Republic of Ties Napisano 30 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Azaghal - tak i nie. Tak, ponieważ wszystkie nowe zamówienia planujemy zamawiać z wkładem wełnianym. Nie, ponieważ nie wszystkie modele krawatów będą na 100% zamawiane ponownie po wyprzedaniu zapasów. Może zdarzyć się tak, że zrezygnujemy z jakiegoś konkretnego wzoru. A jaki model masz "upatrzony"? Maciato - nie bardzo wiem co to jest marynarka "dresowa", mamy na stronie sklepu dwa zdjęcia rekinów w zestawie z marynarką, żadna z nich nie ma nic wspólnego z dresem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Pytałem bo bardzo słabo to wygląda. Materiał tej marynarki jest podobny do dzianiny bawełnianej z której szyje się dresy. To nie uszczypliwość a koleżeńska rada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Republic of Ties Napisano 30 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Chodzi o tę szarą? Szczerze mówiąc wcześniej nie zwróciłem na to uwagi a ta wersja kolorystyczna / casual w połączeniu z krawatem w rekiny (którego wzór też do bardzo formalnych nie należy) mi się podoba, ale dzięki, popatrzymy jeszcze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azaghal Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 A jaki model masz "upatrzony"? Ostatnio chodzą za mną krawaty w grochy: http://republicofties.com/pl/p/Krawat-jedwabny-w-kolorowe-grochy/37 http://republicofties.com/pl/p/Krawat-jedwabno-welniany-grochy/122 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Republic of Ties Napisano 30 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Jeśli chodzi o te dwa krawaty nie mamy jeszcze planów dot. ich zamówień i nie będzie ich w ofercie z wkładami wełnianymi w relatywnie krótkim okresie (do 3 miesięcy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Mam taką skromną sugestię dot. planowania nowych wzorów/kolekcji. Dziś dominują jaskrawe kolory - fiolety, amaranty, róże, chabrowy niebieski, jasne zielenie, czerwień. Z wielką chęcią zobaczyłbym bardziej zgaszone barwy i zestawienia - np. teriery w granacie z błękitnym pieskiem byłyby już u mnie. Wydaje mi się też, że niektóre wzory są zbyt duże - np. ciupagi czy skutery - ładny wzór, ale zbyt nachalny w przekazie. Liski są już w mojej ocenie w odpowiedniej skali. Być może już stary się robię i nie cieszą mnie tak jak kiedyś fancy tie - ale lubię dobre wzory i desenie, tylko w bardziej stonowanej wersji. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Popieram @Hargina - ja chętnie 'przytulilbym' rekiny, ale takich dużych to się boję... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Republic of Ties Napisano 30 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Hargin, Koval, dzięki za feedback! Jeśli chodzi o wielkości wzorów, tutaj doświadczenia są różne. Przykładowe rekiny (mi się osobiście też wydawały duże), rozeszły się błyskawicznie plus już mamy zamówienia na kolejne partie. W przypadku kolorów, planujemy teraz trochę spokojniejszych odcieni, a jednocześnie te kolory jaskrawsze wg nas odróżniają nas od konkurencji i też mają swoich zwolenników. Gusta, guściki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 @RoT: oczywiście każdy ma swoją grupę docelową czekam na nowości dla "30+" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 RoT a może pomyślicie cieplej o drukowanych jedwabiach? Jak np. vineyard vines Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Republic of Ties Napisano 31 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 Pirat, To co dotychczas mieliśmy w ręku z jedwabi drukowanych, nie spełniało naszych oczekiwań jeśli chodzi o jakość. Btw te krawaty, które wkleiłeś są bardzo ładne, ale kosztują więcej w USD niż nasze produkty w PLN... Na razie zarzuciliśmy tę część asortymentu, pracujemy nad tym, aby wprowadzać wzory z mieszanki wełna/jedwab, z której jesteśmy bardzo zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 Nie chciałem byście sprzedawali VV Raczej chodziło mi o ich wzornictwo i jakąś inspirację dla Was. Ps. Drukowane od Hermesa są jeszcze droższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Republic of Ties Napisano 6 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2016 Pirat, dzięki, inspiracji nigdy dość! Na naszym FB pokazaliśmy wczoraj krawat w rowery. Koledzy Hargin i Koval mogą nie być ukontentowani:) ponieważ wzór jest ponownie dość duży. Jednak małe rowerki nam zupełnie nie pasowały w tym przypadku, ponieważ trudno jest oddać szczegółowość wzoru. Podobnie jak przy rekinach, biorąc pod uwagę duży wzór, wybraliśmy stonowane granatowe tło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 6 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2016 @RoT: przeżyjemy jakoś czekamy na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 6 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2016 Dużych rowerów się nie boję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roj Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 Odebrane Liski po faceliftingu Firma: Pro, pro i jeszcze raz pro! Moje drugie zamówienie. Za pierwszym razem nie zakładałem konta, pominąłem ze swojej winy możliwość rabatu. Drugie zamówienie. Kontakt email oraz pw na forum - błyskawicznie, kulturalnie, miło i po godzinie 18tej - odpowiedzi na bieżąco. Przyznanie dodatkowego rabatu wyrównującego moje nieogarnięcie przy pierwszym zakupie! Dygresja: Wiem, że to nie obowiązek firm handlowych czy usługowych żeby dostosować się do klienta. Wydawałoby się, że jest to oczywiste, że dla nich warto ale nie spotykam się wcale z tym często. Firmy, które pracują w godzinach roboczych jedynie (kontakt, otwarcie punktu itp.) nazywam firmami "dla bezrobotnych". Szewc, zegarmistrz, sklep z butami itp. Dłuższy temat Wracając: Produkt: Nie jest to krawat pokroju EoE w żadnym aspekcie. Niejmniej jednak w porównaniu do wszystkich innych produktów, które w tej cenie widziałem na naszym rynku nie ma absolutnie żadnej konkurencji! Są to pewne kompromisy ale bardzo rozważnie wybrane, zaplanowane i wdrożone dzięki czemu w swojej klasie produkt jest bardzo dobry. Bardzo ciekawy wybór i reakcje na sugestie klientów też trzeba docenić. To jest citroen DS4 w cenie dacii logan. Dostawa: Superexpres. Zamówienie po 18tej i tego samego dnia informacja z paczkomatów, że nadano przesyłkę. <wstawiam obrazek ŁOŁ> Podsumowując: Jeśli ktoś szuka krawatów solidnych, które będą dawały się normalnie zawiązać, nie są z plastiku to prawdopodobnie nawet w cenie x2 nie znajdzie na naszym rynku nic lepszego! Dodatkowo świetna obsługa przed i po sprzedażowa , szybkie wysyłki, eleganckie opakowanie (nie będę spojlerował wszystkich smaczków, trzeba zamówić żeby wiedzieć ) - tutaj też myślę, że nie znajdziecie takiej otoczki w produktach w cenie x2 RoT! Ciekawostka: Krawat po faceliftingu ma 148 cm (zgodnie z info na stronie), a ten który mam przed zmianą ma lekko ponad 152 cm (sic!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcous Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 Hargin, Koval, dzięki za feedback! Jeśli chodzi o wielkości wzorów, tutaj doświadczenia są różne. Przykładowe rekiny (mi się osobiście też wydawały duże), rozeszły się błyskawicznie plus już mamy zamówienia na kolejne partie. W przypadku kolorów, planujemy teraz trochę spokojniejszych odcieni, a jednocześnie te kolory jaskrawsze wg nas odróżniają nas od konkurencji i też mają swoich zwolenników. Gusta, guściki:) też wyczekuję na drobne wzory na stonowanych tłach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Republic of Ties Napisano 8 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 Roj, bardzo dziękujemy za recenzję i miłe słowa, czytanie ich wzmacnia naszą motywację do pracy nad tym projektem. Marcous - dzięki, widzimy sugerowany kierunek i będziemy go na pewno realizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roj Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 Nie ma za co Przy okazji zaapeluję żeby krawaty były choć troszkę szersze na odcinku gdzie najczęściej wiązane są węzły 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 Dyskusyjny apel - ja nie chcę szerszych na tym odcinku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Republic of Ties Napisano 11 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Jak widać nie jest łatwo pogodzić wszystkich. Krawaty w lisy (reedycja 8,5cm) są szersze zarówno w najszerszym miejscu jak i wyżej od krawatów 8cm. Jednak mieliśmy już pytania od Klientów, czy 8,5cm to nie za szeroko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo102425 Napisano 11 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Według mnie 8 jest idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 11 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Tu nie ma źadnego idealnie czy złotego środka, jednemu pasuje 8 cm, inni lepiej wyglądają w szerszych. Z biznesowego punktu widzenia koledzy z RoT muszą ustalić, jakie są preferencje przeważającej liczby potencjalnych klientów albo mogą mieć w ofercie różne szerokości, o ile to się opłaca. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcous Napisano 11 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Tu nie ma źadnego idealnie czy złotego środka, jednemu pasuje 8 cm, inni lepiej wyglądają w szerszych. Z biznesowego punktu widzenia koledzy z RoT muszą ustalić, jakie są preferencje przeważającej liczby potencjalnych klientów albo mogą mieć w ofercie różne szerokości, o ile to się opłaca. głosuję na 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 11 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2016 głosuję na 8 a ogłoszono jakieś głosowanie? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi