papiez_ Napisano 16 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 23 godziny temu, Mr. M napisał: SAPHIR BDC Creme Universelle Od siebie dodam, że tego używam bardziej do odżywnia skóry zamiast kremowania pastą, kiedy but jeszcze tego nie wymaga a jednak przydałoby mu się odświeżenie - odżywia nieco kolor i nawilża, ale widać też po szmatce, że ściąga częściowo poprzednie kosmetyki. 2 godziny temu, Mr. M napisał: TARRAGO Universal Cleaner Bardzo lubię jako podstawowy środek czyszczący - jest bardzo omen nomen uniwersalny, możesz go dodatkowo rozcięczyć. Fajnie usuwa nieduże zabrudzenia, nadaje się do licowej jak i zamszu, nubuku, ogólnie do skór i galanterii. Czyszcze nim i buty klasyczne i sneakersy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. M Napisano 17 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec Niestety, miałem kupić renovateur + opcjonalnie cleaner, a kupiłem parę butów od Patine, bo akurat była zniżka na mój rozmiar. Teraz brakuje mi renowatora, pasty i wosku. Nie lubię tego forum 🙊 Sam nie wiem czemu nie dodałem tych środków od razu do koszyka, jakoś miałem zakodowane w głowie, że kosmetyki do pielęgnacji są głównie na multirenowacja.pl. Są jakieś zniżki dla użytkowników? 😅 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 17 Lipiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec Zgłoś się na PRV, poszukam, sprawdzę … 😎 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 17 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec Jakby co to chyba można złożyć zamówienie w multirenowacja i poprosić żeby wysłali razem z zamówieniem z Patine. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 17 Lipiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec To prawda. Można. Wystarczy poprosić w UWAGACH DO ZAMÓWIENIA o połączenie zakupów w 1 paczkę i w jednym ze sklepów wybrać opcję wysyłki „połącz 2 zamówienia”. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cajmer Napisano 21 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec Poszukuję czarnej pasty, która naprawdę mocno koloryzuje skórę, przerabiałem sapphira ale jednak przydałoby się coś mocniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 21 Lipiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec Z reguły pasty nie zawierają wiele pigmentu. Nie koloryzacja jest ich głównym zadaniem. Zrób kilka zdjęć dobrze obrazujących problem i kolor skóry, wyślij je z zapytaniem na maila: sklep@multirenowacja.pl - wtedy pomogą konkretnie i podlinkują bezpośrednio. Odpowiadając na tak ogólne pytanie można się pomylić wielokrotnie. Więcej pigmentu mają kremy Pommadier, balsamy Juvacuir, barwniki, farby … etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi