Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 3 Czerwiec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2021 Dziś: 17 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 4 Czerwiec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2021 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 6 Czerwiec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2021 Imprezy odblokowane: 26 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 6 Czerwiec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2021 No i nagle się ciepło zrobiło. Można len z szafy w końcu wytargać: 15 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MarcinJarosz Napisano 8 Czerwiec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2021 Polkap, SuSu, Lambert, EoE, poszetka.com 16 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pablocito Napisano 8 Czerwiec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2021 Sentymentalnie: letni garnitur (wełna z jedwabiem), ś.p. Próchnika, w którym jeszcze w przedforumowych czasach brałem ślub. Na swoją obronę powiem, że ślub był cywilny, letnim rankiem, a przyjęcie w ogrodzie, więc proszę nie kamienować. Jak na kompletny brak wiedzy w tamtym czasie i tak leżał nie najgorzej i używam go do dziś. [mention]Marcin_jarosz [/mention] chodzisz w wełnianym kapeluszu w taki upał? 8 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinJarosz Napisano 9 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2021 Kapelusz jest z filcu króliczego. Nie czułem aby mózg mi się gotował. Jakoś panama mi nie pasowała do tego garnituru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 9 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2021 W dniu 3.06.2021 o 13:49, Wodzu napisał: @Wodzu, co to za koszula - podobają mi się wyłogi kołnierzyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 9 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2021 10 minut temu, musa19 napisał: @Wodzu, co to za koszula - podobają mi się wyłogi kołnierzyka? To MTO Luxire, kołnierzyk niestandardowy, wykonany według moich wytycznych. Jeśli szukasz podobnego kołnierzyka to może Cię zainteresować szwedzkie Shirtonomy i ich kołnierzyk Turndown - to nim się inspirowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 9 Czerwiec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2021 3xseersucker 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. me.spoke Napisano 19 Czerwiec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2021 Świadomie złamałem naczelną zasadę forum i ubrałem się pod kolor żony 🙃 36 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 19 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2021 2 godziny temu, me.spoke napisał: Świadomie złamałem naczelną zasadę forum i ubrałem się pod kolor żony 🙃 Nie znałem tej zasady. Brzmi wyjątkowo głupio, więc chyba dobrze że ją zignorowałeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.spoke Napisano 19 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2021 @Zajac Poziomka teraz to już na pewno mogę spać spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 21 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2021 @me.spokeŁadna koszula i marynarka.To wszystko MTO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.spoke Napisano 21 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2021 @bulyt50 Dzięki, marynarka to RTW, koszula MTO, obie Spier and Mackay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maaati Napisano 21 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2021 Spodnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.spoke Napisano 21 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2021 Luxire Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 22 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2021 @me.spokeDziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 28 Czerwiec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2021 Lny: 23 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 4 Lipiec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2021 Sobota: 17 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal88 Napisano 5 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2021 Świetne spodnie powyżej. Można wiedzieć skąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 6 Lipiec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2021 W dniu 5.07.2021 o 11:33, Michal88 napisał: Świetne spodnie powyżej. Można wiedzieć skąd? Dzięki, to Benevento - czasem przysyłają na czas. Dziś: 7 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 11 Lipiec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2021 Wczoraj: 11 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MarcinJarosz Napisano 20 Lipiec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2021 6 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 24 Lipiec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2021 Nie z dzisiaj, ale dosyć świeże: 11 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi