Styleman Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Wyszedłem dzisiaj z mocnym postanowieniem zamówienia dwukolorowych monkow u Kielmana. Skory ,klamerki i reszta wybrana,miara wzieta a dalej zobaczymy co z tego wyjdzie. A to wzór. Cytuj
maciato Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Trzymam kciuki. Mało się na forum widuje butów z tej pracowni; wzór też ciekawy. Spód podeszwy też będzie z "niespodzianką" ? Czekam na efekt końcowy. Cytuj
Mr.Consigliere Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 I będą również w takim kolorze jak te wzorcowe? Cytuj
Styleman Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 I będą również w takim kolorze jak te wzorcowe? Fason,kolor kremowy tak ,cześć brązowa tz.golf ,jak ja to nazywam "młotkowana" będzie ze skory słonia w brązowym kolorze.Co prawda snuje mi się po głowie aby to zmienić. Moze do jutra nic nowego nie wymyślę. Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Pełen lans Koniecznie zamieść zdjęcia po! "Zamówienie dwu kolorowych monków" to brzmi jakbyś zamawiał dwie pary kolorowych butów popr. dwukolorowych. Cytuj
Vuitton Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 I będą również w takim kolorze jak te wzorcowe? Fason,kolor kremowy tak ,cześć brązowa tz.golf ,jak ja to nazywam "młotkowana" będzie ze skory słonia w brązowym kolorze.Co prawda snuje mi się po głowie aby to zmienić. Moze do jutra nic nowego nie wymyślę. Czy do butów ze skóry słonia używa się podobnie jak przy paskach do zegarków skóry z trąby czy też z innej części? Trąba jest dość miękka, czy do butów jest ok? Cytuj
andershep Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 ... ,cześć brązowa tz.golf ,jak ja to nazywam "młotkowana" będzie ze skory słonia w brązowym kolorze... szkoda. bardzo jestem ciekaw jak poradziliby sobie z tą marmurkową dekoracją? Czy do butów ze skóry słonia używa się podobnie jak przy paskach do zegarków skóry z trąby czy też z innej części? wydaje się, że skóra z ucha słonia jest odpowiednia. Cytuj
Styleman Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 szkoda. bardzo jestem ciekaw jak poradziliby sobie z tą marmurkową dekoracją? Tez żałuje ale nie chcieli się tego podjąć,za duże ryzyko. Cytuj
damiance Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 myślę, że nasi patyniarze D&D mogliby coć ciekawego zaproponować przy takim modelu butów ... Cytuj
Styleman Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 myślę, że nasi patyniarze D&D mogliby coć ciekawego zaproponować przy takim modelu butów ... Mam szanse jeszcze zmienić zamówienie......? Cytuj
Styleman Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 Zdjęcia słabe,robione z cichaczem.Szewcy byli bardzo nie chętni aby mi je pokazać, Cytuj
Velahrn Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 Odczułem fizyczny ból patrząc na te szpilki . Cytuj
Styleman Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 Odczułem fizyczny ból patrząc na te szpilki . A co ja będę mówił ? Cytuj
kamil Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 Odczułem fizyczny ból patrząc na te szpilki . A co ja będę mówił ? Ty nie będziesz mówił, Ty będziesz wył Cytuj
Styleman Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 Przedostatnia przymiarka,jeszcze małe poprawki do wykonania. Cytuj
Styleman Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 Wyrobisz się na jutro ? Zobaczymy, to nie ja mam się wyrobić .Na pewno nie zdąża mi podmalować grzebieni ,mistrz nie ma weny. Cytuj
saphir.pl Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 Ivan może pozazdrościć. Słoń świetnie się wkomponował - super pomysł. Ciekawe jak finalnie będą się prezentowały Cytuj
Styleman Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2013 Zamówienie zakończone. Cytuj
pirat Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2013 Na pewno nie zdąża mi podmalować grzebieni ,mistrz nie ma weny.Czy to oznacza że wena mistrza naszła? Cytuj
Üxküll Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2013 uuuuuuuuuuuuu, lakierowane prawidła firmowe. po najściu weny, coś mało wprawnie wyszedł ten eksperyment z malowaniem. Cytuj
Styleman Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2013 uuuuuuuuuuuuu, lakierowane prawidła firmowe. po najściu weny, coś mało wprawnie wyszedł ten eksperyment z malowaniem. Wena naszła,a malowanie udało się w 97% . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi