M.Borkowski Napisano 4 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2017 3 godziny temu, rumcajs43 napisał: na pozostałe mnie stać no to gratulujemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 6 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2017 przywracając pierwotny kierunek tematu - miłej środy 1 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 6 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2017 Barker 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 6 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2017 1 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nowy176 Napisano 7 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2017 2 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 7 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2017 Dzisiaj czekolada w portugalskiej interpretacji 2 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 7 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2017 Moje z dzisiaj.Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ell Napisano 7 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2017 8 godzin temu, Nowy176 napisał: Co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dandycore Napisano 7 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2017 Całkiem fotogeniczne Janki 2 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy176 Napisano 7 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2017 Co to? C&J Lowndes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Napisano 8 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2017 Yanko 4 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 8 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2017 2 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuj Napisano 8 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2017 Znowu Vass cordovan:) Po kilku dniach mogę powiedzieć - najlepszy cordovan, jaki miałem w rękach. Aż mam podejrzenia, że to patent leather:) Woda całkowicie spływa, nie robią się purchle, tylko minimalne plamki po deszczu. Zaczynam wierzyć, że jest zwyczajny cordovan od Horween'a i jest ultra tajny cordovan z sekretnych zapasów dla specjalnych pracowni:) 4 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 8 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2017 2 minuty temu, Wuj napisał: Znowu Vass cordovan:) Po kilku dniach mogę powiedzieć - najlepszy cordovan, jaki miałem w rękach. Piękna skóra i piękne buty! Jak z twardością skóry? 2 minuty temu, Wuj napisał: Zaczynam wierzyć, że jest zwyczajny cordovan od Horween'a i jest ultra tajny cordovan z sekretnych zapasów dla specjalnych pracowni:) I to nie jest teoria spiskowa. Nadal nie wiem jednak, jak trafić na ten właściwy kordowan. Cena butów, w roli wskaźnika jakości kordowanu, niestety kompletnie się nie sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy176 Napisano 8 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2017 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 8 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2017 4 minuty temu, Whitesnake napisał: Piękna skóra i piękne buty! Jak z twardością skóry? Dziękuję. Potrzebuję jeszcze kilku dni, żeby potwierdzić w 100%, bo teraz nie jestem do końca obiektywny. Skóra jak ciasto - w pozytywnym znaczeniu, "przelewa" się przy zginaniu, but pracuje jak zwykłe derby na pojedynczej podeszwie, a nie jak boot na podwójnym redenbachu z grubym szyciem. Bez porównania do Meerminów i Richard James od C&J, które konstrukcyjnie są jak saboty. Za kilka dni przyjrzę się Crockettom kolegi - Skye II, ale pamiętam, że miał jakieś uwagi. Yanko też ładnie pracują, ale są na podeszwie York i cordovan jest dużo cieńszy (zaznaczam, że wysoko oceniam ten model Yanko w cordovanie). A w Vassach nie dość, że jest gruby cordovan, to jeszcze wyściółka jest imponującej grubości. Niesamowite. Wczoraj chodziłem w nich w deszczu i dziś rano na skórze były tylko minimalne jasne plamki. Żadnych purchli itd. Dziś rano zrobiłem test w pracy - po prostu polałem je wodą. Spływała jak z impregnowanych górskich Asolo. Brak śladów. Pojawiają się ryski od mechanicznego obtarcia, ale po chwili szczotkowania znikają. I kolejnym elementem, który mnie rozwalił, to ich zapach. Pięknie pachną. Jeśli ktoś pamięta zapach futerałów od lornetek z lat 80', to ten jest jeszcze ładniejszy i intensywniejszy. Jedynym minusem jest lekko za duża pięta, ale w przypadku trzewików jest to do przeżycia. 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo86 Napisano 8 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2017 Wczoraj czekolada, a dziś śliwka węgierka. 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 8 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2017 Ładna ta węgierka i jakoś dziwnie mi znajoma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo86 Napisano 8 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2017 20 minut temu, bulyt50 napisał: Ładna ta węgierka i jakoś dziwnie mi znajoma Przepiękna i pozdrawia 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 8 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2017 3 godziny temu, Mateo86 napisał: Wczoraj czekolada, a dziś śliwka węgierka. Vassy piękne, ale nieśmiałe i chowają się za skarpetki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMakowski Napisano 8 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2017 Berwicki 2509 w towarzystwie Milera 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 9 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2017 SP 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo86 Napisano 9 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2017 20 godzin temu, Midlife-Crisis napisał: Vassy piękne, ale nieśmiałe i chowają się za skarpetki. Wiem, że zepsułem tym cały zestaw... na błędach się człowiek uczy. kolejnym razem vassy dostaną lufę pommiadiera na odwagę i zaprezentują się w pełnej krasie, bo uroku odmówić im nie można. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 9 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2017 Kot kontra W.I.Lenin (takie tam targowisko staroci w "Starej Rzeźni") 4 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 9 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2017 Buty ładne i jak widać Lenin wiecznie żywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi