Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Napisano 27 Luty Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty Leciwe już SP 12 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rafix Napisano 27 Luty Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty Carlos Santos 20 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mgns Napisano 28 Luty Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty Allen Edmonds 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 28 Luty Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty Nowe sneakersy: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 3 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec Dziś: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Karol G. Napisano 12 Marzec Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec Berwick, pamiętają jeszcze 2015 rok - były to jedne z moich pierwszych butów GW. Bardzo je cenię za wygodę i trwałość, mimo budżetowego jak na forumowe standardy poziomu wykonania. 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 12 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec Nieźle się trzymają 😃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 15 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec No nie mogłem przejść obojętnie Ktoś z zarządu forum działa chyba w dochodowej branży wodnej 👍 Loake 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub84 Napisano 15 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec W dniu 12.03.2024 o 21:38, Karol G. napisał: Berwick, pamiętają jeszcze 2015 rok - były to jedne z moich pierwszych butów GW. Bardzo je cenię za wygodę i trwałość, mimo budżetowego jak na forumowe standardy poziomu wykonania. Dobrze się trzymają. Poza tym fajny kolor sztruksów, co to za spodnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirror Napisano 15 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec On 2/27/2024 at 4:04 PM, Rafix said: Carlos Santos Dla mnie te buty są fenomenalne, jak z wygodą i podeszwą? Nadaje się to faktycznie raczej tylko na sezon jesienny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 15 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 4 minuty temu, Mirror napisał: Dla mnie te buty są fenomenalne, jak z wygodą i podeszwą? Nadaje się to faktycznie raczej tylko na sezon jesienny? Są bardzo wygodne, podeszwa to dainite, myślę że na wiosną czy latem również będą ok - fajnie się komponują z denimem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirror Napisano 15 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 7 minutes ago, Rafix said: Są bardzo wygodne, podeszwa to dainite, myślę że na wiosną czy latem również będą ok - fajnie się komponują z denimem Rozumiem, dzięki. Niestety mojego rozmiaru już nie mają w KB, ale gratuluje, jedne z bardziej unikatowych i przyciągających wzrok butów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 16 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 17 godzin temu, Jakub84 napisał: Poza tym fajny kolor sztruksów, co to za spodnie? Szyte w Lublinie, u zaufanej krawcowej, bez znanej marki Materiał stąd: https://www.tkaniny.net/p/1220262.0.m.html A w weekend wchodzę tak: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kormox Napisano 7 Kwiecień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień Wyborcze brogsy. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 6 Maj Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj Loake Capital, 10 lat pastowania. 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wihajster Napisano 8 Maj Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj Skolyx 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 12 Maj Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj Dziś: 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 13 Maj Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj Piękne buty, co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 13 Maj Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 51 minut temu, Servetch napisał: Piękne buty, co to? Berwick kopyto 8491. Wygodne od pierwszego wyjścia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanko Napisano 14 Maj Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj W dniu 28.02.2024 o 18:49, phantom napisał: Nowe sneakersy: Naprawdę fajne połączenie Też tak lubię się nosić Podobne przykłady widziałem na https://mttp.pl/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 15 Maj Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj (Patine) 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek KRK Napisano 20 Maj Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj W dniu 13.05.2024 o 19:12, phantom napisał: Berwick kopyto 8491. Wygodne od pierwszego wyjścia. A gdzie kupowałeś, jeśli mogę spytać? W Klasycznych Butach nie mają tego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 20 Maj Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 6 godzin temu, Bartek KRK napisał: A gdzie kupowałeś, jeśli mogę spytać? W Klasycznych Butach nie mają tego modelu. W Macaroni Tomato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek KRK Napisano 21 Maj Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 17 godzin temu, phantom napisał: W Macaroni Tomato. Dziękuję za informację! A te buty są brązowe czy wiśniowe/bordowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 21 Maj Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2 godziny temu, Bartek KRK napisał: Dziękuję za informację! A te buty są brązowe czy wiśniowe/bordowe? Bordowe🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi