fan_dobrego_buta Napisano 26 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2014 @Sekret - McNairy Long Wing, zamsz - wyprodukowane przez Sanders @Misza - widze ze poczucia humoru nie brakuje, i o to chodzi @Aspirujacy - w moim przypadku nie mialem niczego na mysli. Kazdego dnia zakladam pierwsze z brzegu skarpetki i nie zastanawiam sie "co w nich moze wyczytac obserwator" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 26 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti Napisano 26 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2014 Dzis wyprowadzielm na spacerek te cuda photo 2.jpg photo 1.jpg No właśnie mnie te skarpetki zainteresowały. Wzmacniają, bardzo mi się podobają. Co to za skarpety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 1 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2014 Firetrap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniaczek Napisano 2 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2014 Świetne buty! Przeglądam te zdjęcia i często zastanawiam się, "co autor miał na myśli" zakładając dane skarpetki, czy był w tym jakiś zamysł, czy po prostu ma być wesoło jak w Cyrku Zalewski Wiosna wita nas a my powinniśmy witać wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniaczek Napisano 2 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2014 Aż się zainspirowałem i skusiłem na debiut tutaj. U mnie pogoda wciąż nie może się zdecydować czy woli być wiosną czy czymś na kształt jesieni ale trochę czerwieni nie powinno zaszkodzić, żeby rozgrzać zimne stopy. Carmina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 2 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2014 Aż się zainspirowałem i skusiłem na debiut tutaj. U mnie pogoda wciąż nie może się zdecydować czy woli być wiosną czy czymś na kształt jesieni ale trochę czerwieni nie powinno zaszkodzić, żeby rozgrzać zimne stopy. Carmina. Mi nic się nie wyświetla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beere Napisano 2 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2014 @Koniaczek Przepraszam, ale to już druga sytuacja kiedy sądząc z treści postu wrzucasz zdjęcie na forum, a ja tego nie widzę (podobnie było w CMDCNS). Nie wrzuciłeś linku czy mam coś nie tak z przeglądarką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniaczek Napisano 3 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2014 Aż się zainspirowałem i skusiłem na debiut tutaj. U mnie pogoda wciąż nie może się zdecydować czy woli być wiosną czy czymś na kształt jesieni ale trochę czerwieni nie powinno zaszkodzić, żeby rozgrzać zimne stopy. Carmina. Rzeczywiście się nie wyświetliło - wrzucam poprawnie tym razem. Przepraszam! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 4 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2014 Postanowiłem rozruszać trochę Yanko. Małe ostrzeżenie dla chętnych - nie idźcie od razu "na żywioł". W odróżnieniu od trzewików te buty trzeba rozchodzić stopniowo. Skóra jest dość twarda, sztywna i mocno obciera, szczególnie w okolicach pięty i na załamaniach. Po całym dniu w nich mam ochotę obciąć sobie stopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 4 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2014 Yanko Style 558? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 4 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2014 Tak. A konkretnie te: http://patine.pl/yanko-style-558-goodyear-welted.html Tak generalnie to nie ma na co narzekać - w zasadzie każde buty poza "kapciami" z Norda musiałem "łamać". Tylko te trzewiki Yanko mnie trochę rozbestwiły i oczekiwałem z góry, że w przypadku wiedenek będzie tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baker Napisano 5 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2014 U mnie rozchodzenie tych butów poszło gładko i żadnych negatywnych efektów dla stóp nie odnotowałem (choć ja od jakiegoś czasu zanim założę nowe buty na zewnątrz - chodzę w nich przez kilka godzin po domu). Za to mój brat, któremu sprezentowałem Yanki (a nie ma doświadczenia z tego rodzaju butami) strasznie sobie stopy poobcierał... Tak więc ostrożność, która zaleca White Heaven, jest chyba rzeczywiście wskazana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 5 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2014 A u mnie odwrotnie Przy Yanko 14558: - u mnie: pierwsze założenie to obcierka i konieczność rozchodzenia - u Chrześniaka, któremu buty sprezentowałem: pełen luz, komfort przy całodniowym użytkowaniu Kwestia dość indywidualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 5 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2014 Saphir.pl - chrzestny dający chrześniakowi takie prezenty to istny skarb. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 5 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2014 haha Zasłużył, więc dostał cały zestaw startowy wraz z literaturą. Wydaje się, że połknął bakcyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 5 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2014 Dobry marketing. Gdyby np. jakiś znajomy chodził w butach z poziomu Yanko, świadomość w zakresie dobrych butów by mi się podniosła i mógłby zadziałać "bodziec zakupowy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 5 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2014 Nie, nie W relacjach rodzinnych nie ma u mnie miejsca na marketing. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 5 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2014 Nie, nie W relacjach rodzinnych nie ma u mnie miejsca na marketing. Odnoszę się do odbioru bardzo dobrych butów u kogoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 7 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2014 "Bukowszczyzna" po dwóch latach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 7 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2014 Piątkowy casual 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktor Napisano 7 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2014 Fajne! Co to za marka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 7 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2014 Loake 1880. Pierwotnie były jasnobrązowe, ale Daniel ratując mi trwale zaplamione buty musiał zafundować im mały lifting Jak będę miał trochę czasu to pokażę zdjęcia przed i po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 8 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2014 Przed / Po Więcej: http://forum.butwbutonierce.pl/topic/1436-patynowanie-oraz-repatynowanie-obuwia/?p=126309 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 8 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2014 Zamszowe broguesy od Massimo Dutti. Używane niekiedy kilka dni z rzędu w ramach pracowniczego uniformu. Nie wyglądają chyba na zbytnio umęczone eksploatacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi