Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 4 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2013 Zapraszam do zapoznania się z nową kolekcją much: http://www.poszetka.com/pol_m_MUCHY-165.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 4 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2013 Przeoczyłam również nową kolekcję fularów. W odpowiedzi na prośbę klientów postaraliśmy się o nieco grubszy, bardziej "posłuszny" jedwab w porównaniu z fularami z poprzednich kolekcji. Zapraszam: http://www.poszetka.com/pol_m_FULARY-153.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 12 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2013 Szanowni Panowie, serdecznie zapraszam do zapoznania się z nową kolekcją poszetek. Szczególnie polecam lny- są cieniutkie i świetnie się układają. http://www.poszetka.com/Nowosc-snewproducts-pol.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 13 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2013 Mam pytanie. Czy będą fulary w kolorach czarnego/gafitu/szarości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blondaas Napisano 13 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2013 Ja z kolei chciałbym zapytać o jakieś wiosenne szale, w żywych kolorach(np. zieleni)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lck Napisano 13 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2013 A ja chciałem dopytać kiedy nowe krawaty z grenadyny - chyba ładnie sie sprzedają a kolorów coraz mniej. LS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 22 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2013 Przepraszam za opóźnienie w odpowiedziach: Mam pytanie. Czy będą fulary w kolorach czarnego/gafitu/szarości? W tej chwili nie planuję nowej kolekcji fularów, myślę, że nowe wzory dostępne będą najwcześniej w okolicach lipca. Ja z kolei chciałbym zapytać o jakieś wiosenne szale, w żywych kolorach(np. zieleni)? tak, kolekcja szali wiosennych jest na ukończeniu. Będzie m.in. jedwabny szal w kolorze zielonym. A ja chciałem dopytać kiedy nowe krawaty z grenadyny - chyba ładnie sie sprzedają a kolorów coraz mniej. LS Tak! Szyjemy dużą kolekcję nowych krawatów z grenadyny. Pierwsza dostawa materiałów juz dotarła, na kolejną czekamy: W kwietniu ukaże się też kolekcja poszetek oraz much z grenadyny:) pozdrawiam serdecznie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 23 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2013 Witam, czy będą znów dostępne poszetki z białego shantunga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 24 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2013 Dzień dobry, niestety nie mamy już białego shantungu. Ten, z którego były zrobione poszetki był delikatniejszy od typowych, spotykanych w sklepach shantungów (są grubsze, sztywniejsze i bardziej błyszczące). Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś znajdę tkaninę tej samej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 3 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2013 Dzisiaj dotarły do mnie dwie poszetki: biała lniana i wełniana w czerwono-białą kratę. Wszystko w ładnym opakowaniu z dodatkiem "instrukcji obsługi" jak ułożyć poszetkę w brustaszy. Z zakupu jestem bardzo zadowolony. Jeżeli chodzi o uwagi to wg mnie instrukcja jest mało czytelna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 3 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2013 Dziękuję za informację. Mam w planach umieścić na stronie filmiki z instruktażem składania/ wiązania poszczególnych dodatków. W formie papierowej ciężko jest ująć każdy ruch. W szczególności odnosi się to do wiązania muchy. Pozdrawiam serdecznie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 9 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2013 Dzień dobry, w ofercie sklepu ukazało się kilka nowości, w tym szale oraz poszetki. Zapraszam: http://www.poszetka.com/Nowosc-snewproducts-pol.html Ponadto poszerzyliśmy ofertę o nowy produkt "Karta Upominkowa". Dostępna w kilku wartościach, wysyłka pocztą gratis. http://www.poszetka.com/cat-pol-1214553 ... nkowe.html Dla Panów, którym poszetka lubi chować się w kieszonce znaleźliśmy rozwiązanie. Do każdego pudełeczka dodajemy kwadrat lub prostokąt z wełny czesankowej. Może posłużyć jako "wypełnienie" brustaszy:) To tyle z nowości:) Praca przy szyciu grenadynowych nowości wre. Już niedługo nowa kolekcja. A dla zainteresowanych kilka zdjęć podczas pracy: https://www.facebook.com/media/set/?set ... 145&type=1 Pozdrawiam serdecznie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 9 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2013 Skoro ta kolekcja jest cały czas w fazie prac to czy można poprosić o nie wszywanie podszewki do kilku krawatów? Na pewno znajdą się chętnie na takie produkty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 10 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2013 Skoro ta kolekcja jest cały czas w fazie prac to czy można poprosić o nie wszywanie podszewki do kilku krawatów? Na pewno znajdą się chętnie na takie produkty. Popieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 10 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2013 za późno wszystkie krawaty już rozszyte, w weekend zabieram się do fotografowania. Generalnie uszyliśmy parę sztuk krawatów na specjalne zamówienia- klika osób mailowo zgłaszało się o dłuższe, węższe krawaty. Szczerze mówiąc nie pomyślałam aby zaproponować "szycie miarowe" na forum. Tym bardziej, że to pierwsza kolekcja w całości uszyta przez nas i logistycznie bym tego nie ogarnęła. Za dwa miesiące przeprowadzam firmę, będzie większe lokum, krawcowe razem, a co za tym idzie lepsze perspektywy rozwoju. Następne krawaty będziemy szyli prawdopodobnie we wrześniu- postaram się do tego czasu wprowadzić możliwość szycia na zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 14 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2013 Troszkę to trwało ale się udało! Pierwsze krawaty rzemiosła Poszetka.com są już z nami:) Serdecznie zapraszam: http://www.poszetka.com/pol_m_KRAWATY-150.html W ofercie znalazły się również poszetki z grenadyny: http://www.poszetka.com/pol_m_POSZETKI_grenadyna-176.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cet Napisano 15 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2013 Piękne krawaty z grenadyny, ale moim faworytem jeśli chodzi o najbliższy zakup i tak jest niebieski wełniak w lisy - cudo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 15 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2013 Ja nie mogłem oprzeć się granatowej grenadynie z białymi groszkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 25 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2013 Z przyjemnością przedstawiam kolejne efekty naszej przygody z grenadyną. Piękne wiązane muchy urozmaicą każdą stylizację. Podniosą rangę stroju codziennego lub dodadzą nonszalancji formalnym kreacjom.Serdecznie zapraszam: http://www.poszetka.com/pol_m_MUCHY-165.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zby Napisano 25 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2013 http://www.poszetka.com/product-pol-1134-mucha-wiazana-bawelniana-w-kropki.html chyba pomyłka z ceną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 25 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2013 już zmienione:) dziękuję za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaszmirowy Ludek Napisano 6 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2013 Chciałem potwierdzić plotkę - tutejsi forumowicze są naprawdę szczególnie traktowani przez sklep poszetka.com . Zależało mi na szybkiej dostawie, po kontakcie z Panią Joanną otrzymałem nie tylko rabat, ale także obietnicę, że zamówione poszetki zostaną wysłane w piątek wieczorem (sic!). Tak się rzeczywiście stało, dzięki temu zamówienie dotarło do mnie jeszcze przed "długim weekendem" majowym, a właśnie na 1 maja potrzebowałem poszetkę. Dziękuję serdecznie za szybką wysyłkę, miłą obsługę i towar wysokiej jakości. Polecam każdemu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 9 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2013 Tak potwierdzam. Ja też zawsze doświadczam najwyższego poziomu obsługi ze strony Pani Asi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 26 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2013 Dobry wieczór! Serdecznie zapraszam do skorzystania z darmowej wysyłki w naszym sklepie: Ponieważ post umieszczam z dużym opóźnieniem, promocja dla użytkowników forum będzie aktualna jeszcze przez cały jutrzejszy dzień. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 26 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2013 Serdecznie zapraszam na nasze stoisko podczas największego wydarzenia modowego na Dolnym Śląsku- Wrocław Fashion Meeting.Dla użytkowników forum mam do rozdania trzy wejściówki- zainteresowanych proszę o PM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi