woj Napisano 18 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2013 http://www.brooksbrothers.com/mens/men,default,sc.html jak ktoś ma znajomych w usa to teraz dobry czas żeby ich "wykorzystać", kup 4 koszule - 40% rabatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 18 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2013 Jesteś tego na 100% pewny. nie można być niczego pewnym w 100% wyprzedaż właśnie ruszyła o północy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 18 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2013 O północy rozpoczęła się wyprzedaż w sklepie internetowym Massimo Dutti. Sporo asortymentu z rabatem 40%. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 19 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2013 W sklepach stacjonarnych też już obcieli ceny, choć nie ma żadnych plakatów o tym informujących. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 19 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2013 W sklepach stacjonarnych też już obcieli ceny, choć nie ma żadnych plakatów o tym informujących. Oj w Toruniu są byłem i poczyniłem małe zakupy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian88 Napisano 19 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2013 Chyba szału nie ma w Massimo Dutti. Zimą ceny wydawały mi się atrakcyjniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 19 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2013 Chyba szału nie ma w Massimo Dutti. Zimą ceny wydawały mi się atrakcyjniejsze. Przypominam, że to dopiero pierwsza tura. Potem ceny jeszcze nieznacznie spadną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 19 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2013 Jak pod względem jakości oceniacie buty od MD ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 19 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2013 przy drugim poziomie wyprzedaży są ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuzet Napisano 19 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2013 A kiedy można spodziewać się następnej tury obniżek. W sumie chciałem się tam jutro wybrać i kupić trochę rzeczy, bo wyglądają (na stronie) bardzo sensownie. Przy czym mając w świadomości, że ceny jeszcze mogą być obniżone, człowiek zaczyna się zastanawiać, czy jeszcze nie poczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kot~ Napisano 19 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2013 Przypominam, że to dopiero pierwsza tura. Potem ceny jeszcze nieznacznie spadną. Tylko, że wtedy to nie bardzo będzie z czego wybierać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornes Napisano 19 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2013 Już teraz jest mało rzeczy w sklepie internetowym - swetry w serek, marynarki ... to co najciekawsze jest zamawiane na pniu. Wg mnie jest to spowodowane zamawianiem również w Polsce do sklepów nawet dwóch rozmiarów do przymierzenia a potem idą zwroty, które ponownie trafiają do sklepu internetowego. Przy okazji oglądając marynarki dzisiaj spojrzałem na buty - czarne derby z nakładanym noskiem. Specem na pewno nie jestem. Jednocześnie uważam, że ta skóra wygląda słabo - plastikowo po prostu. Ja bym za nie w życiu nie dał 300 zł nie mówiąc o normalnej cenie czyli około 500. dorzucając 200-300 zł można mieć na pewno znacznie lepszej jakości obuwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pnq Napisano 19 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2013 nie można być niczego pewnym w 100% wyprzedaż właśnie ruszyła o północy Wczoraj wieczorem też byłem zaskoczony, a dzisiaj wchodząc do sklepu jeszcze bardziej ... wychodzi na to, że mój informator jednak nie jest godny zaufania Panowie przy okazji, czy jak ktoś będzie w MD może spytać się o rozmiar 50 marynarki z zestawu: http://www.massimodutti.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/duttipl/pl/30220004/678585/2681032 ? Obleciałem całą Warszawę i nigdzie już nie ma ... Nr ref. 2002260 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondepart Napisano 20 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2013 Witam, Czy ktoś z Was orientuje się, czy Suitsupply robi przeceny asortymentu w swoim sklepie internetowym? Dziękuję za informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.mateusz Napisano 20 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2013 Witam, Czy ktoś z Was orientuje się, czy Suitsupply robi przeceny asortymentu w swoim sklepie internetowym? Dziękuję za informacje. Nie, nigdy. Asortyment schodzi sam i jest na bieżąco zastępowany przez nowe modele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 20 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2013 Sam to on nie schodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuzet Napisano 20 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2013 A jednak dzisiaj byłem w Massimo, bo stwierdziłem, że później może być problem ze znalezieniem odpowiedniego rozmiaru. Weszły te mokasyny (niestety granatowych nie było), ale te też mi przypasowały. I marynarka (pierwsza dwurzędówka) Ale trzeba przyznać, że spodnie mają jakieś dziwne - chinosy potrafią być luźne w udach, ale strasznie opinać łydki, przez co okropnie sie marszczą, negatywnie wpływając na odbiór. W efekcie, spodni trzeba będzie poszukać gdzie indziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej k. Napisano 20 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2013 chyba tę marynarkę mierzyłem .... niby 100 % bawełna ale jakaś taka mocno elastyczna ładne jednorzędowe marynarki z wełny widziałem ... cena po przecenie to 629 pln ... zastanawiam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 20 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2013 (...) Ale trzeba przyznać, że spodnie mają jakieś dziwne - chinosy potrafią być luźne w udach, ale strasznie opinać łydki, przez co okropnie sie marszczą, negatywnie wpływając na odbiór. W efekcie, spodni trzeba będzie poszukać gdzie indziej. Identyczna sytuacja - wczoraj byłem. Od kolan w dół spodnie robią się ekstremalnie wąskie. Przy rozmiarze 44 na dole mają z 18 cm. I to te oznaczone jako casual, czyli luźniejsze niż slim. Podziękowałem. Dziwna też jest skóra użyta w torbach - niby fason fajny, ale skóra jakaś gumowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 20 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2013 Identyczna sytuacja - wczoraj byłem. Od kolan w dół spodnie robią się ekstremalnie wąskie. Przy rozmiarze 44 na dole mają z 18 cm. I to te oznaczone jako casual, czyli luźniejsze niż slim. Podziękowałem. Dziwna też jest skóra użyta w torbach - niby fason fajny, ale skóra jakaś gumowa... Mam podobnie, tyle, że u mnie dochodzi jeszcze ciasnota w udach (ale to ja mam je po prostu rozbudowane, bo dużo biegam), ale co ciekawe ten ogólny trend w zwęrzaniu spodni to niestety z roku na rok. W poprzednim roku kupiłem rozmiary slim fit 31 UK (40EU) w MD i do dzisiaj dobrze leżą. W kolekcji jesień/zima już w slim fity tych samych rozmiarów w udach nie wchodziłem. W tym roku większa część rozmiarów regular 42 nie wchodzą w udach. Wyhaczyłem dzisiaj tylko jedne białe w paski w rozm 42, które dobrze leżały w udach. Zastanawiam się nad wzięciem tych rozmiarów z kolekcji NY, bo marynarkę którą mam chwalę za jakość materiału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 20 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2013 Tylko, że wtedy to nie bardzo będzie z czego wybierać stany magazynowe znowu przybierają, widocznie część już odesłała 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woj Napisano 21 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2013 fajnie to wygląda jak nogawka jest wąska 18-19cm, fajnie wtedy chinosy/jeansy można nosić z brogsami, monkami etc natomiast jak koledzy powyżej ja również sporo się ruszam no i niestety w łydkach się nie mieszczę zazwyczaj, w udach ciasno a w pasie odstają z 6cm :/ kupiłem ostatnio chinosy mustanga z zalando one dobrze leżą mimo że mają wąską nogawkę, bardziej proporcjonalne w łydkach/udach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mik Napisano 24 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2013 http://www.mrporter.com/Shop/Sale? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 25 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2013 Model Burford od Loake za 489 zł (-55%): http://www.zalando.pl/loake-burford-botki-sznurowane-brazowy-lo212c00m-701.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 25 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2013 Dodajmy, że to linia 1880. Samemu się nad nim zastanawiałem - tylko czy da się to dostosować do warunków zimowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi