eye_lip Napisano 24 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2013 Było drogo bo pewnie robił to we wspomnianym punkcie, więc była podwójna marża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
electro Napisano 24 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2013 Tutaj nie ma co porównywać, bierz Zenitha. Fredek: -ten zegarek ma być garniturowcem ale ma 42mm i jest gruby jak diver -wersja w różowym złocie pvd którą pokazałeś prezentuje się jakbyś właśnie przyjechał z Sankt Petersburga (no offence dla mieszkańców). Wykończenie i klasa mechanizmu Elite to inna bajka, spokojnie kupisz w budżecie do ok 9k pln Zenitha takiego jak ja miałem lub nowszą wersję: Wlasnie o podobnym myslalem. Dzieki za sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 25 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2013 Zegarek który mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 25 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2013 Bardzo wiele cartierów mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 26 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2013 Nie jest dobrze, starzeję się, design datejust zaczął mi się podobać , a żeby nerką nie handlować, rozważam Seiko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stachu Napisano 1 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2013 Czy ma ktoś z kolegów forumowiczów zegarek Stowa model Antea Kleine Sekunde lub 390? Chciałbym przymierzyć przed kupnem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 1 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2013 Ja już nie mam, ale mogę podpowiedzieć co nieco - jaki masz obwód nadgarstka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stachu Napisano 1 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2013 18 cm. Ale wydaje mi się, że jest dość wąski patrzac "z góry" - 5-5,5 cm. Więc nie wiem, czy 390 nie będzie trochę za duży.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 1 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2013 Ja mam nadgarstek ok. 17cm, z góry 5,5 i Antea 390 jest dla mnie do noszenia (miałem dwie sztuki), ale wybrałbym mniejszą. Antea ma specyficzną kopertę z długimi uszami, dużą tarczę, co potęguje wrażenie wielkości. Kiedyś była (jest?) jeszcze pośrednia Antea 36mm. KS tak czy inaczej wygląda spoko, ja teraz noszę sporo zegarków vintage 35-36mm i polubiłem ten rozmiar bo na co dzień jest bardzo wygodny. Mój Chronoswiss ma 38mm i podobny wymiar uszu co Antea i wydaje mi się teraz wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stachu Napisano 1 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2013 Dzięki za info! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 3 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2013 Nowy sportowy nabytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 3 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2013 Zegar OK ale pokaż lepiej ten drugi nabytek który robi za tło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 3 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2013 Bardzo dobry artykuł. http://biznes.pl/wiadomosci/swiat/na-kr ... detal.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 3 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2013 Bardzo dobry artykuł. http://biznes.pl/wiadomosci/swiat/na-kr ... detal.html Jak zwykle komentarze zabijają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 3 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2013 To standard przy artykułach o zegarkach, na popularnych portalach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 12 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2013 Panowie czy diver (dokładnie ten: http://www.orientuhren.de/orient-automa ... p-412.html ) będzie pasował do zestwu koordynowanego (dżinsy, koszula, krawat, marynarka) czy lepiej sobie połączenie z tym zegarkiem darować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.Consigliere Napisano 12 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2013 Moim zdaniem jak najbardziej pasuje. Sam noszę starszego czarnego mako (tego z cyframi) i nie zauważam tam zgrzytu. Poza tym, skoro Bond mógł nosić divera do smokingu, to nie ma się co zastanawiać nad noszeniem go do zestawu koordynowanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 12 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2013 Poza tym, skoro Bond mógł nosić divera do smokingu, to nie ma się co zastanawiać nad noszeniem go do zestawu koordynowanego Bo w mniejszym zegarku nie mieści się laser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 12 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2013 Na temat noszenia lasera do smokingu zdania też są podzielone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondi16 Napisano 22 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2013 Polecam zegarki marki Intersoll, posiadam dwa i każdy jest bezbłędny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 22 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2013 Ingersoll to chińszczyzna, nie ma co polecać, chyba, że nimi handlujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 22 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2013 Chińszczyzna, ale moim zdaniem akceptowalna. Niektóre są niebrzydkie, wykonanie adekwatne do ceny, a fakt zorganizowanej regularnej dystrybucji pozwala być spokojnym o ewentualne kwestie gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 22 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2013 To może ja miałem inne Ingersolle w ręku, nie wyglądały najlepiej - ale oczywiście masz rację co do dystrybucji i gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 22 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2013 "wykonanie adekwatne do ceny" To chyba niedobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 22 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2013 Dlaczego? Chińskie zegarki za kilka stówek, i to wszystko, z mały plusem za możliwość bezproblemowego reklamowania na miejscu. Wcale nie uważam, że są mega super (a nawet wkurza mnie, że niektóre udając chrono mają multidatę), ale też nie ma powodu, żeby je totalnie mieszać z błotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi