Republic of Ties Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2016 Lubo69, mamy w planach a właściwie w realizacji coś bardziej nieoficjalnego niż krawat klubowy BwB, niedługo pokażemy. Solkan - dzięki za słowa uznania! Cytuj
Mistake Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2016 Zróbcie krótsze krawaty (170 cm tutaj i po zawiązaniu krawatu długości 148 cm mam dłuższy cienki koniec od grubego) i robię hurtowe zamówienie 1 Cytuj
Republic of Ties Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2016 Mistake, Nie jesteś pierwszą osobą od której to słyszymy... Na razie nie planujemy, ale mamy to w "bazie pomysłów". 1 Cytuj
Adi78 Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2016 Ja tez czekam na krótsze Jak zrobicie badanie rynku , to wyjdzie ze to nie jest nisza , a wręcz spora grupa docelowa Cytuj
Hargin Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2016 Z krawatem zbyt długim o kilka cm można sobie poradzić modyfikując wiązanie. Gorzej jest ze zbyt krótkim. Dla mnie krawaty RoT mogłyby być dłuższe o 5 cm Cytuj
artisan Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2016 Ja jestem chyba "typowy" bo krawat o długości 150 cm jest akurat, choć bez problemu mógłby być jeszcze dłuższy. Natomiast krótsze krawaty sprawiają mi już pewien problem i czasem muszę kombinować z węzłem żeby koniec krawata znalazł się tam gdzie należy Cytuj
Republic of Ties Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2016 Chętnie byśmy wyszli naprzeciw oczekiwaniom zarówno jednej strony jak i drugiej i wprowadzili od razu trzy długości (148cm i +/- kilka cm) jednak w tej fazie działalności po prostu nie damy rady.... Cytuj
Hargin Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2016 Chętnie byśmy wyszli naprzeciw oczekiwaniom zarówno jednej strony jak i drugiej i wprowadzili od razu trzy długości (148cm i +/- kilka cm) jednak w tej fazie działalności po prostu nie damy rady.... Myślę, że zróżnicowanie oferty pod względem tkanin, z nawiązką wynagrodzi nam standardową długość 148 cm Cytuj
Republic of Ties Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2016 Wiemy, że czekacie na krawaty jedwabno-wełniane, natomiast w międzyczasie taka ciekawostka. Wojvv wcześniej pisał o motywach patriotycznych. Załączone spinki jedwabne wyszły nam bardzo podobne do polskich szachownic lotniczych. Nie będziemy raczej z uwagi na to podobieństwo zamawiać kolejnych dokładnie takich (intencja była nieco inna), więc jest okazja, aby nabyć te szachownice, zanim wycofamy je z oferty. 1 Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2016 Dobra decyzja z tym wycofaniem . 1 Cytuj
Kyle Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2016 Wyszły dokładnie jak szachownica. Rozumiem, że zgodę MON macie? Cytuj
Hargin Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2016 Wyszły dokładnie jak szachownica. Rozumiem, że zgodę MON macie? Hmmm, a czy Samoobrona miała pozwolenie od Straży Granicznej (słupki graniczne) na wzór swoich krawatów? aktualny wzór szachownicy lotniczej (spinki są podobne, ale nie identyczne). Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2016 Podejrzewam, że ten wzór ma charakter urzędowy i jako taki nie podlega ochronie prawnoautorskiej (art. 4 pkt. 2)), tak jak nie podlegają jej flagi, herby gmin i powiatów itd. Ewentualnie w grę mogą wchodzić jakieś przepisy szczególne o poszanowaniu barw i symboli narodowych, ale tu żadnego braku szacunku nie widzę. Więc spokojnie. Nie o to mi chodziło. Cytuj
Kyle Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2016 Polecam lekturę ustawy o znakach Sił Zbrojnych RP. Reglamentowane jest użycie tych znaków, a nie samych barw narodowych (kazus Samoobrony), a zgody MON wymaga nawet używanie znaków wzorowanych na znakach Sił Zbrojnych. 6 Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2016 A to ci ciekawostka. Istotnie, lepiej schowajcie głęboko te spinki . Cytuj
Kyle Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2016 Przypomnę tylko przy okazji, że na potrzeby ostatniej olimpiady zimowej Kamil Stoch taką zgodę posiadał (szachownica na kasku). Cytuj
Republic of Ties Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2016 Można by się spierać ale gra nie jest warta przysłowiowej świeczki, więc nie będziemy ich oferować. Zmieniliśmy nieco naszą stronę a przede wszystkim na stronie głównej możecie zobaczyć przedsmak naszego nowego krawata wg naszego projektu. Cytuj
KIERMAN Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2016 Hej! Dobry kierunek! (chodzi mi o zdjęcie). Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2016 Średnio mi się podoba zestawienie kolorów na tym krawacie: granat+fiolet w zielone paski? Zwłaszcza te zielone paski kontrowersyjne, chociaż granat i fiolet też są niepokojąco blisko siebie, by je zestawiać na krawacie w paski... Stateczki bardzo ładne. 1 Cytuj
Republic of Ties Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2016 "Stateczki" są inspirowane wizerunkiem hiszpańskiego galeonu z XVII wieku - Nuestra Senora de Atocha. 4 Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2016 ...i, jak napisałem, są bardzo ładne . Czepiam się raczej zestawienia granatu i fioletu przedzielonego zielonym . Cytuj
Republic of Ties Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2016 Wprowadziliśmy do oferty kolejną nowość: krawat w okulary. Sam noszę (okulary) więc dla mnie jest idealny:) 1 Cytuj
NieMy Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2016 Wprowadziliśmy do oferty kolejną nowość: krawat w okulary. Sam noszę (okulary) więc dla mnie jest idealny:) Na telefonie wygląda jak efekt czyde. Cytuj
Republic of Ties Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2016 U mnie wygląda normalnie, albo też z uwagi na wadę wzroku, nie widzę w "czyde":) Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2016 Ja mam sokoli wrok i krawat wygląda bardzo fajnie. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi