Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta pierwsza jest mistrzowska! Jak żałuję, że przed tygodniem zaopatrzyłem się w poszetkę w kotwice i koła sterowe... a mogłem mieć całą fregatę. :(

Te dwa wzory trafią do stałej oferty, czy jest to jeden "rzut"? 

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Poszetki, poczynając od Polski, poprzez marynistyczną aż do Vespy fantastyczne tylko... tylko ich piękno można ocenić oglądając jako eksponaty z kolekcji. Na co dzień umiejscowione tam gdzie ich miejsce niestety niczym się nie różnią od esów-floresów. Ja wybieram nieregularne wzory, mazy itp.

pełna zgoda, mieliśmy ten dylemat przy projektowaniu: poszetka jako dzieło które pokazuje się dopiero po rozłożeniu, czy poszetka której siła ukazuje się w brustaszy

te projekty to próba uzyskania czegoś pomiędzy, między innymi dlatego na każdej z nich zaprojektowaliśmy drobne elementy, które można "wyciągnąć" i zaakcentować w kieszonce

• w Polsce - ramka z koronką i godłem
  • marynistyczna - kotwice + brzegi w dwóch kolorach /granatowy + burgund/
  • piaggio - sam skuter jest takim elementem + ramka
  • Oceniam pozytywnie 4
Opublikowano

[...] między innymi dlatego na każdej z nich zaprojektowaliśmy drobne elementy, które można "wyciągnąć" i zaakcentować w kieszonce [...]

I dokładnie to właśnie się udało!

A jako bonus jest możliwość wyciągnięcia poszetki z brustaszy i pokazaniu na zagranicznym spotkaniu: "o, tutaj mieszkam", albo "tu musicie koniecznie zajrzeć"... :D

• Oceniam pozytywnie 6
Opublikowano

A jako bonus jest możliwość wyciągnięcia poszetki z brustaszy i pokazaniu na zagranicznym spotkaniu: "o, tutaj mieszkam", albo "tu musicie koniecznie zajrzeć"... :D

Dokładnie tak to będzie działało! No i będzie to doskonały prezent dla zagranicznych kontrahentów ... jak dostaną Żubrówkę, to co prawda ugra się co zaplanowane, ale na drugi dzień nic nie pamiętają i ciężko się gada ;)

• Oceniam pozytywnie 3
Opublikowano

Czy w najbliższej przyszłości w sprzedaży pojawią się nowe kolory krawatów z grenadyny ? Najbardziej interesowałaby mnie garza fina koloru czarnego.

Opublikowano

Przyglądam się i nie wiem co w nim jest.. napewno nie piękny wzór..

Wakacje się kończą, do szkoły czas powrócić... i mimo całej frustracji, warto pilnie uważać na lekcjach języka ojczystego. 

• Oceniam pozytywnie 7