Michał Gdańsk Napisano 21 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2015 Pytaliście? Pytanie do zamawiającego - jakie sznurówki planujesz? Pytanie nie bez kozery, bo wiecie, że w tym elemencie byłem u nich zawiedziony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 21 Grudzień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2015 Sznurówki planuje płaskie, woskowane, w kolorze ciemnobrązowym. Pewnie będą to sznurówki Saphir - chyba tylko takie mają na stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 21 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2015 Off topic statystycznie: sto punktów reputacji dla jednego uczestnika za jeden dwustronicowy wątek to niekwestionowany rekord forum:-) Należy się jak psu zupa, sam dałem chyba z pięć. Serdeczne gratulacje, fantastyczne buty: to chyba już nie buty nawet; gdybym miał coś takiego, byłoby to jedyne obuwie, w którym bym... nie chodził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 21 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2015 Piękne lotniki. Daj namiar na Św. Mikołaja bo taki mógłby do mnie co roku przychodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 21 Grudzień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2015 Off topic statystycznie: sto punktów reputacji dla jednego uczestnika za jeden dwustronicowy wątek to niekwestionowany rekord forum:-) Należy się jak psu zupa, sam dałem chyba z pięć. Serdeczne gratulacje, fantastyczne buty: to chyba już nie buty nawet; gdybym miał coś takiego, byłoby to jedyne obuwie, w którym bym... nie chodził. Napięcie! Tylko, że ono buduje się samo. Zdjęcia dostaje co kilka dni, jak tylko uda się wykonać kolejny krok na drodze do sukcesu. Gdybym szczegółowo relacjonował wszystkie porażki, to dopiero byłby serial. Poznałem tajemnicę trudu wykonania bezszwowych lotników i niechęć szewców dla takich zleceń. Ze skóry, która została zmarnowana na wszystkie próby można zrobić kilka par zwykłych butów. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 21 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2015 Boże, dramat i tragedia!!! ... Że takich nie mam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
multikontokb Napisano 22 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2015 Piękne buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 22 Grudzień 2015 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2015 Ostatnia prosta… 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 22 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2015 Ostatnia prosta… chyba będę pierwszy z deklaracją - mogę Ci je wypastować? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 22 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2015 Ale jak to, tak bez listu motywacyjnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 22 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2015 Ja chce tylko pomacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 22 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2015 A czy but macany przechodzi do macajacego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 23 Grudzień 2015 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2015 Orkiestra... tusz! 1 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 23 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2015 Wyszły bardzo ładnie, gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 23 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2015 Piękne, do tego ten minimalizm nawet przy podeszwie, nie widać szwów. Z wcześniejszych zdjęć wnioskuje zamknięty kanał szycia od góry, przyznam że pierwszy raz widzę to rozwiązanie. Robi to wielkie wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 23 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2015 Te zmarszczki na skórze to wina bezszwowego formowania kopyta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 23 Grudzień 2015 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2015 Po pierwszym woskowaniu, szczególnie na wysoki połysk, nawet majstrowanie prawidłami powoduje takie zmarszczki. Po rozchodzeniu i nakremowaniu, zmarszczki porobią się tam gdzie mają być. Miałem okazję je obejrzeć i jestem pod ogromnym wrażeniem. Wykonanie na najwyższym poziomie! Nie mam jak uwiecznić podeszw, więc posłużę się zdjęciem z instagramu. https://instagram.com/p/_oi6WPiPYg/ …aż, szkoda zakładać. 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 23 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2015 To są według mnie zdecydowanie najpiękniejsze buty jakie do tej pory pokazywałeś. Cudo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 23 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2015 Super buty,założyć ich można ale chodzić to naprawdę szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MateuszT. Napisano 23 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2015 Naprawdę piękne buty, ta jakość wykonania i dbałość o detale! Boskie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 23 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2015 Robią niesamowite wrażenie. Gratuluję zamówienia bo wyszły piękne buty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 23 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2015 Piękne! Nie ma do czego się przyczepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 23 Grudzień 2015 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2015 Piękne, do tego ten minimalizm nawet przy podeszwie, nie widać szwów. Z wcześniejszych zdjęć wnioskuje zamknięty kanał szycia od góry, przyznam że pierwszy raz widzę to rozwiązanie. Robi to wielkie wrażenie Podeszwa na zewnątrz faktycznie minimalistyczna, za to w ukryciu już nie . Aż szkoda, że trzeba będzie zniszczyć to dzieło sztuki. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Gdańsk Napisano 24 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2015 Piękne buty. W rzeczy samej - żal chodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 24 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2015 kaloszki zakładaj cały sezon uratujesz podeszwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi