Misza Napisano 12 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2012 I do tego udaje, że ma poczucie humoru... Brawo! Piszesz na drabinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 12 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2012 Misza, daj spokój. Trochę żartów nikomu nie zaszkodzi, a że aura wyjątkowości się sprzedaje to choćby przykłady biznesowe Balthazara czy handmade suits and shirts potwierdzają tą tezę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 12 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2012 Oki, daję spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 4 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2013 Propozycja na luźny / biznesowy garnitur: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 4 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2013 Widziałem na żywo - piękna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 4 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2013 Bardzo ładny materiał. Więcej zdjęć pls to zamówienie kogoś z forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 5 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2013 z założenia raczej nie miał to być biznesowy garnitur a raczej: - mniej formalny garnitur na popołudniowe/ wczesno-wieczorne okazje lub - elegancki garnitur na nieformalne imprezy/spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 5 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2013 Przyjdź w nim na impregnację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 5 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2013 z założenia raczej nie miał to być biznesowy garnitur a raczej: - mniej formalny garnitur na popołudniowe/ wczesno-wieczorne okazje lub - elegancki garnitur na nieformalne imprezy/spotkania No a gdzie jest chociaż jakiś skromny CMDNS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domanator Napisano 21 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2013 Czy to prawda, że Pan Żukowski rozpoczął współpracę z jakimś krawcem i już nie wykonuje całości prac krawieckich osobiście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 21 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2013 Proponuję zadzwonić do Sebastiana i się go spytać... Jeśli nie masz nr tel, to służę w prywatnej wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domanator Napisano 21 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2013 Misza, właściwie to wysłałem wczoraj email do SŻ, więc na razie wstrzymam się z telefonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 9 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2013 Trochę to zajęło, ale lepiej późno niż wcale. Kilka fotek w plenerze w garniturze od Sebastiana Zukowskiego. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 10 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2013 Bardzo ładne spasowanie kraty. Przy okazji, jesteś z zawodu pastorem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 10 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2013 Patrząc na ostatnie zdjęcie pomyślałem - kurczę, duża ta forumowa aktówka Ładny materiał. Czy nogawki są podwinięte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 10 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2013 Piękne spasowanie kieszeni i z górą, i z dołem. Jak oceniasz szerokość rękawów: w sam raz czy mogłbyby być ciut węższe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 10 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2013 Spasowanie krat naprawdę świetne i nad tym trochę pracowaliśmy z SZ. Tzn on pracował a ja się mądrzyłem Szerokość rękawow jak dla mnie w porządku, szczególnie, ze w założeniu do tego garnituru z reguły będę miał koszule na spinki. Pismo święte miało być imitacją aktowki forumowej tak naprawdę to był to prezent na komunie, który właśnie wreczalismy. No i spodnie. Nie są podwiniete. Rzeczywiście są za krótkie. Miałem je na sobie pierwszy raz po kolejnej poprawce. Po kilku godzinach noszenia trochę zagniecen zrobiło swoje. Mam jeszcze drugie- na szelki. Następnym razem założenia te drugie to zobaczymy jak będzie. Generalnie każdy krawiec ma problem ze spodniami dla mnie. Mam duzy zad, szerokie uda, wystajacy brzuch i jeszcze nie udało się żadnemu krawcowi uszyć mi spodni bez przynajmniej kilku poprawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 10 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2013 Wszystko pięknie gra! Lato pełną gębą kolorystycznie Tylko co do butów nie jestem przekonany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekB Napisano 10 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2013 Bardzo ładne spasowanie. Mocno wysoka kozerka to Twój pomysł czy krawca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 10 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2013 kozerka to akurat był mój pomysł. Chciałem szerokie klapy i wysoko kozerkę. mi się tak podoba. odnośnie spasowania to SZ zaproponował naszywane kieszenie zamiast standardowych z patkami i był to bardzo dobry pomysł. Są tak naszyte, że prawie ich nie widać. buty... hmm. .. zdjęcie mocno przekłamuje kontrast kolorów. w rzeczywistości nie jest taki duży. Ale i tak już po fakcie nie jestem do nich w pełni przekonany . chciałem dać im jeszcze jedną szansę, bo mam je już kilka lat a nosiłem kilka razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 10 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2013 Bardzo ładny garnitur. Szczególnie podoba mi się wybrana tkanina. Naszywane kieszenie, poza stylem, mogły mieć jeszcze konstrukcyjne uzasadnienie. Nie jestem pewien ale wydaje mi się że pod kieszenią jest ukryta zaszewka która pozwala lepiej dopasować przód marynarki do Twojej figury. Tak czy inaczej IMO wyszło świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 10 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2013 Poproszę o zdjęcie pleców jeśli miałbyś okazję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 10 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2013 Długość spodni wygląda OK, naprawdę chcesz je wydłużyć? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 10 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2013 Bardzo rozsądny komentarz ze strony Kamila, bo jak wydłużać to dosłownie 1-1,5 cm. Pytanie czy rzeczywiście tak bardzo Ci to przeszkadza. Przyłączam się do zdania, że wygląda to nieźle - a jak założysz do tego garniaka jakieś loafersy, lub monki będzie wyglądało wręcz idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 15 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2013 Co prawda temat o kobiecej elegancji, ale postanowiłem tutaj umieścić w celu pokazania większego spektrum pracy Sebastiana: "Na pierwszej wizycie w pracowni p. Sebastiana usłyszałam od niego, że po uszyciu pierwszego garnituru już więcej nigdy nie kupię gotowego. Pomyślałam wtedy, że chyba jest w tym trochę przesady. Ciężko jest się nam bowiem przyznać przed sobą, że dotychczasowe nasze wybory były błędne. Jednak oczywiście pan Sebastian miał rację. Obecnie nie wyobrażam sobie ponownych zakupów garnituru w sklepie. Kolejnym zamówieniem jest szary garnitur z tkaniny wełnianej Arrival Super 110's (260 g) firmy Drapers. Będzie składał się, tak jak poprzedni, z marynarki, spódnicy i spodni." Więcej na mygentlelook.blogspot.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi