Skocz do zawartości

Wyprzedaże

Parmigiano

Rekomendowane odpowiedzi

W najnowszym Male Man jest zamieszczona karta lojalnościowa Bytomia, na której jest kwota 100 zł do wykorzystania na pierwsze zakupy. Chyba się wybiorę po jakiś krawat wełniany, których jest cakiem sporo w nowej kolekcji - cena chyba ok. 120-150 zł.

Jak wygląda ta karta? Jest doklejona do strony czy np. do wycięcia?

Pytam, bo kupiłem tę gazetę i nic takiego nie rzuciło mi się w oczy.

Będę mógł zweryfikować swój egzemplarz dopiero za kilka dni.

W najnowszym Male Man jest zamieszczona karta lojalnościowa Bytomia, na której jest kwota 100 zł do wykorzystania na pierwsze zakupy. Chyba się wybiorę po jakiś krawat wełniany, których jest cakiem sporo w nowej kolekcji - cena chyba ok. 120-150 zł.

Jak wygląda ta karta? Jest doklejona do strony czy np. do wycięcia?

Pytam, bo kupiłem tę gazetę i nic takiego nie rzuciło mi się w oczy.

Będę mógł zweryfikować swój egzemplarz dopiero za kilka dni.

Mój błąd, że nie pomyślałem, iż karta może być dołączona wyłącznie do egzemplarzy z prenumeraty, a tak właśnie jest. Przepraszam za zamieszanie.

Jeśli chodzi o możliwość wykorzystania kwoty 100 zł, to może ona pokryć maksymalnie 50% wartości kupowanej rzeczy. Oznacza to, że jeśli kupujemy garnitur za 1000 zł, to kwota z karty będzie wykorzystana w 100%, czyli zapłacimy 900 zł, ale jeśli kupujemy coś poniżej 200 zł, czyli np. krawat za 140 zł, to karta pokrywa tylko 50% wartości paragonu (70 zł), a pozostałą część musimy dopłacić. W takiej sytuacji kwota 30 zł pozostaje na karcie na następne zakupy.

Mam nadzieję, że wytłumaczyłem to zrozumiale.

wtrącając się do tematu: robilem zakupy w Bytomiu jakis miesiac temu (garnitury lniane po 100zl - oczywiscie do taliowania i skracania) i sprzedawca zaproponował mi kartę stałego klienta (10% wartości zakupów przechodzi na następne zakupy). niedawno dostałem tą kartę z info, ze mam 100zl do wykorzystania + to co dostałem za zakupy.

tak więc wystarczy zajść do sklepu, wpisac sie na fanklubu ;)

W TMLewin wszystkie koszule za pół ceny lub 4 za 100 GBP.

Tak bardzo chciałbym sobie kupić ich koszulę za pełną, regularną cenę detaliczą. Czy to w ogóle możliwe?

:lol:

Chyba była taka możliwość kiedy jeszcze trwały letnie wyprzedaże i wprowadzali nową kolekcję. Ale trzeba się postarać, żeby trafić ;-).

W TMLewin wszystkie koszule za pół ceny lub 4 za 100 GBP.

Tak bardzo chciałbym sobie kupić ich koszulę za pełną, regularną cenę detaliczą. Czy to w ogóle możliwe?

:lol:

Chyba była taka możliwość kiedy jeszcze trwały letnie wyprzedaże i wprowadzali nową kolekcję. Ale trzeba się postarać, żeby trafić ;-).

E, chyba nie. Promocja 3 albo 4 za 100 jest zawsze, kiedy sprawdzam. Cena detaliczna zaś to jakieś 70 GBP za koszulę i chyba faktycznie trzeba się postarać, żeby aż tak przepłacić :)

Dodajmy, że przy cenie funta w okolicach 5 PLN koszule i tak zdrożały względem sytuacji sprzed kilku miesięcy.

Wydaje mi się (ale ręki nie podłożę), że 2x w roku TML ma promocje 5 za 100 GBP. W tych promocjach polecam koszule, które mają w nazwie "luxury". Oczywiście żaden luksus, ale materiał jest nieco lepszy (co czuć zwłaszcza przy prasowaniu).

Potwierdzam. Taka wyprzedaż na pewno jest w okolicach grudnia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.