Michał Gdańsk Napisano 27 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2016 Czy taka ilość wosku nie przekłada się na krótszą żywotność skóry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 27 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2016 Tego to już nie wiem. Buty nie mają jeszcze roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 27 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2016 Czy taka ilość wosku nie przekłada się na krótszą żywotność skóry? A dlaczego miałaby? Czy są jakieś badania; o których nie wiemy, świadczące o negatywnym wpływie wosku na skórę butów?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 28 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2016 Dzisiaj. * garnitur Lazio SS * koszula CT * krawat Jones New York * poszetka od Poszetki * lotniki Cheaney 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 28 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2016 Marynarka gniecie się wskutek selfie - pozy. Normalnie leży dobrze. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkaramba Napisano 28 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2016 @flozbi to są właśnie 3010. Zdjęcia na stronie sklepu są mocno przeswietlone. Byc moze juz pytałem, ale masz dark Brown czy przyciemnione tan? U Ciebie wygladaja jakos nowocześnie i cool, u mnie dziadkowo, i nie wiem czy to kwestia lustra, czy tego, ze te buty na zdjeciach po prostu dobrze wygladaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 28 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2016 Byc moze juz pytałem, ale masz dark Brown czy przyciemnione tan? U Ciebie wygladaja jakos nowocześnie i cool, u mnie dziadkowo, i nie wiem czy to kwestia lustra, czy tego, ze te buty na zdjeciach po prostu dobrze wygladaja.Z tego co wiem, to te buty są dostępne w jednym kolorze. Ja kupiłem je w Klasycznych Butach. To jak wyglądają, to moim zdaniem kwestia lustra, ono naprawdę robi robotę Do pielęgnacji używam kremu i pasty dark brown od Saphira. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkaramba Napisano 28 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2016 blekit, Berwick 3010 masz do wyboru w Tan, Dark Brown oraz Vintage Brown z ciekawości, jakiego koloru (zakładam że Saphira ) używasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 28 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2016 blekit, Berwick 3010 masz do wyboru w Tan, Dark Brown oraz Vintage Brown z ciekawości, jakiego koloru (zakładam że Saphira ) używasz? kiedy kupowałem to były tylko jeden model dostępny, na pierwszy rzut oka to Dark Brown z obecnej oferty. Na pudełku kolor jest opisany jako Mancalf 646. Co do kosmetyków, to tak jak pisałem ostatnio używam tych w kolorze dark brown. Wcześniej zdarzało mi się stosować medium brown Saphira i Havane marki Famaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkaramba Napisano 28 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2016 ok dzięki. Sprawdziłem kolor i mam te same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 29 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 Z wczoraj / detale tkanin 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 29 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 Ładna pogoda to i kolorów więcej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 29 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 Wykrzyknik zamiast pytajnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 29 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 Dzisiaj. * garnitur Lazio SS * koszula CT * krawat Jones New York * poszetka od Poszetki * lotniki Cheaney Blekit, czy ten garnitur jest jeszcze dostępny na stronie? Czy to jakaś starsza kolekcja? Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 29 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 Blekit, czy ten garnitur jest jeszcze dostępny na stronie? Czy to jakaś starsza kolekcja? Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka To jest Lazio z tegorocznej kolekcji zimowej. Niestety z tego co widzę jest już niedostępny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 30 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2016 Z tygodnia / zieleń + róż 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 1 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2016 Wiosna * marynarka i kamizelka SS * koszula Miler * krawat i poszetka od Poszetki * spodnie Benevento * zegarek Seiko 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 1 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2016 @blekit Taki trochę melanż wyszedł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 1 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2016 @pirat - mógłbyś sprecyzować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panam Napisano 1 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2016 Który to Hudson? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 1 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2016 @Panam hemp/wool z poprzedniej kolekcji wiosna/lato. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 1 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2016 @pirat - mógłbyś sprecyzować? oddnoszę wrażenie, że róż na krawacie trochę z innej bajki - szczególnie w towarzystwie pomarańczowych akcentów z kraty kamizelki. Pokombinowałbym z inną kolorystyką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 1 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2016 oddnoszę wrażenie, że róż na krawacie trochę z innej bajki - szczególnie w towarzystwie pomarańczowych akcentów z kraty kamizelki. Pokombinowałbym z inną kolorystyką.Kamizelka ma brązowe akcenty, pewnie kwestia monitora. Jak dla mnie kolory grają dobrze, ale to kwestia gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 1 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2016 Kamizelka ma brązowe akcenty, pewnie kwestia monitora. Jak dla mnie kolory grają dobrze, ale to kwestia gustu. Faktycznie na zdjęciach SuSu to jest jasny brąz ... cóż, ten zestaw na moim ekranie się gryzie, ale Twoje inne są niemalże zawsze ok - więc to chyba kwestia gustu, a nie kalibracji sprzętu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 1 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2016 @blekit Krawat to szantung? Na moim kropki są dużo ciemniejsze. Spodnie są w kolorze opisanym na stronie Benevento jako "olive tree", czy "forest"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi