lupin Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 E Berwick 3561 Tan RS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 Tomku, nakładałeś już na nie krem w kolorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 Super. Rozumiem, ze to też jeden z nowych nabytków Dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 Igorze a producent? Nie ma takiej miejscowości. "Jest Lądek, Lądek-Zdrój..." Yanko Wysłane z mojego iPhone 5s przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 25 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2015 CT 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 25 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2015 A u mnie dziś Shoepassion, jedne z moich ulubionych butów 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakow Napisano 25 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2015 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 25 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2015 Wprowadziłem małą edycję wczorajszego postu https://forum.butwbutonierce.pl/topic/510-jakie-buty-mam-dziś-na-sobie/?p=159474 Nigdy nie czyszczę zbyt mocno butów przed złamaniem, a różnica po, jest zbyt wielka żeby ją pominąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piquille Napisano 25 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2015 Wprowadziłem małą edycję wczorajszego postu https://forum.butwbutonierce.pl/topic/510-jakie-buty-mam-dziś-na-sobie/?p=159474 Nigdy nie czyszczę zbyt mocno butów przed złamaniem, a różnica po, jest zbyt wielka żeby ją pominąć Świetne buty!. To są Yanko? Jak to jest z lotnikami - czy rzeczywiście po kilku miesiącach wyglądają na zniszczone z uwagi na załamywanie się skóry? Zastanawiam się właśnie nad lotnikami Yanko .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 25 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2015 Whitesnake, extra nie znajduje odpowiedniejszego slowa niż extra, dlatego napiszę jeszzce raz extra tylko głośniej; EXTRA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 25 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2015 Świetne buty!. To są Yanko? Jak to jest z lotnikami - czy rzeczywiście po kilku miesiącach wyglądają na zniszczone z uwagi na załamywanie się skóry? Zastanawiam się właśnie nad lotnikami Yanko .... W przypadku lotników faktycznie ważne jest jak się buty łamią, a wygląd buta zależy mocno od jakości skóry i konstrukcji buta. To nie są Yanko, ale Yanko też są świetne! Jeśli będziesz je trzymał na prawidłach, to będą dobrze wyglądały. Nie ma się nad czym zastanawiać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 25 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2015 Whitesnake, extra nie znajduje odpowiedniejszego slowa niż extra, dlatego napiszę jeszzce raz extra tylko głośniej; EXTRA Dziękuję! Też jestem bardzo zadowolony z tego zamówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oluap Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2015 Witajcie; Mój debiut z Berwickami 2428 Sicalf/DarkBrown Dokładna recenzja tutaj: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/3201-producenci-butów-berwick/?p=159728 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2015 Dziś, czyli wczoraj 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2015 Marcin_L to berwicki? tom______i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2015 Wyglądają na CT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2015 Loake Strand Btw, to kopyto wydaje się być dla mnie stworzone. Ale równie świetnie leżały mi double monki z Shoepassion. Zamówiłem tam jednak zwykłe oxfordy captoe. Lada moment powinny docierać do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukee Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2015 jakow , ladne buty, co to za model? Pozdrawiam, lukee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakow Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2015 jakow , ladne buty, co to za model? Barker Grant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2015 Świetne buty!. To są Yanko? Jak to jest z lotnikami - czy rzeczywiście po kilku miesiącach wyglądają na zniszczone z uwagi na załamywanie się skóry? Zastanawiam się właśnie nad lotnikami Yanko .... Na pierwszym zdjęciu Lotniki Yanko w kwietniu 2014, był wtedy założone kilka razy. Na drugim zdjęciu te same lotniki Yanko marzec 2015, był noszone 1-2 razy w tygodniu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukee Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2015 Barker Grant. dzieki wielkie, rozwaze zakup. podoba mi sie odcien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2015 Ten model ma pokręconą rozmiarówkę, trzeba uważać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukee Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2015 dzieki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2015 Loafersy Loake, linia Shoemakers - jedne z moich najstarszych butów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piquille Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2015 Na pierwszym zdjęciu Lotniki Yanko w kwietniu 2014, był wtedy założone kilka razy. Na drugim zdjęciu te same lotniki Yanko marzec 2015, był noszone 1-2 razy w tygodniu. dzięki wielkie za odpowiedź!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi