Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 16 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2016 Z udziałem polskich produktów: Marynarka: M. Ceran - Wełna z kaszmirem Krawat od poszetki 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 17 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2016 Dzisiaj. * kapelusz Polkap & BwB * garnitur Suitsupply Havana * koszula CT * krawat Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * monki Shoepassion 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 17 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2016 Marynarka i spodnie: Suitsupply Koszula: Miler Krawat i poszetka: Poszetka.com Buty: Yanko 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Napisano 17 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2016 Garnitur: SuSu Koszula: TRL Krawat i poszetka: poszetka.com 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 17 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2016 @Aron co to za model butów, kopyto wygląda na 915? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 17 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2016 @blekit Zgadza się, to jest kopyto 915, model 436 na podeszwie York. http://patine.pl/yanko-436y-niger.html Skóra Cambridge Niger ma obecnie jaśniejszy odcień niż wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 17 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2016 3 godziny temu, blekit napisał: Dzisiaj. Pokaż ukrytą zawartość * kapelusz Polkap & BwB * garnitur Suitsupply Havana * koszula CT * krawat Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * monki Shoepassion ekstra ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 17 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2016 Dziś zielona fedora 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Napisano 17 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2016 Garnitur Vistula, bez "gwałtu" na rękawach, ale "molestowany" Koszula Profuomo Sky Blue Poszetka Poszetka Krawat NN (nie wiem) Buty Carlos Santos 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Napisano 17 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2016 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 18 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2016 Dzisiaj tylko detale. * marynarka Suitsupply Havana * koszula CT * krawat Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * spodnie Suitsupply * buty Berwick 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 18 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2016 U mnie, tradycyjnie, o detalach nie może być mowy Jednocześnie chciałbym zaznaczyć (w szczególności uwagę tę kieruję do wyznawców świętych zasad męskiej elegancji), że jestem świadomy, że wzór koszuli i garnituru jest podobny, żeby nie napisać identyczny - złamałem prawo mojżeszowe z pełną świadomością i niczego nie żałuję 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Napisano 18 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2016 Debiut motywów patriotycznych bez zadęcia Bardzo udany krawat RoT Garnitur: SuSu Koszula: TML Krawat: RoT Poszetka: poszetka.com 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 18 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2016 @Hargin - ten husarz wygląda jak ponury żniwiarz dosiadający cielaka... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 18 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2016 @Koval tylko na zdjęciu w rzeczywistości jest przyzwoicie wykonany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 18 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2016 Marynarka: Lantier Spodnie: Suitsupply Koszula: Charles Tyrwhitt Krawat i poszetka: Poszetka Buty: Herring Shoes 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 18 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2016 @Aron, a jaki masz pasek - dobrałeś do butów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 18 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2016 @Koval, nie, pasek mam brązowy. Mniej więcej w takim kolorze jak sznurówki, czy brzegi podeszw widoczne na zdjęciu. Nie wiem jaka jest intencja Twojego pytania. W ogóle posiadam pasek w takim jasnym kolorze, ale charakterem raczej nie pasuje do tych butów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. constantin Napisano 18 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2016 . 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 18 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2016 Byłem ciekaw, czy przy tak jasnych butach (o których już pisałem, że bardzo mi się podobają ) zastosowałeś 'synchronizację kolorystyczną' elementów skórzanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blueloafers Napisano 18 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2016 Niedziela z @Haz (y) 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 19 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2016 Dzisiaj. * garnitur Suitsupply Lazio * koszula CT * krawat Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * Yanko 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Napisano 19 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2016 Garnitur: SuSu Koszula: Stephens Brothers Krawat: poszetka.com Poszetka: Camicissima Buty: MD (4 sezon - kiedyś trafiały się wytrzymałe egzemplarze) 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo102425 Napisano 19 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2016 2 godziny temu, Hargin napisał: Garnitur: SuSu Koszula: Stephens Brothers Krawat: poszetka.com Poszetka: Camicissima Buty: MD (4 sezon - kiedyś trafiały się wytrzymałe egzemplarze) Mam podobny garnitur. Niedługo założę to pierwszy raz i totalnie nie wiedzIałem z jakim krawatem to zestawić. Dzięki za inspirację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 19 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2016 Marynarka MD Spodnie Lavard Koszula TM Lewin Poszetka Poszetka Krawat NN Buty C&J 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi