Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 16 Lipiec 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2022 garnitur Krupa & Rzeszutko, koszula Camiceria Olga, dodatki Embassy of Elegance i Poszetka 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 16 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2022 Pokaż całość, bo duża krata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 17 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2022 @Stormont niestety ostatnio nie mam weny na robienie zdjęć całej sylwetki. Ale garnitur ma już parę lat - pojawiał się w tym wątku wielokrotnie, a jeżeli nie chce Ci się szukać to tutaj jest dedykowany wątek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 17 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2022 Dzięki No ciekawa ta krata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 18 Lipiec 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2022 Dziś: 17 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 21 Lipiec 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2022 Po koszmarnych doświadczeniach z „Solaro” od Spier&Mackay znalazłem w końcu garnitur, który spełnia moje oczekiwania. Solaro uszyte z wełny Drago. Detale takie jak roll klap, spalla camicia, spodnie hollywood, itd pokażę jak żona przestanie się na mnie gniewać i zrobi lepsze zdjęcia: 16 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano 21 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2022 @Stormont, @JDC, @jaskokoz zalozylem wątek nt mojego zamówienia i chyba @mosze może przenieść te wszystkie posty do: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Karol G. Napisano 23 Lipiec 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2022 Małe oszustwo, bo nie dziś, a dokładnie tydzień temu, ale dopiero otrzymałem tę fotografię. Fotograf weselny zrobił mi zdjęcie, gdy ja starałem się ująć Państwa Młodych, co za paradoks. A co do garnituru - nudny granat od SS chyba nadal daje radę. 9 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dignito.Michał Napisano 23 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2022 Co prawda z czwartku ale równie dobrze mogły by być z dziś 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 25 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2022 W dniu 23.07.2022 o 19:56, Dignito napisał: Co prawda z czwartku ale równie dobrze mogły by być z dziś Bardzo ładnie, ale do casualu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paczuch Napisano 25 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2022 No ładnie, ale czy termicznie tez Ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dignito.Michał Napisano 25 Lipiec 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2022 59 minut temu, Paczuch napisał: No ładnie, ale czy termicznie tez Ok? Len + bawełna, dla mnie całkiem ok zwłaszcza, że większość czasu jednak spędza się w samochodzie/budynku gdzie jest klima :). 7 godzin temu, JDC napisał: Bardzo ładnie, ale do casualu Lepiej ;)? 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 26 Lipiec 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2022 Lepsze zdjęcia Solaro z tkaniny Drago: 26 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dignito.Michał Napisano 2 Sierpień 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2022 16 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 2 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2022 54 minuty temu, Dignito napisał: Świetny krawat! Mieć taki chciałbym bardzo, proszę o info na priv. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dignito.Michał Napisano 2 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2022 10 godzin temu, NieMy napisał: Świetny krawat! Mieć taki chciałbym bardzo, proszę o info na priv. Dziękuję, poszło PW. Jest to krawat z kolekcji zdaje się 2020 albo może 2019. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 21 Sierpień 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2022 Nie wiem kiedy była ostatnio tak długa przerwa między kolejnymi postami (jeśli w ogóle taka była), zatem ją przerywam dzisiejszym zestawem. Nieformalny zestaw koordynowany: 21 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 29 Sierpień 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2022 Po tych wszystkich urlopach miło wrócić na stare śmieci i do krawata 12 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mgns Napisano 1 Wrzesień 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2022 Rok szkolny pora rozpocząć... 9 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 2 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2022 garnitur od @Ernestson, koszula Osovski, krawat Embassy of Elegance, poszetka od Poszetki 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 2 Wrzesień 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2022 11 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 3 Wrzesień 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2022 Jesień ! Panie 23 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TomekB Napisano 5 Wrzesień 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2022 Dawno nie miałem takiego roku żeby kilka razy zakładać garnitur Traveler tym razem spisał się znakomicie na weselu w 35°C gdzie nawet bryza od Pacyfiku niewiele pomagała. SuSu VBC Pure Wool Traveller, koszula Proper Cloth pinpoint z kołnieżykiem Legacy Londoner, krawat Sam Hober z weselnej kolekcji, oksfordy Emling, poszetka Poszetka.com. 10 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dignito.Michał Napisano 13 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2022 Ostatnie podrygi lata!? Oby nie! Co sądzicie o takim zestawie :)? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gocławianin Napisano 14 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2022 Koszula, krawat, poszetka zestawione w takim układzie jak na zdjęciu - jestem na nie. Reszta, oprócz "pierścieni" i braku skarpetek (powiedzmy, że rzecz gustu) jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi