TDab Napisano 17 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2016 Meerminy zakupione od kolegi z forum 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 17 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2016 Fajne; szkoda, że spodni w komplecie nie było... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 17 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2016 Nogawki się uniosły podczas robienia zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eustachu Napisano 19 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2016 Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 19 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2016 Meerminy zakupione od kolegi z forum Mi bałagan w głowie zrobiły takie tassel loafers ale w kolorze zielonym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 20 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2016 Wczoraj były SP 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 20 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2016 A kto Ci powiedział, że założyłem skarpety? Taką mam karnację 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McQueen Napisano 20 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2016 Wsuwane buty na gołą stopę kojarzą mi się ... z Tonym Soprano idącym w szlafroku do bramy po gazetę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 21 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2016 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 21 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2016 Odnośnie zdjęcia Zająca wrzucam poglądowo, na czym polega różnica między ładnym kopytem a kopytem typu wiadro;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 21 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2016 Odnośnie zdjęcia Zająca wrzucam poglądowo, na czym polega różnica między ładnym kopytem a kopytem typu wiadro;) Kwestia perspektywy i umiejętności fotografa też jest ważna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 21 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2016 Massimo Dutti. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 21 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2016 Kwestia perspektywy i umiejętności fotografa też jest ważna Zapewne:) O ile wiem Zając szlifuje sposób " Na Whitesnaka". Mój sposób określiłbym raczej jako "na sedesie";) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 21 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2016 Odnośnie zdjęcia Zająca wrzucam poglądowo, na czym polega różnica między ładnym kopytem a kopytem typu wiadro;) Kopyto kopytem, ale jak już napisał kolega musa19 dużo zmienia perspektywa. Do tego jeszcze oświetlenie (dobre światło naturalne na moim zdjęciu vs kiepskie sztuczne na Twoim). No i pozostaje kwestia dopasowania kopyta do stopy. W moim odczuciu buty dużo zyskują na wyglądzie, gdy przyszwa ładnie się schodzi i nie ma tak szerokiego V jak u Ciebie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 21 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2016 Kopyto kopytem, ale jak już napisał kolega musa19 dużo zmienia perspektywa. Do tego jeszcze oświetlenie (dobre światło naturalne na moim zdjęciu vs kiepskie sztuczne na Twoim). No i pozostaje kwestia dopasowania kopyta do stopy. W moim odczuciu buty dużo zyskują na wyglądzie, gdy przyszwa ładnie się schodzi i nie ma tak szerokiego V jak u Ciebie. Łomatko...tyle zachodu? wstać z ee krzesła...zawiązać buty..podejść do okna, przybrać pozę. Nie na moje nerwy taki wysiłek;)Akurat w tych butach przyszwa się schodzi, w odróźnieniu od reszty, w tym obszerniejszych loaków (!?). Niestety mimo tego, że podeszwa jest lepszej jakości niż w jakichkolwiek innych moich butach, to spotkania z brukiem na Starym Rynku w Poznaniu nie przetrwała - postaram się wyczarować lepsze zdjęcie jak wrócą z zelowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 22 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2016 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 22 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2016 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 22 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2016 waski: Chyba coś masz źle wyregulowane w aparacie. Wszystkie zdjęcia prześwietlone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 22 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2016 Ja już nie mam słów, kombinuję jak koń pod górkę, żeby nie były tak prześwietlone. Taki już chyba urok tego aparatu, używam nawet foto edytora, żeby zdjęcia trochę przyciemnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 22 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2016 Może to kwestia tego co pisał Ci w innym wątku Caporegime (zabrudzony obiektyw)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 22 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2016 Czyściłem, nic nie pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 22 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2016 Nie wiem też, jakiego programu do edycji zdjęć używasz, ale tak wygląda Twoje zdjęcie po zwykłej autokorekcie w google photo (dostępne z poziomu przeglądarki): Nie jest idealnie, ale według mnie jest spora poprawa jakości. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 22 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2016 Jakie sztućce były w brustaszy do dzisiejszego fitu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VonOrlock Napisano 22 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2016 Jakie sztućce były w brustaszy do dzisiejszego fitu? Jesteś pewien, że brustasza w ogóle była? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. FilipP Napisano 22 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2016 Dobrze, ze lustra nie ma. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi