Pan Janusz Napisano 14 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2012 No i to są praktyczne gurta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 9 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2013 Bezwyłogowe marynarki, raczej do letniego stylu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 13 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2013 Kieszenie wykonane na bardzo wysokim poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 30 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2013 gdy zimno lub materiał szorstki - podpinka w spodniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 1 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2013 Może mniej ciekawe, a raczej dziwne rozwiązanie w marynarce Hawes & Curtis dolne dziurki rękawa marynarki są zszyte natomiast dwie górne są odpinane to zapewne po to abyśmy nie zapomnieli jak teraz się powinno nosić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 1 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2013 Może ma to na celu umożliwienie skrócenia rękawów i poźniej dorobienia dziurek powyżej tych rozciętych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 2 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2013 Radzę spojrzeć na wykrój rękawa - niewykonalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 2 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2013 gdy zimno lub materiał szorstki - podpinka w spodniach Z tego co wiem, to ta podpinka jest to pumpów. Pozdrawiam, Dr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 2 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2013 Z tego co wiem, to ta podpinka jest to pumpów. Pozdrawiam, Dr a to ciekawe - mogłbyś rozwinąć ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 2 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2013 Chyba nie potrafię. Po prostu skojarzyłem to zdjęcie ze wpisem na blogu Black Watch opisującym stroje sportowe Edwarda VIII. Te spodnie pochodzą chyba z tego garnituru: Cały wpis tutaj (link). Pozdrawiam, Dr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 2 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2013 ... Cały wpis tutaj (link). Pozdrawiam, Dr dzięki, nie znałem tego opisu. nie stwierdzają tego wprost, ale wydaje się, że strój był skonstruowany z myślą o wykorzystaniu w różnych warunkach pogodowych, stąd wymienna podpinka. przy okazji - inne ciekawe projekty króla: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 2 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2013 Tak, trzeba powiedzieć, że miał do tego głowę. Te tartany są świetne. Pozdrawiam, Dr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 2 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 3 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2013 Ekstra, skąd to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 3 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2013 Ekstra, skąd to?Flanelowa marynarka od Joce & Co z Savile Row. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 4 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2013 To co mi sie szczegolnie podoba w tej marynarce to klapy w szpic, gdzie dolna czesc biegnie poziomo praktycznie. Optycznie poszerza klatke piersiowa i nadaje calosci bardziej stoickiego wygladu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R0bert Napisano 9 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2013 Z Nowego Jorku. Czy ktoś wie do czego to służy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 9 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2013 Osobiście myślę, że do niczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vislav Napisano 9 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2013 Z Nowego Jorku. Czy ktoś wie do czego to służy? Wygląda to na spodnie do wysokich butów, czyli bryczesy. A służy ściągnięciu nogawek w dolnej części, aby z tychże butów nie wyłaziły. No i przy zakładaniu butów przy dopasowanej cholewce nogawki nie jadą do góry. Te spodnie, to może być jakiś militarny vintage. pozdr.Vslv p.s. miałem rację to jest military vintage http://onlinemilitaria.com/shopexd.asp?id=177&bc=no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 11 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 11 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2013 Chodzi o spinkę do mankietu, czy ja czegoś na tym zdjęciu nie dostrzegam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skar Napisano 11 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2013 piękna marynarka (krata) swoją drogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 11 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2013 Podwójna szlufka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 11 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2013 Masz u mnie bro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 11 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2013 Świetnie, a ja w żadnych spodniach bespoke, bo nie pomyślałem. Jak masz jeszcze coś ciekawego, co mogło mi umknąć - cyknij fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi