musa19 Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 Tak. Buty wyciągnąłem tylko na chwilę z pudełka, żeby przymierzyć. Tak na szybko, wydaje mi się, że trzewiki są obszerniejsze niż niższe buty na tym samym kopycie. Na pewno zauważalnie więcej miejsca jest w pobiciu. Zasadnicza część buta, czyli mówiąc potocznie, to co wystaje spod spodni jest przyjemnie zgrabna, powiedziałbym nawet, że w tej wersji kształt kopyta podoba mi się bardziej niż w modelu 435. Natomiast cholewka w okolicach łydki jest trochę za szeroka i marszczy się mało sympatycznie - no ale tego w zasadzie nie widać (przynajmniej u mnie, ale osoby lubiące krótsze spodnie do trzewików powinny mieć to na względzie). Skóra ok, podeszwa York to też, moim zdaniem, dużo lepsze rozwiązanie niż pełna guma. To tyle, co mogę powiedzieć na szybko. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 Nie, nie na Matterhorn; do Żabki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 @musa19: jaki masz garnitur? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 Dzisiaj w drodze do Lidla posiadłem słynną "Tajemnicę Whitesnake'a". Ładnie, ładnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 Dzięki dzisiejszym zdjęciom wiem już w czym chodzić do Lidla, a w czym do Żabki. Teraz proszę o zdjęcia butów do Auchan i do Biedronki! PS. Z dwóch dzisiaj przedstawionych wersja "do Lidla" zdecydowanie bardziej mi odpowiada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 Whitesnake ma w zanadrzu wersję "na kebab" (tylko Kielman!) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 16 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 proszę bardzo. Dzisiaj wersja kebabowa. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 16 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 W drodze do Leclerca 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_P Napisano 16 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 W drodze do Leclerca a.jpg To meerminy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 16 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 Wracając z pracy w promieniach słońca. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 16 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 To meerminy? Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarkizDeSade Napisano 16 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 Tak. Fajne! Zajac Poziomka Ty masz także chukka z Yanko na 790 dobrze pamiętam? Możesz napisać jaki masz rozmiar w tych meermin i Yanko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 16 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 Mam tylko chukka Loake i C&J, więc niestety nie mogę Ci pomóc. eye_lip: Te balmorale od Markowskiego mają świetny medalion. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 16 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 Niektórzy narzekają, że za duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 16 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 Jest akuratny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 17 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2016 Meermin w kordowanie. Piękne, ale najsztywniejsze buty jakie mam. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 17 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2016 Yanko 755. 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Napisano 17 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2016 Świetnie za zdjęciach wyszły te buty jak i spodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feliz Napisano 17 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2016 proszę bardzo. Dzisiaj wersja kebabowa. image.jpeg image.jpeg @Whitesnake, piękne spodnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. fan_dobrego_buta Napisano 17 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2016 Zmotywowany wczorajszym zakupem Cheaney Avon, odświeżyłem Cheaney Tweed nowym środkiem Woly Cream Red Brown. Bardzo jestem zadowolony z efektu finalnego. Niestety zdjęcia tego nie oddają w 100%: 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 17 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2016 cóż to za cudowna mikstura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 17 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2016 Niemiecki producent - http://www.woly.com Naprawdę dobre środki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 Ok. Pytałem bardziej w kontekście: cóż one mają, czego nie znajdziemy w starym, dobrym Saphir skład? właściwości ? unikalne cechy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 @musa19: jaki masz garnitur? Jakaś dwurzędówka od SuSu. Nigdy nie pamiętam, które to Madison, a które Soho czy Boston? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 18 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 Kiedy przychodzi czas trzewików, dobrze mieć cos na zmianę. Co Panowie powiedzą na wspomnienie lata w takiej formie? 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi