Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lubo69 Opublikowano 20 Marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 20 Marca osiołki Drake’s 10 Cytuj
checkeredstripedhawk Opublikowano 21 Marca Zgłoś Opublikowano 21 Marca Już zdjęte... Loake 1880 Fleet - jedne z 4 par butów na gumowej podeszwie. Zdecydowanie jestem team skóra. 6 Cytuj
checkeredstripedhawk Opublikowano 24 Marca Zgłoś Opublikowano 24 Marca Loake 1880 Strand Burgundy 9 Cytuj
kanko Opublikowano 25 Marca Zgłoś Opublikowano 25 Marca W dniu 20.03.2026 o 10:33, lubo69 napisał(a): osiołki Drake’s Rewelacja. I te sznurówki A jak widzisz to - https://surma.pl/ ? Warto? Cytuj
lubo69 Opublikowano 25 Marca Zgłoś Opublikowano 25 Marca 26 minut temu, kanko napisał(a): Rewelacja. I te sznurówki W zestawie są jeszcze drugie, woskowane. Polecam, bardzo wygodne, ale trzeba kupować pół numeru większe, a jeśli ktoś lubi luźno, wtedy nawet numer większe. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MarkizDeSade Opublikowano 25 Marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 25 Marca Edward Green 17 Cytuj
checkeredstripedhawk Opublikowano 26 Marca Zgłoś Opublikowano 26 Marca Loake 1880 Strand Mahogany 5 Cytuj
Karol G. Opublikowano 1 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia Moje stare Fencoty żyją i mają się dobrze (chyba już pół dekady im stuknęło). 7 Cytuj
lubo69 Opublikowano 3 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia Tak, Prima Aprilis był dwa dni temu. Hanwag x Gottstein loafer comfort. Filc z wełny owiec tyrolskich, podeszwa z miękkiej skórki Perwanger. Jak na Hanwaga przystało, używam do wymagających trawersów z salonu do kuchni i z powrotem. 2 1 Cytuj
Szydlowsky Opublikowano 3 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia Fajne, zapisuje, przydadzą się jak będę w podeszłym wieku 😁 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jacekzx Opublikowano 5 Kwietnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia Shoepassion 11 lat razem 9 1 Cytuj
Velahrn Opublikowano 6 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia Red Wing Blacksmith - dalej testuje DIY pastę do butów. 4 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MarkizDeSade Opublikowano 7 Kwietnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia Edward Green 14 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zbyt Opublikowano Niedziela o 13:47 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano Niedziela o 13:47 Na spacerze z psem, książkowo wykonane przeze mnie trzewiki typu derby💪 10 Cytuj
Velahrn Opublikowano 6 godzin temu Zgłoś Opublikowano 6 godzin temu Pataboot Michał ;), czyli bardzo fajne buty, o które nie trzeba się bać i można je ubrudzić na placu zabaw czy w parku. 1 1 Cytuj
Wodzu Opublikowano 6 godzin temu Zgłoś Opublikowano 6 godzin temu Kształt łopatek umożliwia też wynoszenie piasku z placu zabaw do domu - przydatne, jeśli ktoś się akurat buduje. 3 Cytuj
lubo69 Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu 39 minut temu, Velahrn napisał(a): Pataboot Michał ;), czyli bardzo fajne buty, o które nie trzeba się bać i można je ubrudzić na placu zabaw czy w parku. Jakość skóry dobra czy bardzo dobra? Słyszałem, że Paraboot ma generalnie trochę gorsze skóry niż (trochę droższy) Heschung. Cytuj
Velahrn Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu 20 minut temu, lubo69 napisał(a): Jakość skóry dobra czy bardzo dobra? Słyszałem, że Paraboot ma generalnie trochę gorsze skóry niż (trochę droższy) Heschung. Nie mam porównania do Heschung, nigdy nie mialem ich w ręku. Skóra jest bardzo dobrej jakości, francuska cielęca - a Francuzi się w takich specjalizują. Te buty to taka moja guilty pleasure - dodatkowo są absurdalnie "overbuilt", mają prawdziwe szycie norweskie. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi