Hargin Napisano 2 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2015 Jest szansa na "zoo na krawacie" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 2 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2015 Już jest Jedynie słoń czeka na swoją kolejhttp://www.poszetka.com/pol_m_KRAWATY_CLASSIC-198.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 7 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2015 Ok, w takim razie będę wypatrywał z niecierpliwością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solkan Napisano 18 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2015 Czy można spodziewać się nowych akcesoriów w Państwa ofercie w najbliższych dniach? Planuję zakup, ale wstrzymuję się jeszcze w oczekiwaniu na jakieś ciekawe nowe wzory poszetek (nie jedwabnych) lub krawatów, by dokonać większego zamówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 19 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2015 Widziałem na forum poszętke z motorami, mnie się marzy w auta, najlepiej te angielskie sprzed kilku dekad. Pomarzyć ludzka rzecz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
multikontokb Napisano 30 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2015 Kiedy planujecie Państwo uzupełnienie asortymentu? Po świętach za dużo nie zostało w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 5 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2016 Kiedy planujecie Państwo uzupełnienie asortymentu? Po świętach za dużo nie zostało w sklepie. Dziś pojawiły się nowe poszetki Polska ! (5 wersji kolorystycznych) oraz 5 nowych krawatów z jedwabiu cdn … 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 5 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2016 Genialne! Polska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 Nabyłem fioletową i jestem zadowolony Widzę, że uznanie u Pana Michała jest http://mrvintage.pl/2016/01/subiektywne-podsumowanie-roku-2015-polskiej-modzie-meskiej.html- produkt roku. Teraz trzeba popracować, nad czymś na rok 2016. Podpowiadam igrzyska olimpijskie i mistrzostwa Europy w piłce nożnej się zbliżają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 16 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 Nabyłem fioletową i jestem zadowolony Widzę, że uznanie u Pana Michała jest http://mrvintage.pl/2016/01/subiektywne-podsumowanie-roku-2015-polskiej-modzie-meskiej.html- produkt roku. Teraz trzeba popracować, nad czymś na rok 2016. Podpowiadam igrzyska olimpijskie i mistrzostwa Europy w piłce nożnej się zbliżają gratuluje intuicji , jesteśmy w trakcie projektowania czterech nowych poszetek (w tym 2 ww.) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 19 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2016 Przedstawiamy naszą pierwszą tegoroczna nowość: WPINKI DO BUTONIERKI. Przygotowaliśmy dla Was trzy modele pinów: na bazie przyjemnej dla oka i skóry wełny donegal W.Bill filcowe w wersji czteropłatkowych kwiatków ostatnie będące kombinacją kwiecisto- guzikową Więcej: http://www.poszetka.com/pol_m_SPINKI_WPINKI-DO-BUTONIERKI-284.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał W. Napisano 19 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2016 Poszetko! Nie idź tą drogą! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojvv Napisano 19 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2016 Być może wywołam święte oburzenie i protesty, ale szczerze przyznam, że tego rodzaju "ozdoby" nigdy mi się nie podobały. Widzę, że nie tylko mnie Za to z przyjemnością kupiłbym w Poszetce realistycznie odtworzone kwiaty z jedwabiu - np. goździki lub orchidee. Na przykład takie, jakie sprzedaje Sven Schneider http://www.gentlemansgazette.com/shop/boutonnieres A to mój faworyt - fantastycznie wykonany chaber: Czy mają Państwo w planach wprowadzenie takich ozdób butonierki do oferty? Pozdr, wojvv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 19 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2016 Również jestem na nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 19 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2016 Bardzo mi się podobają. Szczególnie te kwiecisto-guzikowe. Dobry pomysł! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 Może kogoś zainteresuje, konkurs na FB: https://web.facebook.com/Poszetka/photos/a.107323672692978.15200.106085336150145/936529703105700/?type=3&theaterKilka ważnych liczb za nami: 11 000 zrealizowanych zamówień, 12 000 fanów na FB, 2876 wprowadzonych produktów.Z tej okazji mamy dla Was konkurs: do wygrania zestaw ze zdjęcia. Powędruje do właściciela stylizacji, która umieszczona w komentarzu zgarnie najwięcej lajków. Rozstrzygnięcie konkursu, niedziela godz: 22:00. Zestaw do wygrania:- mucha wiązana z wełny, unikat, uszyliśmy tylko jedną sztukę,- poszetka z wełny madder /ostatnia sztuka/ http://www.poszetka.com/product-pol-2489-poszetka-z-welny-madder.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 A mnie się te okrągłe wełniane podobają Stonowane i małe przełamanie tkaniny marynarki. Na moje oko taka wpinka na zasadzie kontrastu/dopełnienia wymusza na oku zwrócenie uwagi na fakturę i kolor tkaniny marynarki. Te kwiatowe i guzikowe mi się nie podobają. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 A ja podzielam zdanie Whitesnake'a. Patrząc na profil na IG niedługo będę też miał przynajmniej jedną taką samą wpinkę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 A ja podzielam zdanie Whitesnake'a. Patrząc na profil na IG niedługo będę też miał przynajmniej jedną taką samą wpinkę ... uważaj, bo otoczenie uzna, że promujesz modę na "broszki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 @Hargin w mojej branży i otoczeniu jestem już tak daleko poza granicą normalności, że widzę ją jako punkt 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 23 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2016 Uważałbym na Waszym miejscu z wzorem kwiatka wykonanego z filcu,taki symbol umieszczany jest na wszystkich marynarkach firmy Lardini ,najprawdopodobniej jest to znak zastrzeżony przez tą firmę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 28 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2016 Ruszamy z naszą coroczną promocją, premiującą duże zamówienia /w naszym wypadku zakupy powyżej 150 zł/. Jak to działa ? wystarczy złożyć zamówienie, przejść do koszyka, najechać na wybrany produkt gratisowy, kliknąć "wybierz ten prezent". W zależności od wartości koszyka, wytypowaliśmy ponad 60 darmowych produktów z naszej oferty: w tym poszetki zodiaki, wpinki, krawaty z jedwabiu drukowanego, muchy wiązane, silk knoty, skarpety. Dzięki takiemu rozwiązaniu możecie zrobić zakupy w szczególnej cenie: np.: przy zakupie powyżej 400 zł, można otrzymać bezpłatnie krawat z kaszmiru o wartości 199 zł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
celahim Napisano 29 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2016 Dlaczego zrezygnowali Państwo z usługi szycia bespoke? Przygotowywałem się na swój pierwszy garnitur bespoke, zadzwoniłem w tym tygodniu do sklepu, żeby umówić się na spotkanie i okazało się, że usługa została zawieszona. Jakieś plany co do wznowienia, jaka jest przyczyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pro_pet Napisano 29 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2016 Uważałbym na Waszym miejscu z wzorem kwiatka wykonanego z filcu,taki symbol umieszczany jest na wszystkich marynarkach firmy Lardini ,najprawdopodobniej jest to znak zastrzeżony przez tą firmę. Wydaje mi się, że jest to rzeczą niemożliwą zastrzec taki kwiatuszek, bo niby jak?. Jeżeli się mylę proszę o wyjaśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 1 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2016 Skuszony ofertą promocyjną zamówiłem kilka krawatów i poszetek. Dziś dotarła do mnie paczka i nie ukrywam, że jestem pod dużym wrażeniem produktów. Szczególnie jestem zadowolony z krawatu w kaczki: EDIT: zdjęcie z poszetka.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi