Skocz do zawartości

Wyprzedaże

Parmigiano

Rekomendowane odpowiedzi

W Vero Moda w Factory Outlet Ursus bardzo są fajne chinosy Jack&Jones z dobrego materiału w cenie 40zł. Zostały niestety tylko rozmiary albo małe 29 lub 30 w pasie albo duże 36 w długościach ok. 30 lub 34. Udało mi się kupić ostatnie chyba 34x30. kolory ciemny buraczkowy i navy oraz pojedyńcze sztuki innych.

Nie znam dokładnie tych konkretnych butów, ale od zeszłego roku wszystkie sprzedawane przez AFPOS buty spod marki Ducker&Son są produkowane przez Grenson na linii produkcyjnej Rose. Jest to więc jakość C&J benchgrade. Na woły robocze w mojej opinii będą w sam raz, cena bardzo atrakcyjna chociaż są też lepsze strzały na tej wyprzedaży. Podeszwa tradycyjnie szyta GYW (maszyna ESS 828 ET, a więc ta lepsza) oraz skóra full-grain w wyprawie chromowej.

Jakie macie doświadczenia z (zbliżającym się) sezonem wyprzedażowym w outletach? W Krk od niedawna jest factory outlet - czy jest sens liczyć na lepsze ceny, większy wybór itp i odwlekać zakupy do sezony wyprzedażowego? Cały rok w outletach jest taniej niż w regularnych sklepach, ale czy do tego dochodzą dodatkowe obniżki wyprzedażowe?

Jak co dzień, przeglądam sobie co nowego tu i ówdzie i znalazłem taką apetyczną ciekawostkę:

Dołączona grafika

Wiem, że mamy na forum co najmniej kilku użytkowników, którzy szukają butów w mniejszych rozmiarach. Normalnie nie wrzucam każdej okazji, którą wynajduję praktycznie codziennie w jakimś tam zakresie cenowym i rozmiarowym, ale posiadam dokładnie ten model (Dover) od S&H już 3 rok i po tym czasie mogę stwierdzić, iż zakup tych butów w cenie 69 GBP to naprawdę świetny deal, zresztą tak samo jak w cenie wyjściowej RRP.

Rozmiar 6,5 UK.

Czy ktoś mógłby rozszyfrować skrót "S&H" albo podać bezpośredni link do tych butów, nawet jeśli promocja byłaby już nieaktualna?

[edit]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.