wally Napisano 24 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2014 Strzelam że to Meermin. A czy te skarpetki nie są przypadkiem w motywie flagi UK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Currensy Napisano 24 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2014 @JDCZgadza się skarpety z H&M@wallyOwszem skarpety w motywie flagi UKButy to Gordon Bros model Fabian 4562 Suede Brown Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 24 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2014 Kopyto podobne do Meermina. Też strzelałem że to Meermin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 24 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2014 @JDC Zgadza się skarpety z H&M @wally Owszem skarpety w motywie flagi UK Buty to Gordon Bros model Fabian 4562 Suede Brown Byłem raczej sceptycznie nastawiony na te skarpety, ale teraz widzę, że na nodze wyglądają naprawdę dobrze. Co powiesz o jakości zamszu G&B? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Currensy Napisano 24 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2014 @JDC Zamsz jest trwardy, ale nie tak bardzo jak w modelu levet. Czyszczenie go na pewno będzie bardzo pracochłonne. Te monki to moje "woły robocze". Mam je mniej więcej rok czasu. Noszę od trzech do czterech razy w tygdniu.Nigdy ich nie impregnowałem, nie czyściłem, nie trzymałem w prawidłach. Po prostu nie dbam o tę parę butów. Na zdjęciu tak właśnie wyglądają po noszeniu przez rok może to pozwoli jakoś tam ocenić ich jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jash Napisano 25 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 25 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2014 @JDC Zamsz jest trwardy, ale nie tak bardzo jak w modelu levet. Czyszczenie go na pewno będzie bardzo pracochłonne. Te monki to moje "woły robocze". Mam je mniej więcej rok czasu. Noszę od trzech do czterech razy w tygdniu. Nigdy ich nie impregnowałem, nie czyściłem, nie trzymałem w prawidłach. Po prostu nie dbam o tę parę butów. Na zdjęciu tak właśnie wyglądają po noszeniu przez rok może to pozwoli jakoś tam ocenić ich jakość. W takim razie wyglądają bardzo dobrze po roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Currensy Napisano 25 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2014 Przepraszam za kiepską jakość zdjęcia.Hosting zawodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 25 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2014 @Jash co to za boat shoes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 25 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2014 Timberlandy, zdaje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 25 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2014 Po prostu na innym forum Jash juz je prezentował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 25 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2014 I co Kozioł łyso Ci? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jash Napisano 27 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2014 @Jash co to za boat shoes? Tak jak napisał kolega wyżej to Timberlandy (model Heritage Boat 2 Eye 6363R) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 28 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2014 @JDC Zamsz jest trwardy, ale nie tak bardzo jak w modelu levet. Czyszczenie go na pewno będzie bardzo pracochłonne. Te monki to moje "woły robocze". Mam je mniej więcej rok czasu. Noszę od trzech do czterech razy w tygdniu. Nigdy ich nie impregnowałem, nie czyściłem, nie trzymałem w prawidłach. Po prostu nie dbam o tę parę butów. Na zdjęciu tak właśnie wyglądają po noszeniu przez rok może to pozwoli jakoś tam ocenić ich jakość. Ciekawa sprawa z tymi monkami. Byłem przekonany, że model Fabian wszedł właśnie do oferty G&B, zastępując poprzednie monki Lacquin. A tu się okazuje, że już ponad rok są w ofercie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 3 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2014 Niestety Mazurski wiatr nie pozwala na lżejsze buty podczas grilowania w ogrodzie. Herring Redruth po zabiegasz SPA, przy pomocy produktow (szczotka i renowator Saphir) kupionych w multirenowacja.pl 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 6 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2014 Dziś na nogach: Loake 1880 Ledbury 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 6 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2014 Bardzo ładne. Te marszczenia są normalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 6 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2014 Me gusta. Gdzie zamawiałeś? Na marginesie: nie zastanawiałeś się może nad inną tęgością obuwia? Przyszwa powinna się chyba bardziej schodzić.. Edit: pytanie już nieistotne, zobaczyłem że model ten produkowany jest tylko w F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 7 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2014 Alfred Sargent mod. Euston 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 7 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2014 Bardzo ładne. Te marszczenia są normalne? Na zdjęciach 1 i 3 jakoś tak mocno widoczne wyszły. Na żywo raczej wyglądają jak na zdjęciu 2. Me gusta. Gdzie zamawiałeś? Na marginesie: nie zastanawiałeś się może nad inną tęgością obuwia? Przyszwa powinna się chyba bardziej schodzić.. Edit: pytanie już nieistotne, zobaczyłem że model ten produkowany jest tylko w F Zamawiałem na Zalando. Lubię tegość F, kiedy but przylega do stopy. W tęgości G nie czuję się za bardzo komfortowo. Co do przyszywy to zdjęcie jest zrobione po całym dniu noszenia i może sę bardziej rozeszła na co nie zwróciłem uwagi.Przy sznurowaniu schodzi się bardziej , ale i tak jest rozwarta. Ja znowu nie jestem, aż tak wyczulony na tym punkcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faber Napisano 7 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2014 maturalnie. monki z vistuli, całkiem wygodne, za 250 zł uważam, że opłacało się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil_D Napisano 8 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2014 Na marginesie: nie zastanawiałeś się może nad inną tęgością obuwia? Przyszwa powinna się chyba bardziej schodzić.. Ciężko dobrać tęgość tak, aby but był zarówno komfortowy, a przy okazji przyszwa się schodziła. Z dwojga złego, w moim osobistym odczuciu, lepiej postawić na komfort niż miło wyglądający dodatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 8 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2014 Czas wrzucić coś od siebie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radzimił Napisano 8 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2014 Dzisiaj mało elegancko - po prostu trampki, bez jakiejś marki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 8 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2014 Sekret - bardzo ładne, smukłe kopyto w tych lotnikach. Oglądając ofertę np Carminy znajdowałem przeważnie takie, gdzie nosek był wydłużony. Chyba, że tak to oddają zdjęcia. Zdrać proszę co to za buty i, jeśli możesz zdradzić, jaki to rozmiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi