Łukasz_ Napisano 8 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2011 Jak wspomnieli wyżej koledzy z 2200zł z groszami zeszli o 50%. Jeśli dobrze pamiętam to 100% wełna, nitka (bodajże) 130 o ile nie 140. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 8 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2011 Co Panowie sądzą o takiej pozycji wyprzedażowej? http://sklep.vistula.pl/product-pol-100 ... ntier.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 9 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2011 Jak wspomnieli wyżej koledzy z 2200zł z groszami zeszli o 50%. Jeśli dobrze pamiętam to 100% wełna, nitka (bodajże) 130 o ile nie 140. Pamiętam że zdarzało się w RC że schodzili z ceny oscara i o 70 % więc może warto poczekać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 9 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2011 Co Panowie sądzą o takiej pozycji wyprzedażowej? http://sklep.vistula.pl/product-pol-100 ... ntier.html Guzik do zapinania marynarki jest o dobrych kilka cm za wysoko. Powstaje przez to hybryda marynarki na 2 z marynarką na 3 guziki. Pol606 wiem że planujesz zakup garnituru na miarę we Wrocławiu. Kupienie rzeczy z wieszaka na wyprzedaży, to żadna oszczędność w stosunku do zamówienia garnituru u krawca. To tak jak zamiast jagód, kupić cebulę. Jeśli stać Ciebie na jagody, to nie kombinuj z przecenami w Vistuli. Marynarka z wieszaka w 99% nie da takiego efektu jak marynarka uszyta u dobrego krawca. Zdumiewa mnie wiara forumowiczów, że jednak będą należeć do tego mitycznego 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 9 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2011 Zaki Moje pytanie wynikało z czystej ciekawości, miałem szczerą przyjemność przeczytać większość forum i zdaje sobie sprawę z różnic wynikających z możliwości wyboru garnituru. Nie traktujmy tego jako moją personalną sprawę, ot znalazłem modele Lantiera z wyprzedaży i pomyślałem, że zapytam o nie. Cena bardzo zachęcająca choć modele zeszłoroczne (co mi osobiście w ogóle nie przeszkadza). Spotkałem się nawet z dyskusją o zakupieniu Lantiera i po prostu dopasowaniem go u krawca. Jest to ciekawa opcja dla użytkowników forum, którzy nie mogą sobie pozwolić na bespoke czy markowy MTM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 10 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2011 http://www.tiedeals.com/index.htm Ciekawa strona z przecenionymi krawatami najlepszych marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phoenix1989 Napisano 10 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2011 Panowie, Właśnie jestem w trakcie poszerzania mojej eleganckiej garderoby i wybór padł na miodowy trencz i granatowy garnitur. Są to dość budżetowe zakupy, mianowicie na garnitur mam przeznaczone około 800zł, a na trencz do 400zł. Z racji tego, że są wyprzedaże liczę, że coś znajdę. W Vistuli mam upatrzony dwurzędowy trencz i garnitur. Cena trencza, na chwilę obecną obcięta z 1100zł na 550zł, a garnitur z 1200zł na 1000zł. Myślicie, że jeszcze zejdą z cen w Vistuli ? Dodam, że mam dość nietypowy rozmiar, lekko ponad 190cm wzrostu i szeroką obręcz barkową i klatkę, dlatego zwykle moje rozmiary są dostępne na wyprzedażach. Ewentualnie macie jakieś inne propozycje, gdzie mogę dostać wyżej wymienione rzeczy w dobrych cenach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 10 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2011 Z 1200zł na 1000zł? To w takim razie musi być zwykła Vistula, a nie Lantier. Tyle to można zapłacić za Lantiera przecenionego z około 2000zł. Jeżeli jednak garnitur bardzo dobrze na Tobie leży i materiał przyzwoity to można rozpatrzyć. Odnośnie jeszcze cen, to raczej już koniec wyprzedaży. Wólczanka już ma nawet na stronie kilka koszul z nowej kolekcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phoenix1989 Napisano 10 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2011 Zgadza się. Zwykła Vistula, ale dobrze leży i przede wszystkim podoba mi się kolor. Ostatnio widziałem w P&C kapitalny granatowy garnitur TH za 1000zł, ale niestety nie było rozmiaru. Jakieś sugestie co do płaszcza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_ Napisano 10 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2011 Miodowy znaczy camel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phoenix1989 Napisano 10 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2011 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 10 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2011 http://www.tiedeals.com/index.htm Ciekawa strona z przecenionymi krawatami najlepszych marek inne podobne (w eu, wiec bez ryzyka cła): http://www.raffaelloties.com/ http://www.eties.it/index.php nie korzystalem, wiec nie mogę nic konstruktywnego powiedziec, ale niektore sale'owe oferty wygladaja niezle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 10 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2011 Czy może już ktoś sie interesował : Da Vinci koszule na miarę w sierpniu 299 zł. Jestem ciekawy jakie materiały będą dostępne w tej cenie? materialy z kuponow znajdujacych sie w atelier. bardzo duzy wybor w zasadzie z wszystkich wzorow jakie sobie wymyslimy, niektore nawet ciekawsze niz w probnikach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pnq Napisano 13 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2011 W Marks&Spencer w galerii centrum powoli kończą się wyprzedaże, dziś widziałem przepiękny granatowy garnitur (90%wełna, 10%kaszmir) z odpinanymi guzikami na rękawach w cenie 359zł za marynarkę i 199 za spodnie. Spodnie są niestety obszerne, nogawka około 25cm... Bardzo żałuję, że marynarka jest dla mnie za szeroka w barkach ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QuaD Napisano 14 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2011 Mam pytanie do forumowiczów z Warszawy - wie ktoś może, jak z wyprzedażami w RC na Marszałkowskiej? Gdy byłem tam rok temu widziałem sporo towaru -70%, w tym koszule marki własnej po 20 zł i ciekawe garnitury. W tym tygodniu będę przejazdem w Warszawie i nie wiem, czy opłaca się zatrzymywać na kilka godzin żeby odwiedzić ten outlet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TYTUS Napisano 14 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2011 Z tym outletem to jest różnie. Swoim czasem były fajne mokasyny, innym razem paski. Pamiętam jak niedawno mrVintage wspominał, że znalazł tam knity po śmiesznej cenie. Myślę, że coś znajdziesz za każdym razem. A czy czegoś dokładnie szukasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QuaD Napisano 14 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2011 Dokładnie nie, raczej tego, co się nawinie. Koszule, marynarki, może jakieś spodnie. Rok temu mieli też buty w bardzo niskich cenach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TYTUS Napisano 14 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2011 Od jakiegoś czasu w sklepach Royal'a nie pojawiają się ciekawe buty zatem sądzę, że w outlecie też ich nie znajdziesz. Ostatnio jak tam byłem to był ciekawy garnitur z zimowej kolekcji Oscar Jacobsen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kbb Napisano 14 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2011 W H&M w dziale męskim na półce z akcesoriami są ładne jedwabne chusteczki/poszetki. W Warszawie na Marszałkowskiej były już tylko niebieskie, ale może w innych są inne kolory. Cena: 20 zł. Wyglądają ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 14 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2011 W H&M w dziale męskim na półce z akcesoriami są ładne jedwabne chusteczki/poszetki. W Warszawie na Marszałkowskiej były już tylko niebieskie, ale może w innych są inne kolory. Cena: 20 zł. Wyglądają ładnie To sa te same poszetki od kilku lat. Biorac pod uwage mozliwosc zakupow przez internet i duzo wiekszy wybor materialow oraz kolorow w cenie 8/10$ nie wiem gdzie jest ta okazja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkrol Napisano 14 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2011 W H&M w dziale męskim na półce z akcesoriami są ładne jedwabne chusteczki/poszetki. W Warszawie na Marszałkowskiej były już tylko niebieskie, ale może w innych są inne kolory. Cena: 20 zł. Wyglądają ładnie To sa te same poszetki od kilku lat. Biorac pod uwage mozliwosc zakupow przez internet i duzo wiekszy wybor materialow oraz kolorow w cenie 8/10$ nie wiem gdzie jest ta okazja. Gdzie są poszetki po $8? Szukam fajnych bawełnianych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kbb Napisano 15 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2011 W H&M w dziale męskim na półce z akcesoriami są ładne jedwabne chusteczki/poszetki. W Warszawie na Marszałkowskiej były już tylko niebieskie, ale może w innych są inne kolory. Cena: 20 zł. Wyglądają ładnie To sa te same poszetki od kilku lat. Biorac pod uwage mozliwosc zakupow przez internet i duzo wiekszy wybor materialow oraz kolorow w cenie 8/10$ nie wiem gdzie jest ta okazja. Gdzie są poszetki po $8? Szukam fajnych bawełnianych Nie widziałem wcześniej, więc piszę. Poza tym można ich dotknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 15 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2011 W H&M w dziale męskim na półce z akcesoriami są ładne jedwabne chusteczki/poszetki. W Warszawie na Marszałkowskiej były już tylko niebieskie, ale może w innych są inne kolory. Cena: 20 zł. Wyglądają ładnie To sa te same poszetki od kilku lat. Biorac pod uwage mozliwosc zakupow przez internet i duzo wiekszy wybor materialow oraz kolorow w cenie 8/10$ nie wiem gdzie jest ta okazja. Gdzie są poszetki po $8? Szukam fajnych bawełnianych http://www.thetiebar.com/categoryPages/ ... quares.asp Polecam ten sklep - tanio i duzy wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejzojeden Napisano 15 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2011 nie jest to wyprzedaż ale warto napisać na stronie internetowej Royal Collection pojawiła się taka oto informacja 23.10.2010- Otwarcie salonu Royal Collection w C.H. Panorama w Warszawie. W kolekcjach nowe marki: Brunello Cucinelli, Boglioli, Borelli, Santoni, Kiton,Seventy, Red Valentino, Armani Jeans, Armani Collezioni, MMissoni, Guess by Marciano, Emanuel Berg, Geospirit. powiało zachodem czy ktoś odwiedzał ten salon? jaki jest wybór męskiej kolekcji jakie ceny np swetrów Brunello Cucunelli koszul Borelli o ceny garniturów Kitona lepiej nie pytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TYTUS Napisano 15 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2011 Jeśli szukasz czegoś wyjątkowego to polecam. Byłem wczoraj i widziałem piękne buty Santoni. Ogólnie zupełnie inny asortyment niż w innych sklepach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi