowujesz ruchomymi drzwiami i masz dokładnie to co sobie wymyślisz i w każdej chwili możesz wszystko pozmieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 3 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2014 Dwa pomysły. Ciekawy sposób na wieszak na spodnie a tu do częsciowego zaadoptowania na wewnętrzną stronę otwieranych drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 3 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2014 Montaż szafy jutro od 08:00. Dzięki Panowie. Jak to często bywa byliście niezawodni i bardzo mi pomogliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papryk Napisano 3 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2014 Może się jeszcze przyda: http://www.digsdigs.com/43-stylish-masculine-closet-designs/ http://www.digsdigs.com/63-clever-hallway-storage-ideas/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 31 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2014 przydatne w podróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 31 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2014 Fajne, ale mam wrażenie, że zawartość przy nieco bardziej dynamicznej jeździe zacznie latać po całym bagażniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 12 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2014 Dla miłośników kapeluszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 17 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2015 Potrzebuje jednego (!) wieszaka na marynarkę, szerokość 42 cm. Czy ktoś mógłby doradzić gdzie kupić? Najlepiej sklep stacjonarny w Warszawie, ale też internetowy z tanią przesyłką - oferty, które znalazłem, to wieszak za 1 zł i wysyłka za 20... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 19 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2015 Potrzebuje jednego (!) wieszaka na marynarkę, szerokość 42 cm. Czy ktoś mógłby doradzić gdzie kupić? Najlepiej sklep stacjonarny w Warszawie, ale też internetowy z tanią przesyłką - oferty, które znalazłem, to wieszak za 1 zł i wysyłka za 20... Jeżeli jesteś z Warszawy możesz sprawdzić muji czy jakoś tak (ten japoński sklep ze wszystkim w prostej kartonowo/drewnianej stylistyce) - ale tego nie wiem. Na pewno wieszaki na spodnie z klipsami są w Piotrze i Pawle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 25 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2017 Kolega Velahrn zapewne już nie potrzebuje ale może inni szukają wieszaka w rozsądnej cenie - dzisiaj (chyba tylko) do końca dnia promocja w BRW; https://www.brw.com.pl/katalog-produktow/produkt/11279,wieszak-na-spodnie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 26 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2017 BRW - każdą złotówkę planowaną na zakupy tam lepiej przepić - o wiele lepiej zainwestowane pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 22 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2018 Pozwolę sobie odgrzebać temat. Gdzieś (chyba nawet tu na forum) widziałem taki sposób na przechowywanie skarpet i postanowiłem spróbować tak zorganizować szufladę. O ile stan zerowy zajmuje trochę czasu (zwłaszcza jeżeli wcześniej skarpety przechowywało się w formie "zośki" lub w totalnym chaosie), tak utrzymanie takiego stanu nie wymaga zbyt dużo czasu. No i jest pełen przegląd całej kolekcji stopowych ocieplaczy. PS. No i tak trzymając się tematyki forum - komoda bespoke, nieskromnie pisząc. 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi