lubo69 Napisano 29 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec Wiem, miałem LCF granatowe. Były OK jak na produkt premium, ale się skurczyły, a napis zmechacił (wiem, nie widać). Z mojego doświadczenia, najlepsze skarpetki bawełniane (nie piszę o lnianych czy wełnianych) robi Sozzi i Falke No. 9/10/13. Teraz testuję Mazarin i Marcoliani. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 31 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec Urlop 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
void Napisano 11 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień Nowe Berwick Chukka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 11 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień W dniu 31.07.2025 o 12:31, Karol G. napisał: Urlop Hej to Berwick 8491? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 11 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień Patine 77041 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. dunlop Napisano 12 Sierpień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień Justin Fitzpatrick 9 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Velahrn Napisano 25 Sierpień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień Berwicki ze skory Repello 12 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 26 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 18 godzin temu, Velahrn napisał: Berwicki ze skory Repello Fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesniowski Napisano 31 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień Z czasów dokładania do Yanko, podwójne monki na kopycie 306F. Co ciekawe, rozmiar UK 6.5 zamiast zwykle noszonego 7. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. m_wujek Napisano 2 Wrzesień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień Trochę zapomniany ostatnio na forum Meermin. Jedne z najwygodniejszych butów jakie mam. 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roter6 Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s TLB 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi