Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zimno na zewnątrz, więc wyższe na dzisiejsze zakupy + ciepłe calzedonia z "wkładką" do środka;)

Szukam podobnych, albo i nawet identycznych ;-) Jaka to marka / model ? Dobrze się noszą?

Pzdr,

Francuz

Opublikowano

Po prostu pytam.

Ok :) Nadinterpretacja z mojej strony.

Pewnie daleko im do większości pokazywanych w tym wątku butów (jakościowo), ale mi osobiście przypadły do gustu. No i nie nadszarpnęły mocno studenckiego budżetu.

Pozdrawiam

Opublikowano

zimno na zewnątrz, więc wyższe na dzisiejsze zakupy + ciepłe calzedonia z "wkładką" do środka;)

Szukam podobnych, albo i nawet identycznych ;-) Jaka to marka / model ? Dobrze się noszą?

Pzdr,

Francuz

To Goertz 17 - kupione zdalnie przez kolegę w Poznańskiej Malcie. Kilka razy dopiero je miałem na nogach więc za wiele nie mogę napisać, ale są dość wygodne i z ciepłą wkładką jest dość przyjemnie.

Opublikowano

Nowe Wojasy zakupione niedawno w Rzeszowie podczas zimowego urlopu.

Szukałem jakichś golfów-co prawda nastawiałem się na skórę licową w kolorze jasnobrązowym,ale te mi się spodobały-a,że były za 50% ceny,to i je kupiłem. Moje pierwsze buty o klasycznej formie niebędące czarnymi garniturowymi.

P.S. Lustro nie jest takie brudne, tylko flash podświetlił każdą drobinkę kurzu...

Edit: Zamsz ładny, wykonanie też mi się podoba,za to podeszwy w rękach prawie w ogóle nie zegnę,ale lepszy wróbel na stopie niż Crockett w internecie.

post-2671-13658921565848_thumb.jpg

post-2671-13658921566393_thumb.jpg

Opublikowano

Powiem szczerze że bardzo ładne buciki, nie wiem jaka jakośc jest zamszu i czy długo zachowają swój pierwotny kształt jednak ogólnie na +. Byłem niedawno w wojasie i niestety nic nie zauważyłem w takiej formie jak twoje buty,ogólnie same jakies "kosmosy" były.

Opublikowano

Dzięki. Mam jeszcze wątpliwość co do koloru skarpetek-szare wydały mi się być dość neutralnymi-ale jakoś nie zachwyca jednak....

To prawda. Spróbuj bordowe, ciemnozielone, paski w zywych kolorach.

I zmień pasek na lżejszy i jaśniejszy

Opublikowano

Dzięki. Mam jeszcze wątpliwość co do koloru skarpetek-szare wydały mi się być dość neutralnymi-ale jakoś nie zachwyca jednak....

Uważam, że przy TAKICH butach i TAKICH spodniach skarpetki idealne. Zepchnięte na drugi (a nawet trzeci) plan są uzupełnieniem stroju.

edit: "uzupełnieniem" zastąpiło "dopełnieniem".

Opublikowano

Uff.. już myślałem ,że ktoś innym nosi takie szare skarpetki jak ja- to byłaby katastrofa :D

Na razie nosiłem je tylko po domu,ale trochę lata mi pięta-mam wrażenie,że z powodu sakramencko twardej podeszwy. Kupiłem zapiętki-zobaczymy czy pomogą.. a może się to wszystko "dotrze" i wyrobi bardziej? Na pewno!