Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tak, zaczynam doceniać jest coraz bardziej wraz z upływem czasu (chociaż momentami kopyto 109 oraz jego ostre taliowanie nie do końca mi odpowiada, kwestia gustu). Chyba już wyszły z oferty AS, ale może jeszcze na sekcji "sale" AFPOS da się coś upolować.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
8 minut temu, Tomasz Fedak napisał:

@Zajac Poziomka cóż to za piękne single monks? 

Scarosso, model Beccaria - obecnie nie jest oferowany w sprzedaży. Nie powiedziałbym, że są piękne. Całkiem przyzwoite i całkiem ładne buty, ale na pewno nie piękne. Po prostu, nieskromnie pisząc, umiem robić zdjęcia butom tak, żeby pokazać je z dobrej strony :) 

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano
2 minuty temu, Zajac Poziomka napisał:

Dziękuję! Chyba równocześnie je znaleźliśmy. :) Na zdjęciach w sklepie wyglądają na znacznie ciemniejsze. Ciekawe, jak jest w rzeczywistości.

Nabrałem strasznej ochoty na ich zakup, ale ze względu na koszt związany ze zwrotem, chciałbyś się czegoś więcej dowiedzieć o rozmiarówce. Nigdy butów tej marki nie kupowałem. Moja stopa to 25,6 cm i nie jestem pewien, czy brać 5.5, 6 czy 6.5. Poczekam na jakieś ewentualne informacje od szczęśliwego użytkownika tych butów, Dana. A w sklepie zostały już ostatnie egzemplarze w moim prawdopodobnym rozmiarze. ;)

Opublikowano
4 minuty temu, Bukary napisał:

A w sklepie zostały już ostatnie egzemplarze w moim prawdopodobnym rozmiarze. ;)

Jakby zabrakło, szukaj np. tutaj: https://www.masonandsons.com/collections/sanders-sanders/products/sanders-sanders-chukka-boot-in-snuff-suede

To najprawdopodobniej te same buty, robione przez Sanders, tylko Herring sprzedaje je pod własną marką.

Opublikowano
15 minut temu, Zajac Poziomka napisał:

Dzięki za wskazówkę! 

Wydaje mi się, że podobne (identyczne?) buty Herringa i Sanders & Sanders chyba nieco się różnią, np. kolorem podeszwy i wyższą ceną.

http://www.sanders-uk.com/shop/category/casual

Przy okazji: właśnie się dowiedziałem, że to buty "bondowskie": 

Opublikowano
2 godziny temu, Bukary napisał:

Świetne buty! Czegoś takiego od dawna szukam. Jaki to model? Są jeszcze gdzieś do kupienia?

Czy to te: http://www.herringshoes.co.uk/herring/mustang_desert-boot/snuff-suede ? 

Jak jest z rozmiarem? Jeśli można zapytać: jaki wziąłeś, a jaka jest długośc twojej stopy?

Dziękuję :). Rozmiar pokrywa się z innymi butami Herringa czy popularnymi np. Loake, Meermin, Yanko o zbliżonych kopytach. Generalnie wszędzie biorę 44.5 przy rozmiarze stopy ok. 28.7 cm. A buty polecam - są dosyć oryginalne i fajnie się je czuje na stopie ze względu na tę niestandardowa podeszwę.