damiance Napisano 8 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2018 dla zainteresowanych - menu http://ochota.drugiedno.pl/menu/ na kranach: https://ontap.pl/?multitap_id=339 zaczynamy od Violetty Vanillas do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 12 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2018 Koledzy, kolejne, bardzo dobre spotkanie za nami. Kto planował być a nie dotarł - niech żałuje, to była świetna okazja aby podyskutować w towarzystwie Wojtka Szarskiego (Macaroni Tomato; ojciec założyciel naszego forum), Jana Adamskiego, Michała Frąckiewicza @Meander (Meandry Mody Męskiej), naszego admina @roland oraz niespodziewanego gościa - Pana Przemysława Zambrzyckiego (Persjarnia Zambrzyckich). I ja tam byłem, piwo piłem. Nawet pas kontuszowy przymierzyłem ... Do następnego (nasz admin zapowiada, że jeszcze jedno spotkanie w tym roku zorganizuje. Obiecał z większym wyprzedzeniem ogłosić na forum ) 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 16 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2018 Żałuję. Tym bardziej czekam na kolejne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 23 Listopad 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2018 ... a kolejne już 7 grudnia! https://www.facebook.com/events/358675071368592/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 6 Grudzień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2018 Przypominam, że widzimy się jutro, do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orphan Napisano 8 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2019 Koledzy, zapraszam na pierwsze w tym roku forumowe spotkanie przy piwie! Widzimy się 11.01 w piątek od godziny 19:00 w Drugim Dnie na Nowogrodzkiej. Do zobaczenia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 12 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2019 dzięki za spotkanie! Można powiedzieć, że obłożenie stolika 100%, ale zawsze czekamy na kolejne nowe twarze i brak miejsc siedzących plotki z branży (pojawienie się nowej firmy krawieckiej w Warszawie!) zostały niespodziewanie zdominowane przez tematy inwestycyjne i geopolitykę. Dobrze jest spotkać się z ludźmi o zróżnicowanych zainteresowaniach... Na koniec pojawiła się myśl, że kolejne spotkanie powinno się odbyć w mniej tłocznym miejscu i z tematem przewodnim. Może spotkanie z jakimś rzemieślnikiem? do następnego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dyjamentowski Napisano 13 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2019 Czy i jaki dress code obowiązuje na spotkaniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 13 Styczeń 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2019 8 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 28 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2019 pracujemy nad większym spotkaniem w Warszawie, planowany termin to 8 czerwca. Rezerwujcie w kalendarzu. Więcej informacji w połowie maja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 1 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2019 tak, jak dobrze pójdzie to nawet trzech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 28 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2019 Koledzy, nowy event ogłoszony. Zapraszamy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 24 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2019 Koledzy zabookowałem bilety i w drugiej połowie listopada będę w Warszawie przez dwa tygodnie. Może zorganizujemy spotkanie Stowarzyszenia But w Butonierce między 16 a 27 listopada? Jestem otwarty co do lokalizacji w stolicy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astaroth Napisano 24 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2019 Jestem za, zobaczmy ile osób wyrazie zainteresowanie wtedy wybierzemy lokalizację. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2019 Fajnie, ja będę dostępny po tym weekendzie 16-17. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 25 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2019 Jeśli żona nie urodzi do tego czasu, to jestem za 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meander Napisano 27 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2019 Gdyby był to jakiś wieczór w tygodniu, to pewnie będę mógł się pojawić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 6 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2019 Koledzy, to już listopad więc może wybierzmy miejsce i czas spotkania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 6 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2019 Ja bym optował za spotkaniem wieczorem w ciągu tygodnia, jakoś 20.11 lub w okolicach. Co do miejsca, to nie jestem jakimś espertem, pytanie czy ma to być bardziej nawadniające i uzupełniające witaminy i minerały (np. Dom Whisky) czy budujące sylwetkę (np. Beef and Pepper)? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astaroth Napisano 6 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2019 może Piątek 22 listopada ? W tygodniu może być ciężko opuścić biuro. Dom Whisky brzmi dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 7 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2019 ok, @Meander, @eye_lip, @Beny23, inni zainteresowani: pasuje Wam piątek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 7 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2019 Przyznam że wolę takie spotkania w czwartek, ale dostosuję się. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 7 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2019 Jak wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meander Napisano 7 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2019 2 godziny temu, eye_lip napisał: Przyznam że wolę takie spotkania w czwartek, ale dostosuję się. Też byłbym za czwartkiem raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 7 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2019 ok, to jeśli tylko @Beny23 pasuje, to możemy się spotkać w czwartek. Mogę ogarnąć rezerwację, tylko potrzebuje liczby osób. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi