Remy Napisano 8 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2012 TM Lewin, ktoś planuje zakupy ? Chcę kupić 2 koszule od nich. Brakuje 2 do 4 za £90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek4 Napisano 21 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2012 Czy ktoś z kolegów orientuje się, co się dzieje ze sklepem menswear.pl? Na majle nie odpowiadają, telefon wyłączony? EDIT: ok, nie zauważyłem małego dopisku na głównej (urlop zapewne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucjan Cyfer Napisano 24 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2012 Panowie, chcialbym Wam polecic z calym przekonaniem ten oto sklep internetowy http://www.farfetch.com. Oferuja naprawde szeroki asortyment, wlacznie z nieco niszowymi przedmiotami. Kupowalem tu trzykrotnie i za kazdym razem nie moglem miec zadnych zastrzezen, nie bylo najmniejszych problemow ze zwrotem / wymiana produktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 24 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2012 Panowie, chcialbym Wam polecic z calym przekonaniem ten oto sklep internetowy http://www.farfetch.com. Oferuja naprawde szeroki asortyment, wlacznie z nieco niszowymi przedmiotami. Kupowalem tu trzykrotnie i za kazdym razem nie moglem miec zadnych zastrzezen, nie bylo najmniejszych problemow ze zwrotem / wymiana produktu. Świetny post nr 1! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 24 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2012 Chyba się skuszę http://www.farfetch.com/shopping/men/se ... 44716.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jesper Napisano 24 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2012 Może dopiero za trzecim razem udało się trafić z rozmiarem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucjan Cyfer Napisano 24 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2012 Musisz mi wybaczyc, nie mam na codzien kontaktu z jezykiem ojczystym i widocznie nigdy nie nabylem wystarczajacej bieglosci w poslugiwaniu sie jezykiem polskim w pismie. Bylem przekonany, ze slowa zwrot i wymiana wystepuja rowniez w liczbie mnogiej. Jesli zdanie, ktore zacytowales, bylo faktycznie tak niezrozumiale napisane to krotko doprecyzuje. Zdarzyl sie raz przypadek, w ktorym po otrzymaniu przesylki zmienilem preferencje na rzecz innego podobnego przedmiotu, skontaktowalem sie z osoba obslugujaca w tej materii sklep, ktora to bez wahania przychilila sie do mojej prosby. Dziekuje uprzejmie 4inHand Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 24 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2012 bardzo ciekawy sklep przykładowa ciekawostka - kaszmirowy płaszcz kiton za jedyne 15 565 euro. http://www.farfetch.com/shopping/men/ki ... 14816.aspx nawet mają mój rozmiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szu Napisano 13 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2012 Czy któryś z szanownych forumowiczów kupował kiedyś ubrania z tego sklepu? http://stores.ebay.de/SPENCE-Clothing/G ... 34.c0.m322 Szczególnie zastanawiają mnie ceny kurtek (głównie Corneliani),w opisie aukcji napisano,że towar jest oryginalny a sprzedawca z Włoch. Zastanawia mnie czy to prawdziwy outlet czy może ioffer? Jak sądzicie? Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 14 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2012 Czy któryś z szanownych forumowiczów kupował kiedyś ubrania z tego sklepu? http://stores.ebay.de/SPENCE-Clothing/G ... 34.c0.m322 Szczególnie zastanawiają mnie ceny kurtek (głównie Corneliani),w opisie aukcji napisano,że towar jest oryginalny a sprzedawca z Włoch. Zastanawia mnie czy to prawdziwy outlet czy może ioffer? Jak sądzicie? Dziękuję i pozdrawiam Sprzedający ma bardzo dużo komentarz i wszystkie pozytywne, więc wyglada ok. A jak na corneliani to ceny całkiem niezłe. Chyba jest to tylko sprzedawca online, których zarówno na Ebay jak i Allegro jest coraz wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 13 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2012 http://allegro.pl/meskie-podkolanowki-4 ... 90890.html MĘSKIE PODKOLANÓWKI 43-44 FALKE 100% WEŁNA Z MERYNOSÓW http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=9521025 inne aukcje użytkownika ze skarpetami Falke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudson Napisano 25 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2012 Witam, z jakiego konta korzystanie podczas zakupów online w obcej walucie? Zastanawiam się nad założeniem konta walutowego z kartą płatniczą. Jaki bank polecacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubao Napisano 25 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2012 Korzystam z mkonta w złotówkach, karty wirtualnej w dolarach, płacę często w euro i nie odczuwam przewalutowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 29 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2012 Korzystam z Sync.pl Tylko trzeba wziąć poprawkę, że przy płatnościach innych niż w EUR jest dość wysoka opłata za przelew (chyba ok. 30 zł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 8 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2012 Podałeś link do sklepu, dlaczego nie chcesz w nim kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 8 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2012 @pirat, nie napisałem, że nie chcę Powód jest jeden - techniczny. Nie mam karty, którą mógłbym płacić więc rozważam jedynie podłączenie się pod jakieś zbiorcze zamówienie Gdyby więc podobny krawat był dostępny w Polsce, byłoby prościej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 8 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2012 @pirat, nie napisałem, że nie chcę Powód jest jeden - techniczny. Nie mam karty, którą mógłbym płacić więc rozważam jedynie podłączenie się pod jakieś zbiorcze zamówienie Gdyby więc podobny krawat był dostępny w Polsce, byłoby prościej Prościej by było gdybyś "zrobił sobie kartę", bo będziesz co chwila musiał "podłączać się" do zamówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelR Napisano 8 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2012 W wbk są karty prepaid. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 8 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2012 Nawet debetówkami często można płacić w necie, typu ta standardowa z mbanku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prozac Napisano 9 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2012 Warto spróbować. Ostatnio rezerwowałem pokój w hotelu gdzie była płatność "tylko kartą kredytową". Wpisałem dane z debetówki i nie było problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelR Napisano 9 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2012 W wbk są karty prepaid.wszędzie są karty... ludzie Czasami ktoś nie spełnia jakiegoś błahego warunku i nie dostanie. Np. nie ma stałego meldunku. Dlatego napisałem o prepaid. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 10 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2012 Czasami ktoś nie spełnia jakiegoś błahego warunku i nie dostanie. Np. nie ma stałego meldunku. Dlatego napisałem o prepaid.Ciekawe ilu z nas nie ma meldunku Ciekawe ilu nie ma pracy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 10 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2012 Myślę, że ten norweski żul nie miał meldunku, a buty porządne kupił. A gotówki - jak wiadomo - żule przy sobie nie noszą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baker Napisano 3 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2013 W sklepie zalando pojawiła się oferta butów Cheaney: http://www.zalando.pl/premium-mezczyzni/cheaney/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 3 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2013 To i nawet Prime Shoe mają w swojej ofercie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi