Serwacy Napisano 17 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2015 Zdecydowanie górny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 17 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2015 Byłoby miło jakby pojawiły się ciemnobrązowe żakardy w fajny wzór, np. taki jak ten: foto B&Tailor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 18 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2015 Świetny wzór! Ciemny brąz zdecydowanie tak, ale raczej na jesień. Obecnie czekamy na dostawę materiałów głównie lnianych. Kolorystyka to błękity, zduszone czerwienie, musztarda i szarość. Ostatnio stają się popularne jasne krawaty- np. granatowe kropki na białym tle. Nie jestem do nich przekonana. Chciałabym poznać Wasze zdanie... Pozdrawiam, Asia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 18 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2015 w sensie jasne tło w ciemne kropki? Dla jakiegoś młodego i gładkiego dandysa na lato do jakiejś pastelowej marynarki może i tak, ale na pewno nie dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 18 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2015 Jesli chodzi o jasne tlo i ciemniejszy wzor/nadruk to jedynie w wypadku drukowanego jedwabiu wg mnie to pasuje. Poza tym jakos tez nie jestem przekonany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 19 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2015 Ostatnio stają się popularne jasne krawaty- np. granatowe kropki na białym tle. Czy moglibyście podzielić się źrodłem tej popularności? Jakieś zdjęcia, materiały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 20 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2015 Pytanie może troszkę offtopowe, ale jednak dotyczy poszetka.com, mianowicie czy trwa jeszcze akcja 2 plus 1, gdzie 3 produkt był w prezencie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 20 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2015 obawiam się, że promocja dotyczyła wyłącznie okresu Bożego Narodzenia 2014.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 20 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2015 No właśnie od jakiegoś czasu nie mogę znaleźć info na ten temat. Dzięki za szybką odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 20 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2015 Dobry wieczór, od wczoraj miałam problem z dostępem do internetu. Jeśli chodzi o białe lub kremowe krawaty to właśnie nie pamiętam źródła inspiracji ale na pewno coś mi "mignęło" na Pitti Uomo. Tu w stylizacjach Viola Milano: https://instagram.com/p/1H243Jsqfv/ https://instagram.com/p/1RLP2XMqXl/ A promocja rzeczywiście sprzed Świąt BN. Pozdrowienia, Asia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 20 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 21 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2015 Hehe Wymieniłeś "szkarpetę" na nowiuteńki krawat o klasycznym wzorze i wybrzydzosz? #tujestpolskaniemalekko Trza se było sprawdzić, jak się krawat wiąże. A ti ti. Spróbuj, w ostatnim ruchu 4inH, uformować bruzdę PRZED włożeniem w pętlę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 21 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2015 O ten filmek mnie chodzi, już go tu gdzieś widziałem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 21 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2015 my wiążemy na 4 in hand i taki węzeł jest widoczny na zdjęciu. Krawaty wiąże osoba, która ma 179 cm wzrostu. Proszę spróbować również węzła Księcia Alberta- stosuje go mój mąż i się sprawdza. Jedwab akurat w tym żakardowym wydaniu jest trochę śliski i ma prawo się luzować od czasu do czasu. O takiej częstotliwości pierwsze słyszę. Mamy dobry odzew od klientów, więc nie wiem skąd ię bierze ten problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luc Napisano 22 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2015 Ja mam z poszetki krawat w kratkę PoW i nie luzuje mi się. Być może dlatego że jest to six fold. Podejrzewam, że na luzowanie krawata większy wpływ może mieć wypełnienie, czy tam podszewka, bo np. krawaty ancient madder, pomimo że wykonane z miękkiego materiału, ciężko się wiążą (tj. w momencie zaciskania węzła), ale przez to także same się nie rozwiązują. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 22 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2015 Ja na samorozwiązujących się egzemplarzach wiążę najczęściej podwójny 4inH, co "rozwiązuje" problem. Stosuje ten węzeł do krawatów z cieńszych tkanin (lub bez wypełnień), a także o węższych końcówkach (węższa strona krawata). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 6 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2015 W najbliższy piątek w naszej pracowni organizujemy kolejne klubowe spotkanie. Tym razem motywem przewodnim będą zegarki - przyjeżdżają do nas przedstawiciele Tag Heuera, którzy opowiedzą o marce oraz o dwóch modelach: Carrera oraz Monaco. Imprezę organizujemy razem z portalem zegarkowym www.chronos24.plCHRONOS24.PL. Mamy jeszcze zaproszenia na to wydarzenie, osoby zainteresowane prosze o maila: marketing@poszetka.com Na spotkaniu oprócz informacji o marce będzie prezentacja dwóch modeli zegarków: 1) TAG Heuer Carrera MP4-12C Chronograph McLarenhttp://chronos24.pl/hands-on-tag-heuer-carrera-mp4-12c-chr…/ 2) TAG Heuer Monaco V4http://chronos24.pl/tag-heuer-monaco-v4/ Polecamy również relację z naszego pierwszego spotkania "But w Poszetce" http://blog.multirenowacja.pl/buty-na-stol/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 11 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2015 Po dłuższej przerwie reaktywujemy ofertę pasków. Rozpoczęliśmy współpracę z jedną z najbardziej cenionych firm rodzinnych w branży. Manufaktura Anderson's, bo o niej mowa znajduje się w samym sercu paskowego raju- we włoskim mieście Parma. Wyselekcjonowane materiały w połączeniu z know-how przekazywanym od wielu pokoleń są gwarancją jakości. Firma Anderson's pomimo swej tradycji sięgającej 1966 roku nadal prowadzona jest przez potomków założyciela. Wszytkie czynności związane z produkcją odbywają się w jednej fabryce. Kontrola jakości jest zatem zawsze na najwyższym poziomie. Na pierwszy rzut proponujemy Wam 11 modeli. Wszystkie dostępne tutaj:http://www.poszetka.com/pol_m_PASKI-206.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 12 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2015 Poprawcie sobie literówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 12 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2015 Jeżeli zaczęli w 1966 roku, to o jakiejś wyjątkowej tradycji raczej nie może tu być mowy Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 12 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2015 Poprawcie sobie literówkę dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 13 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2015 dwa pokolenia, zawsze coś. W Polsce to już byłby powód do dumy. Nie wiem, jak we Włoszech, ale w Niemczech zauważyłem, że co drugi sklep czy marka ma coś w style "seit 1830' w nazwie. Nawet gościu, który mi sprzedaje gazety, opowiada z dumą, że on już w czwartym pokoleniu te gazety sprzedaje, i że w 2008 firmie stuknęło sto lat. Czyli, zależy od rynku. Niemniej jednak blisko półwiecze istnienia firmy to już coś. Byłbym dumny z mojej firmy (której nie mam), gdyby przetrwała 50 lat. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 13 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2015 Bardzo fajne paski, zobaczymy jak z jakością jak przyjdą. Inna sprawa, że zamówiłem dla żony Czy planujecie rozszerzyć ofertę o ciekawe szelki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 13 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2015 Z mojego punktu widzenia 50 lat doświadczenia w produkcji to już coś czym można się pochwalić. Sama widzę ile się uczę przy kolejnych kolekcjach. Każdy miesiąc szycia dodatków to mnóstwo wniosków, które skłaniają do dalszych poszukiwań i doskonalenia produktu. Pewnie wszystko zależy od branży i tego jak dobrze ten czas został wykorzystany. Sądząc po jakości wykonania pasków, właściciele Anderson's nie zmarnowali tych lat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 14 Maj 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2015 Poszetka na Mercedes-Benz Warsaw Fashion Weekend 15 maja 2015 wystartuje pierwsza edycja Mercedes-Benz Warsaw Fashion Weekend. Tym samym Warszawa dołącza do grona prawie 30 stolic i metropolii, w których odbywają się pokazy pod znakiem srebrnej gwiazdy. Podczas targów oprócz sesji modowych zorganizowana zostanie również strefa projektantów - POP UP SHOPS, na której znajdziecie również nas - na stoisku Poszetki /nr 19/. Specjalnie na tę okazję przygotowaliśmy niespodzianki: zadebiutują nowe modele krawatów, much oraz skarpet, dodatkowo dla każdego Klienta mamy spinki jedwabne gratis. W kwestiach organizacyjnych:- Data: 15 maja (od 14:00 do 20:00), 16/17 maja (od 12:00 do 20:00)- Miejsce: SOHO FACTORY hala 15, ul. Mińska 25 - Stoisko Poszetki - nr 19- Wstęp do strefy Pop Up Shop - darmowy- Pozostali wystawcy http://fashionweekend.pl/category/popupshops/ Serdecznie zapraszamy, będzie nam niezmiernie miło poznać Was osobiście. Asia i Tomek 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi