Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Azaghal - tak i nie.

Tak, ponieważ wszystkie nowe zamówienia planujemy zamawiać z wkładem wełnianym.

Nie, ponieważ nie wszystkie modele krawatów będą na 100% zamawiane ponownie po wyprzedaniu zapasów.  Może zdarzyć się tak, że zrezygnujemy z jakiegoś konkretnego wzoru. 

A jaki model masz "upatrzony"?

Maciato - nie bardzo wiem co to jest marynarka "dresowa", mamy na stronie sklepu dwa zdjęcia rekinów w zestawie z marynarką, żadna z nich nie ma nic wspólnego z dresem:) 

Opublikowano

Mam taką skromną sugestię dot. planowania nowych wzorów/kolekcji. Dziś dominują jaskrawe kolory - fiolety, amaranty, róże, chabrowy niebieski, jasne zielenie, czerwień. Z wielką chęcią zobaczyłbym bardziej zgaszone barwy i zestawienia - np. teriery w granacie z błękitnym pieskiem byłyby już u mnie. Wydaje mi się też, że niektóre wzory są zbyt duże - np. ciupagi czy skutery - ładny wzór, ale zbyt nachalny w przekazie. Liski są już w mojej ocenie w odpowiedniej skali. Być może już stary się robię i nie cieszą mnie tak jak kiedyś fancy tie - ale lubię dobre wzory i desenie, tylko w bardziej stonowanej wersji.

• Oceniam pozytywnie 7
Opublikowano

Hargin, Koval, dzięki za feedback!

Jeśli chodzi o wielkości wzorów, tutaj doświadczenia są różne. Przykładowe rekiny (mi się osobiście też wydawały duże), rozeszły się błyskawicznie plus już mamy zamówienia na kolejne partie. 

W przypadku kolorów, planujemy teraz trochę spokojniejszych odcieni, a jednocześnie te kolory jaskrawsze wg nas odróżniają nas od konkurencji i też mają swoich zwolenników. Gusta, guściki:)

Opublikowano

Pirat,

To co dotychczas mieliśmy w ręku z jedwabi drukowanych, nie spełniało naszych oczekiwań jeśli chodzi o jakość. Btw te krawaty, które wkleiłeś są bardzo ładne, ale kosztują więcej w USD niż nasze produkty w PLN...

Na razie zarzuciliśmy tę część asortymentu, pracujemy nad tym, aby wprowadzać wzory z mieszanki wełna/jedwab, z której jesteśmy bardzo zadowoleni.

Opublikowano

Pirat, dzięki, inspiracji nigdy dość!

Na naszym FB pokazaliśmy wczoraj krawat w rowery. Koledzy Hargin i Koval mogą nie być ukontentowani:) ponieważ wzór jest ponownie dość duży. Jednak małe rowerki nam zupełnie nie pasowały w tym przypadku, ponieważ trudno jest oddać szczegółowość wzoru. Podobnie jak przy rekinach, biorąc pod uwagę duży wzór, wybraliśmy stonowane granatowe tło.  

post-7808-0-13574900-1459932647_thumb.jp post-7808-0-90482300-1459932657_thumb.jp

Opublikowano
Odebrane Liski po faceliftingu :)

Firma:

Pro, pro i jeszcze raz pro!

Moje drugie zamówienie.

Za pierwszym razem nie zakładałem konta, pominąłem ze swojej winy możliwość rabatu.

Drugie zamówienie.

Kontakt email oraz pw na forum - błyskawicznie, kulturalnie, miło i po godzinie 18tej - odpowiedzi na bieżąco.

Przyznanie dodatkowego rabatu wyrównującego moje nieogarnięcie przy pierwszym zakupie!

Dygresja:

Wiem, że to nie obowiązek firm handlowych czy usługowych żeby dostosować się do klienta. 

Wydawałoby się, że jest to oczywiste, że dla nich warto ale nie spotykam się wcale z tym często.

Firmy, które pracują w godzinach roboczych jedynie (kontakt, otwarcie punktu itp.) nazywam firmami "dla bezrobotnych".

Szewc, zegarmistrz, sklep z butami itp.

Dłuższy temat :)

Wracając:

Produkt:

Nie jest to krawat pokroju EoE w żadnym aspekcie.

Niejmniej jednak w porównaniu do wszystkich innych produktów, które w tej cenie widziałem na naszym rynku nie ma absolutnie żadnej konkurencji!

Są to pewne kompromisy ale bardzo rozważnie wybrane, zaplanowane i wdrożone dzięki czemu w swojej klasie produkt jest bardzo dobry. Bardzo ciekawy wybór i reakcje na sugestie klientów też trzeba docenić.

To jest citroen DS4 w cenie dacii logan. 

Dostawa:

Superexpres.

Zamówienie po 18tej i tego samego dnia informacja z paczkomatów, że nadano przesyłkę. <wstawiam obrazek ŁOŁ>

Podsumowując:

Jeśli ktoś szuka krawatów solidnych, które będą dawały się normalnie zawiązać, nie są z plastiku to prawdopodobnie nawet w cenie x2 nie znajdzie na naszym rynku nic lepszego!

Dodatkowo świetna obsługa przed i po sprzedażowa ;), szybkie wysyłki, eleganckie opakowanie (nie będę spojlerował wszystkich smaczków, trzeba zamówić żeby wiedzieć :) ) - tutaj też myślę, że nie znajdziecie takiej otoczki w produktach w cenie x2 RoT! 

Ciekawostka:

Krawat po faceliftingu ma 148 cm (zgodnie z info na stronie), a ten który mam przed zmianą ma lekko ponad 152 cm (sic!) :|

post-5604-0-21534200-1460113204_thumb.jp

post-5604-0-35539500-1460113209_thumb.jp

post-5604-0-31169600-1460113214_thumb.jp

Opublikowano

Hargin, Koval, dzięki za feedback!

Jeśli chodzi o wielkości wzorów, tutaj doświadczenia są różne. Przykładowe rekiny (mi się osobiście też wydawały duże), rozeszły się błyskawicznie plus już mamy zamówienia na kolejne partie. 

W przypadku kolorów, planujemy teraz trochę spokojniejszych odcieni, a jednocześnie te kolory jaskrawsze wg nas odróżniają nas od konkurencji i też mają swoich zwolenników. Gusta, guściki:)

też wyczekuję na drobne wzory na stonowanych tłach 

Opublikowano

Tu nie ma źadnego idealnie czy złotego środka, jednemu pasuje 8 cm, inni lepiej wyglądają w szerszych. Z biznesowego punktu widzenia koledzy z RoT muszą ustalić, jakie są preferencje przeważającej liczby potencjalnych klientów albo mogą mieć w ofercie różne szerokości, o ile to się opłaca.

• Oceniam pozytywnie 6
Opublikowano

Tu nie ma źadnego idealnie czy złotego środka, jednemu pasuje 8 cm, inni lepiej wyglądają w szerszych. Z biznesowego punktu widzenia koledzy z RoT muszą ustalić, jakie są preferencje przeważającej liczby potencjalnych klientów albo mogą mieć w ofercie różne szerokości, o ile to się opłaca.

głosuję na 8