Buzz_1 Napisano 20 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2012 Poczytalem i mysle ze moje buty musialy byc robione w ten sposob co tyutaj: http://www.forum.bespoke.pl/viewtopic.php?f=9&t=608&hilit=repatynacja&start=10 czyli to raczej patynacja niz repatynacja. Rozumie ze repatynacja to przerabianie buta juz gotowego a patynacja to proces produkcji polegajacy na nakladaniu farby na but z surowej niebarwionej skory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 20 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2012 Ciekawe, podobają mi się. A co do skarpetek trzeba było zaszaleć i zamiast brązowych założyć różowe w białe kropeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buzz_1 Napisano 26 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwerty Napisano 27 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2012 Niedawny zakup - John White Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 27 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2012 Wyprzedaż w GR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 31 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2012 zimno na zewnątrz, więc wyższe na dzisiejsze zakupy + ciepłe calzedonia z "wkładką" do środka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
603przemek Napisano 4 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buzz_1 Napisano 4 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2012 Elite by Nord, Made in Poland, buty maja ladnych pare lat i trzymaja sie calkiem niezle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Francuz Napisano 4 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2012 zimno na zewnątrz, więc wyższe na dzisiejsze zakupy + ciepłe calzedonia z "wkładką" do środka;) Szukam podobnych, albo i nawet identycznych Jaka to marka / model ? Dobrze się noszą? Pzdr, Francuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
603przemek Napisano 4 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2012 Chukka boots. Dokładnie Lacoste Sherbrooke. Coś mi się wydaje, że nie przypadły koledze do gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
603przemek Napisano 4 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2012 Po prostu pytam. Ok Nadinterpretacja z mojej strony. Pewnie daleko im do większości pokazywanych w tym wątku butów (jakościowo), ale mi osobiście przypadły do gustu. No i nie nadszarpnęły mocno studenckiego budżetu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 4 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2012 zimno na zewnątrz, więc wyższe na dzisiejsze zakupy + ciepłe calzedonia z "wkładką" do środka;) Szukam podobnych, albo i nawet identycznych Jaka to marka / model ? Dobrze się noszą? Pzdr, Francuz To Goertz 17 - kupione zdalnie przez kolegę w Poznańskiej Malcie. Kilka razy dopiero je miałem na nogach więc za wiele nie mogę napisać, ale są dość wygodne i z ciepłą wkładką jest dość przyjemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 8 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2012 JBMDNS? Takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buzz_1 Napisano 8 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2012 JBMDNS? Takie. Piekny bucik. Czy to jest lakierowana skora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 8 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2012 Dziękuję bardzo. Buty nie są lakierowane. Są świeżo po pastowaniu na "sam wiesz jaki sposób" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamola Napisano 9 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2012 Nowe Wojasy zakupione niedawno w Rzeszowie podczas zimowego urlopu. Szukałem jakichś golfów-co prawda nastawiałem się na skórę licową w kolorze jasnobrązowym,ale te mi się spodobały-a,że były za 50% ceny,to i je kupiłem. Moje pierwsze buty o klasycznej formie niebędące czarnymi garniturowymi. P.S. Lustro nie jest takie brudne, tylko flash podświetlił każdą drobinkę kurzu... Edit: Zamsz ładny, wykonanie też mi się podoba,za to podeszwy w rękach prawie w ogóle nie zegnę,ale lepszy wróbel na stopie niż Crockett w internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 9 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2012 Powiem szczerze że bardzo ładne buciki, nie wiem jaka jakośc jest zamszu i czy długo zachowają swój pierwotny kształt jednak ogólnie na +. Byłem niedawno w wojasie i niestety nic nie zauważyłem w takiej formie jak twoje buty,ogólnie same jakies "kosmosy" były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelR Napisano 9 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2012 buty fajne ale sztruksy jeszcze lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamola Napisano 9 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2012 Dzięki. Mam jeszcze wątpliwość co do koloru skarpetek-szare wydały mi się być dość neutralnymi-ale jakoś nie zachwyca jednak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 9 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2012 Dzięki. Mam jeszcze wątpliwość co do koloru skarpetek-szare wydały mi się być dość neutralnymi-ale jakoś nie zachwyca jednak.... To prawda. Spróbuj bordowe, ciemnozielone, paski w zywych kolorach. I zmień pasek na lżejszy i jaśniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 13 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2012 Dzięki. Mam jeszcze wątpliwość co do koloru skarpetek-szare wydały mi się być dość neutralnymi-ale jakoś nie zachwyca jednak.... Uważam, że przy TAKICH butach i TAKICH spodniach skarpetki idealne. Zepchnięte na drugi (a nawet trzeci) plan są uzupełnieniem stroju. edit: "uzupełnieniem" zastąpiło "dopełnieniem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 13 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2012 @Kamola Mam dokładnie takie same dzisiaj na nogach bardzo wygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 13 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2012 Tzn buty, nie skarpetki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 13 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2012 tak, buty od Wojasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamola Napisano 13 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2012 Uff.. już myślałem ,że ktoś innym nosi takie szare skarpetki jak ja- to byłaby katastrofa Na razie nosiłem je tylko po domu,ale trochę lata mi pięta-mam wrażenie,że z powodu sakramencko twardej podeszwy. Kupiłem zapiętki-zobaczymy czy pomogą.. a może się to wszystko "dotrze" i wyrobi bardziej? Na pewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi