Skocz do zawartości

Wyprzedaże

Parmigiano

Rekomendowane odpowiedzi

no widziałem je - fajne na lato moim zdaniem do casualu :D

natomiast z racji, że "kijka nie pogrubasisz" to chyba nie warto jeśli się nie mieścisz. Zauważ, że przed lustrem w sklepie stoisz w miejscu i jest mała, to co dopiero jak będziesz siadał, kucał, machał rękoma - nie wytrzymasz i zawiśnie na wieszaku. Ja też się nie zmieściłem...

Już po ofercie widać, że jest to firma niepoważna. Oferuje zdjęcie miary i 'drugą przymiarkę' [rozumiem, że poza zdjęciem miary to jedyna przymiarka?] w cenie, a za każdą kolejną, opcjonalnie każe sobie dopłacać 200 zł :-)

Wg grupera miarę zbiera krawcowa, wg strony jest to krawiec.

Misza, chyba błądzisz. ;) Jak bym szerokość klap rozpatrywał w stosunku do sylwetki, nie do 'tyłka' tj. długości marynarki. Zamknięte klapy ze swej natury są szersze (sięgają dalej) w porównaniu z otwartymi. Co do tyłka na wierzchu to pewien sposób zostało podsumowane to tu http://mostexerent.tumblr.com/post/1105 ... conception

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.