Beny23 Napisano 15 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2016 Brat dopiero co wrócił i powiedział że chyba na emeryturze tam osiądzie. Najlepsze steki i polo na świecie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Napisano 15 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2016 -garnitur: SuSu Sienna flanela -koszula: Racing Green - blue herringbone -krawat: Royal Class jedwab -poszetka: len no name 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Napisano 15 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2016 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadam Napisano 15 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2016 Kyle, super krawat! Co to za materiał i marka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 15 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2016 Krawat z theTieBar, nabyty ładnych parę lat temu jeszcze w czasach przedforumowych. Ale mają chyba taki sam albo prawie taki sam: https://www.thetiebar.com/product/32362sk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_b Napisano 15 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2016 Brat dopiero co wrócił i powiedział że chyba na emeryturze tam osiądzie. Najlepsze steki i polo na świecie! Sorry za ciągnięcie off-topicowej dyskusji ale chcę jedynie dodać, że też mi się tam bardzo podobało ale jeżeli chodzi o wybór miejsca na przeprowadzkę to miałbym duży dylemat czy nie postawić na Chile 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 16 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2016 Dzisiaj. * garnitur Havana od SS * koszula CT * krawat Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * zegarek Seiko Cocktail * pasek Massimo Dutti * buty Yanko 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 16 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2016 @blekit: powinieneś nagrodzić swojego Seiko brązowym paskiem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 16 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2016 Szkoda, że trzewiki Yanko mają tak obszerne cholewki, co odbiera im sporo dynamizmu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 16 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2016 Szkoda, że trzewiki Yanko mają tak obszerne cholewki, co odbiera im sporo dynamizmu... Niekoniecznie. Miałem to szczęście, że u mnie cholewki są idealne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 16 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2016 blekit ostatnio jakieś takie spokojniejsze zestawy prezentuje . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 16 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2016 Przejął się zarzutem o "dziadkowatość" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 16 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2016 @Hargin pasek jest brązowy, skóra rekina od @MK_leathers @Wodzu dla mnie cholewki są w sam raz, węższe byłyby dla mnie chyba za ciasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 16 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2016 @Hargin pasek jest brązowy, skóra rekina od @MK_leathers Ha ha Jeśli na zdjęciu pasek jest czarny, a w rzeczywistości brązowy, to jakiego koloru masz garnitur i koszulę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 16 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2016 Granat i róż zdjęcie robione w aucie prawie że przed wschodem słońca, światło płata figle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 16 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2016 Koszula na zdjęciu z zegarkim jest różowa. Na zdjęciu sylwetki biała. Podejrzewam że jej kolor to lila . Mogę się mylić bo rozróżniam tylko 3 kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 16 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2016 Nic dodać nic ująć! Perfekt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PantaRhei Napisano 16 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2016 a mnie zastanawiam pasek. gdzieś w głowie ubzdurane, ze taki casualowy pasek to raczej do strojów koordynowanych, casualowych, wakacyjnych... nie do garnituru. jak to w Waszej opinii jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz3M Napisano 16 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2016 a mnie zastanawiam pasek. gdzieś w głowie ubzdurane, ze taki casualowy pasek to raczej do strojów koordynowanych, casualowych, wakacyjnych... nie do garnituru. jak to w Waszej opinii jest? Zgadzam się, pytanie jak jest w rzeczywistości, bo na zdjęciu ewidentnie gryzie się z resztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 16 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2016 To taki mniej formalny garnitur i chyba w takim wypadku pasuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horalbet Napisano 16 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2016 Również nie widzę zgrzytu z paskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 16 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2016 blekit - masz super podłogę i lustro w aucie I cytaty z Szymborskiej na ścianie - według mnie to najciekawszy smaczek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blueloafers Napisano 16 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2016 Dawno nic tutaj nie publikowałem 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 17 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2016 Dzisiaj. * marynarka Havana SS * koszula Osovski * krawat Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * zegarek Seiko Cocktail * spodnie i pasek Massimo Dutti * monki Shoepassion 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 17 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2016 Kolego @blekit ,czy nie wydaje Ci się ,że swoją stylizacją uzyskałeś efekt kobiecej figury ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi