mr.vintage Napisano 29 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2012 Jest wiele sklepów, które działają wyłącznie w sieci, a mimo to nie podają dokładnych rozmiarów, lecz ogólną tabelę rozmiarową. Najlepszy przykład to Asos, który ma w ofercie kilkaset marek a rozmiarówka niby dla każdej z nich jest taka sama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paero123 Napisano 29 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2012 Czy Massimo Dutti na wyprzedaży online daje modele sprzed paru lat? Na metkach niektórych marynarek jest Modelo: 2002, 2003 lub 2009, czy to rzeczy sprzed tylu sezonów??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 29 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2012 A gdzie takie oznakowanie widzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paero123 Napisano 29 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2012 Na tej metce w kieszeni wewnętrznej: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zby Napisano 29 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2012 może chodzi o numer produktu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przechodzień Napisano 29 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2012 Ja mam w takim razie marynarkę z przyszłości (Modelo: 2022) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paero123 Napisano 29 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2012 A to OK. Widocznie to nie rok produkcji a rzeczywiście nr modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkel.martin Napisano 29 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2012 Polecam wyprzedaż w sklepie Goertz w Złotych. W poniedziałek zakupiłem ciekawe buty na jesienne dni, przecenione z 369zł na 169zł. Prawie jak Chukka boots , tylko z dwoma dodatkowymi rzędami dziurek na sznurówki . Goertz jest w likwidacji. Prawdopodobnie do końca września już ich nie będzie w Złotych więc można coś ciekawego upolować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkel.martin Napisano 29 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2012 Wybaczcie dwa wpisy po sobie, ale nowy zakup wymaga nowego postu. Wczoraj w Galerii Mokotów zakupiłem również takie oto obuwie fimry Marc O'Polo: Wyczytałem, że można te buciki okreslić mianem Longwing Brogues, British Brogue lub American Brogue. Nie wiem, nie orientuje się. Jedyne co wiem, to że mi się strasznie spodobały. Buty przecenione z 599zł na 299zł. W sklepie było jeszcze sporo przecenionych butów TH, Marc O'Polo i włoskich firm, których nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 29 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2012 Namęczyli się żeby je tak "wybrudzić". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 29 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2012 Wyglądają trochę jak przemoknięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 29 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2012 Prawie jak Chukka boots , tylko z dwoma dodatkowymi rzędami dziurek na sznurówki . Oświeć mnie, proszę - gdzie te dodatkowe rzędy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 30 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2012 Oglądałem ostatnio buty w Marco Polo, bardzo słabe wykonanie i kiepskiej jakości skóra, nie polecam, jeśli ktoś miał styczność z dobrej jakości obuwiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 30 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2012 Też odniosłem takie wrażenie oglądając ich trzewiki w ZT. Natomiast z tego co się dowiedziałem to w sklepie w GM jest tylko kolekcja damska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kot~ Napisano 30 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2012 T.M. Lewin; aktualnie 20% zniżki na wszystko do 3.09. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 4 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2012 Zdecydowanie nie dla mniejszych panów: http://www.josephturner.co.uk/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej k. Napisano 6 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2012 Lniane koszule Christian Berg w P&C sprzedają już po mniej niż 40 PLN . Co prawda jakaś dzika rozmiarówka ale możecie coś trafić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zby Napisano 10 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2012 jakby ktoś szukał czerwono-różowych chino to w c&a się albo walnęli z cennikiem albo wyprzedają jeden kolor: http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Mężczyźni//Kolekcja/Spodnie/78452/1 inne kolory są 4x droższe. Może kogoś zainteresuje kolor lub cena;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 10 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2012 Po prostu kolor nie zszedł, fakt że trzeba być odważnym na takie spodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 10 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2012 Po prostu kolor nie zszedł, fakt że trzeba być odważnym na takie spodnie. kolor w tym sezonie był/jest wyjątkowo modny. Ale na wąska nogawka może być problemem;) dla mojej łydki była;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 10 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2012 Chyba nie w Polsce, albo nie tam gdzie bywałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 11 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2012 Wyprzedażowa ciekawostka. W sklepie internetowym schaffashoes mokasyny Sperry spadły do poziomu 210 zł za parę. Po wpisie Mr Vintage o wyprzedażach ich cena wzrosła do prawie 500 złotych! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 11 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2012 Z tego co widzę, to są za ok. 190zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 11 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2012 To niewiarygodne, ale dziś rano cena była bez przeceny 480 zł. Albo chrome na macbooku dziwnie coś wyświetlał . Teraz jest faktycznie jak mówisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aixa Napisano 11 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2012 Dlaczego niewiarygodne? Fani Appla płacą drożej: http://moneyland.time.com/2012/06/26/or ... mac-users/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi