damiance Napisano 20 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2015 Koledzy, czy ktoś ma doświadczenia z noszenia tych butów? Ewentualnie miał okazję obejrzeć je na żywo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 20 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2015 Damian, pamiętasz kiedyś w szkole była taka pani co się ją nazywało Ciocia, miała podobne Westony A tak na serio, znalazłeś je gdzieś w necie w dobrej cenie? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 20 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2015 jak będę przechodził koło Westona i nie zapomnę, to spojrzę. Ale najpierw muszę kupić Carminy, bo w tańszych butach mnie do Westona nie wpuszczą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 20 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2015 Na czym polega atrakcyjność tych butów? Mają jakieś zastosowanie praktyczne, jakąś ciekawą historię? Wyglądem serca nie podbijają. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 21 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2015 @eye_lip: były dwie wersje tzw. juniorki letnie i wersja "all season" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 21 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2015 Na czym polega atrakcyjność tych butów?. zamknięta przyszwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skar Napisano 21 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2015 Wyglądają trochę jak skrzyżowanie butów ortopedycznych z butami do noszenia po górach. Wiem, ze o gustach się nie dyskutuje, ale Damian, co widzisz w nich ładnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 21 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2015 Wg mnie czysto ortopedyczne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 21 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2015 Wiem, ze o gustach się nie dyskutuje, ale Damian, co widzisz w nich ładnego? Zapewne nietypowość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 21 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2015 Damian, pamiętasz kiedyś w szkole była taka pani co się ją nazywało Ciocia, miała podobne Westony A tak na serio, znalazłeś je gdzieś w necie w dobrej cenie? bardzo mi się spodobały, przypominają przedwojenne buty narciarskie nie szukałem w necie ani nie wysyłałem RFQ do Westona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 22 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2015 Można takie dostać na receptę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 22 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2015 z chęcią przytulę taką receptę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 22 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2015 A propos Westonów, wiadomo coś o planach Paradise Group? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 23 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2015 to bardzo dobre pytanie, na które nie ma jeszcze oficjalnej odpowiedzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi