Monsieur Michał Napisano 15 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2012 Właśnie kupilem 3 koszule lambert z darmową wysyłką za pobraniem. -70 proc. http://www.wolczanka.com.pl/pol_m_Ofert ... a-386.html Czy ta promocja jest również w sklepach stacjonarnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 16 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2012 W Vero Moda w Factory Outlet Ursus bardzo są fajne chinosy Jack&Jones z dobrego materiału w cenie 40zł. Zostały niestety tylko rozmiary albo małe 29 lub 30 w pasie albo duże 36 w długościach ok. 30 lub 34. Udało mi się kupić ostatnie chyba 34x30. kolory ciemny buraczkowy i navy oraz pojedyńcze sztuki innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 16 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2012 Właśnie kupilem 3 koszule lambert z darmową wysyłką za pobraniem. -70 proc. http://www.wolczanka.com.pl/pol_m_Ofert ... a-386.html Czy ta promocja jest również w sklepach stacjonarnych? Tak, dziś w jednej z galerii widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kynio Napisano 16 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2012 Bynajmniej nie widziałeś czy przynajmniej widziałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 16 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2012 W stacjonarnych wyprzedaż też jest. Już się poprawiam, dzięki za czujność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 17 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2012 Przy okazji czy ktoś się orientuje kto jest producentem RTW Ducker and Son?Obecnie Grenson. Bartku czy mozesz napisac cos o jakosci tychze butow? chcialem kupic jakies woly robocze i rozpatruje ponizsze: http://www.afinepairofshoes.co.uk/colle ... gue-oxford Pozdrawiam, dsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 17 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2012 Nie znam dokładnie tych konkretnych butów, ale od zeszłego roku wszystkie sprzedawane przez AFPOS buty spod marki Ducker&Son są produkowane przez Grenson na linii produkcyjnej Rose. Jest to więc jakość C&J benchgrade. Na woły robocze w mojej opinii będą w sam raz, cena bardzo atrakcyjna chociaż są też lepsze strzały na tej wyprzedaży. Podeszwa tradycyjnie szyta GYW (maszyna ESS 828 ET, a więc ta lepsza) oraz skóra full-grain w wyprawie chromowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 17 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2012 Ogromne dzieki, chyba sie skusze. Lepszy strzaly w tym samym stylu (oxford)? Maja sporo obuwia w ciekawych cenach, tyle ze rozmiary jakies kosmiczne. Pozdrawiam, dsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 17 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2012 Lepszy strzaly w tym samym stylu (oxford)?Miałem raczej na myśli inne modele w dużych rozmiarach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kidler Napisano 18 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2012 Cześć, kolejny sklep internetowy rozpoczął wyprzedaż: http://www.emling.fr/ventes_privees Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus ;) Napisano 18 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2012 Jakie macie doświadczenia z (zbliżającym się) sezonem wyprzedażowym w outletach? W Krk od niedawna jest factory outlet - czy jest sens liczyć na lepsze ceny, większy wybór itp i odwlekać zakupy do sezony wyprzedażowego? Cały rok w outletach jest taniej niż w regularnych sklepach, ale czy do tego dochodzą dodatkowe obniżki wyprzedażowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 18 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2012 W Ursusie w Wawie - tak, dochodzą obniżki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 18 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2012 Wyprzedaż również u siostrzanej firmy: http://www.septiemelargeur.fr/ Ktoś może próbował ich wymejlować i mu się to udało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 18 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2012 3 krawaty lambert za 99 zł. hasło 3KRAWATY warunek: w dostawie do paczkomatów inpost. Mam taki obok siebie i krawatów nigdy dość, ale dziś przyszły trzy koszule lambert, na razie pas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 18 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2012 Do mnie też właśnie idzie jedna Szkoda, że to końcówka miesiąca i środków finansowych trochę brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 18 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2012 Ceny są zabójczo niskie, jak na czerwiec. ten sam ból. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 19 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2012 Ja też skorzystałem. Teraz czekam na podobną okazję z koszulami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 19 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2012 Przecena butów Charles Tyrwhitt http://www.ctshirts.co.uk/men's-shoes/men's-business-shoes?q=gbpdefault|||||||||||||||&sortBy=Price%20(Ascending)&browse=Y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 20 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2012 Włoszczyzna, nie wiem jak z jakością. http://www.gergo.it/prod_list.php?cat_id=148 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 20 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2012 Jak co dzień, przeglądam sobie co nowego tu i ówdzie i znalazłem taką apetyczną ciekawostkę: Wiem, że mamy na forum co najmniej kilku użytkowników, którzy szukają butów w mniejszych rozmiarach. Normalnie nie wrzucam każdej okazji, którą wynajduję praktycznie codziennie w jakimś tam zakresie cenowym i rozmiarowym, ale posiadam dokładnie ten model (Dover) od S&H już 3 rok i po tym czasie mogę stwierdzić, iż zakup tych butów w cenie 69 GBP to naprawdę świetny deal, zresztą tak samo jak w cenie wyjściowej RRP. Rozmiar 6,5 UK. Czy ktoś mógłby rozszyfrować skrót "S&H" albo podać bezpośredni link do tych butów, nawet jeśli promocja byłaby już nieaktualna? [edit] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 20 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2012 Shipton & Heneage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 20 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2012 Dostępna jest jeszcze jedna para w tym rozmiarze. Przy rozważaniu zakupu należy wziąć poprawkę na cenę dostawy (24 £ z podatkiem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 23 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2012 Jest wyprzedaż na stronie internetowej Massimo Dutti. Ok. 40% obniżka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 23 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2012 Dzięki za info. Sądziłem, że wyprzedaże w grupie Inditex ruszają za tydzień. Zakupiłem: http://www.massimodutti.com/webapp/wcs/ ... %2BI%2BLNU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 23 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2012 Widziałeś Michał tę marynarkę na żywo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi