mr.vintage Napisano 12 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2011 W najnowszym Male Man jest zamieszczona karta lojalnościowa Bytomia, na której jest kwota 100 zł do wykorzystania na pierwsze zakupy. Chyba się wybiorę po jakiś krawat wełniany, których jest cakiem sporo w nowej kolekcji - cena chyba ok. 120-150 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 12 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2011 Są jakieś obwarowania co do wykorzystania tej kwoty? Powiedzmy minimalna kwota zakupów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 12 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2011 W Male Man nie widzę żadnej gwiazdki, więc chyba nie ma ograniczeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 12 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2011 Ok dzięki. W takim razie po pracy przejdę się do Empiku i Bytomia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 12 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2011 Ok dzięki. W takim razie po pracy przejdę się do Empiku i Bytomia Daj znać jak to zadziała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 12 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2011 I jakie są ceny krawatów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 12 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2011 Niestety dzisiaj nie dam rady, jeszcze siedzę w pracy. Zajdę do galerii jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 12 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2011 A masz kartę rabatową? Bo byłem w Empiku, przewertowałem MM i po karcie śladu nie było. Mr vintage ma prenumeratę czasopisma i podejrzewam, że do niej dodawali zniżkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 12 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2011 Empik mam na przeciwko Bytomia - sprawdzę jutro za jednym zamachem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trybek Napisano 12 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2011 W najnowszym Male Man jest zamieszczona karta lojalnościowa Bytomia, na której jest kwota 100 zł do wykorzystania na pierwsze zakupy. Chyba się wybiorę po jakiś krawat wełniany, których jest cakiem sporo w nowej kolekcji - cena chyba ok. 120-150 zł.Jak wygląda ta karta? Jest doklejona do strony czy np. do wycięcia? Pytam, bo kupiłem tę gazetę i nic takiego nie rzuciło mi się w oczy. Będę mógł zweryfikować swój egzemplarz dopiero za kilka dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 12 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2011 A masz kartę rabatową? Bo byłem w Empiku, przewertowałem MM i po karcie śladu nie było. Mr vintage ma prenumeratę czasopisma i podejrzewam, że do niej dodawali zniżkę. Byc może ktoś przeglądał to pismo wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 13 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2011 Przejrzałem kilka egzemplarzy w empiku - niestety karty brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 13 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2011 http://www.edwardgreen.com/index.php?op ... ews_id=123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 13 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2011 W najnowszym Male Man jest zamieszczona karta lojalnościowa Bytomia, na której jest kwota 100 zł do wykorzystania na pierwsze zakupy. Chyba się wybiorę po jakiś krawat wełniany, których jest cakiem sporo w nowej kolekcji - cena chyba ok. 120-150 zł.Jak wygląda ta karta? Jest doklejona do strony czy np. do wycięcia? Pytam, bo kupiłem tę gazetę i nic takiego nie rzuciło mi się w oczy. Będę mógł zweryfikować swój egzemplarz dopiero za kilka dni. Mój błąd, że nie pomyślałem, iż karta może być dołączona wyłącznie do egzemplarzy z prenumeraty, a tak właśnie jest. Przepraszam za zamieszanie. Jeśli chodzi o możliwość wykorzystania kwoty 100 zł, to może ona pokryć maksymalnie 50% wartości kupowanej rzeczy. Oznacza to, że jeśli kupujemy garnitur za 1000 zł, to kwota z karty będzie wykorzystana w 100%, czyli zapłacimy 900 zł, ale jeśli kupujemy coś poniżej 200 zł, czyli np. krawat za 140 zł, to karta pokrywa tylko 50% wartości paragonu (70 zł), a pozostałą część musimy dopłacić. W takiej sytuacji kwota 30 zł pozostaje na karcie na następne zakupy. Mam nadzieję, że wytłumaczyłem to zrozumiale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aeon Napisano 13 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2011 wtrącając się do tematu: robilem zakupy w Bytomiu jakis miesiac temu (garnitury lniane po 100zl - oczywiscie do taliowania i skracania) i sprzedawca zaproponował mi kartę stałego klienta (10% wartości zakupów przechodzi na następne zakupy). niedawno dostałem tą kartę z info, ze mam 100zl do wykorzystania + to co dostałem za zakupy. tak więc wystarczy zajść do sklepu, wpisac sie na fanklubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 Oferta z Groupona na Vistulę: http://www.groupon.pl/deals/cala-polska ... 287&a=1661 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 W TMLewin wszystkie koszule za pół ceny lub 4 za 100 GBP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 W TMLewin wszystkie koszule za pół ceny lub 4 za 100 GBP. Tak bardzo chciałbym sobie kupić ich koszulę za pełną, regularną cenę detaliczą. Czy to w ogóle możliwe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 W TMLewin wszystkie koszule za pół ceny lub 4 za 100 GBP. Tak bardzo chciałbym sobie kupić ich koszulę za pełną, regularną cenę detaliczą. Czy to w ogóle możliwe? Chyba była taka możliwość kiedy jeszcze trwały letnie wyprzedaże i wprowadzali nową kolekcję. Ale trzeba się postarać, żeby trafić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 W TMLewin wszystkie koszule za pół ceny lub 4 za 100 GBP. Tak bardzo chciałbym sobie kupić ich koszulę za pełną, regularną cenę detaliczą. Czy to w ogóle możliwe? Chyba była taka możliwość kiedy jeszcze trwały letnie wyprzedaże i wprowadzali nową kolekcję. Ale trzeba się postarać, żeby trafić . E, chyba nie. Promocja 3 albo 4 za 100 jest zawsze, kiedy sprawdzam. Cena detaliczna zaś to jakieś 70 GBP za koszulę i chyba faktycznie trzeba się postarać, żeby aż tak przepłacić Dodajmy, że przy cenie funta w okolicach 5 PLN koszule i tak zdrożały względem sytuacji sprzed kilku miesięcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 W TMLewin wszystkie koszule za pół ceny lub 4 za 100 GBP.Jeżeli ktoś z wawy robi zamówienie to chętnie sie dorzucę, szczegóły na PM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 Wydaje mi się (ale ręki nie podłożę), że 2x w roku TML ma promocje 5 za 100 GBP. W tych promocjach polecam koszule, które mają w nazwie "luxury". Oczywiście żaden luksus, ale materiał jest nieco lepszy (co czuć zwłaszcza przy prasowaniu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_ Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 Wydaje mi się (ale ręki nie podłożę), że 2x w roku TML ma promocje 5 za 100 GBP. W tych promocjach polecam koszule, które mają w nazwie "luxury". Oczywiście żaden luksus, ale materiał jest nieco lepszy (co czuć zwłaszcza przy prasowaniu).Potwierdzam. Taka wyprzedaż na pewno jest w okolicach grudnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_ Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 W TkMaxxie w Czeladzi jest sporo chinosów Hilfigera w cenie 229zł (głównie w kolorze khaki i navy). Z butów nic mi się woczy nie rzuciło. Marynarek prawie nie było. Swetry kaszmirowe Refectory nadal powyżej 220zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trybek Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 Barbour Leather Messenger Bag Ze 180 funtów na 108. http://www.asos.com/Barbour/Barbour-Lea ... &clr=Brown Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi