Daniel1988 Napisano 12 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2014 @pol606 marynarka z Harris tweedu ? Poluję na taką ? jaka marka ? Pokaż psa W moim przypadku używam innego zwierzęcia. Jest szare, ma ogonek, nie ma futerka i ma dwa przyciski - potulnie leży sobie na biurku. @ proceleusmatyk @ koval @ hargin Zgadniecie co to może być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 12 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2014 12.11.2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 12 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2014 ...używam innego zwierzęcia... hmmm... ...A poza tym - wydawało mi się, że Procowi chodziło o psa, z którym Pol606 był na spacerze... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 13 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2014 @blekit- Zdecydowanie do tego zestawu użył bym ciemniejszej poszetki ,ta zlewa się z tłem marynarki. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 13 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2014 Długi weekend listopadowy, Amsterdam: Niestety poszetki nie widać, krawat prawie niewidoczny, ale i tak większość czasu spędziłem w płaszczu. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 13 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2014 @Serbetch Całość ciekawa. Na pierwszy plan "wychodzą" rękawiczki i lustro na butach. Ładne spodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1988 Napisano 13 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2014 Dzisiaj zestaw koordynowany: Marynarka: Christian Berg Spodnie: Pawo Koszula: Suitsupply Krawat: Lambert Poszetka: poszetka.pl Pasek: Hugo Boss Buty: Herring model Stratford Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lathlaer Napisano 13 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2014 To zabawne, że podałeś markę wszystkiego co masz na sobie, a telefon zakryłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1988 Napisano 13 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2014 Zakryłem logo pracodawcy. Dla ciekawych - telefon: Blackberry Q10 Podaję marki, jako ułatwienie dla kogoś, kto byłby zainteresowany zakupem podobnych rzeczy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lathlaer Napisano 13 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2014 Ja jestem jak najbardziej za podawaniem marek, na wzór blogowych stylizacji. Unika się wtedy doprecyzowania i kolejnych pytań o to, jakie buty, jaka marynarka, skąd poszetka, krawat itd. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 15 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2014 @Servetch Bardzo atrakcyjny ale i tradycyjny zestaw. Wydaje się też, że dobrze dopasowany. Bardzo lubię takie spodnie (garnitur?). Kolor skarpet i butow też należy do moich ulubionych. Razem bardzo udany zestaw. Spróbował bym ewentualnie jak zmieni się całość przy bardziej kolorowym szaliku - nawet stonowany wzór doda trochę lekkości. Zdecydowanie też uważam, że czapka jest za mała i trochę taka smutna. To taka wisienka na torcie a w tym wypadku obniża efekt całości. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. marian o Napisano 15 Listopad 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2014 . 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 15 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2014 Dzięki za uwagę z czapką. Miałem problem z jej doborem i mi także coś z nią nie gra. To model firmy Sterkowski: http://www.sterkowski.pl/805-large_bosky/angielka-z-guzikiem-szara-kratka.jpg Nie jest idealna, ale w grę wchodziły także kaszkiety z Gentlemanschoice, ale tweedy mi jakoś do tego płaszcza nie pasują. Może masz jakąś propozycję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel1988 Napisano 15 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2014 . Marian, nie za nudno trochę ? Standardowy zestaw koordynowany, może warto by było go czymś urozmaicić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 15 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2014 @marian o Bardzo ładne zdjęcie i zestaw. Marynarka świetnie leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 15 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2014 marian o Zdecydowanie źle, jak do takiego zestawu ułożona poszetka,zbyt formalnie.Reszta bez zarzutu,może ja dal bym inny krawat, we wzory ,aby ożywić zestaw . Pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 15 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2014 @Servetch Nie poradzę żadnego sklepu, niestety. Zgadzam się, że kaszkiety z tweedu byłyby trochę za bardzo "country" do tego zestawu. Ja kupiłem swój w stylu "newspaper boy" w outlecie w czasie pobytu w Salzburgu. Jest zdecydowanie bardziej obszerny i bardzo podobny do tych, które prezentują bohaterowie "Peaky Blinders". @marian, Czy to jest marynarka z wieszaka? Jeżeli tak to zazdroszczę figury! Jakość zdjęcia i dopasowanie wręcz katalogowe! Ale faktycznie poszetka mogłaby trochę poszaleć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
celahim Napisano 15 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2014 Przepraszam za jakość zdjęcia, ale w windzie średnie oświetlenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 15 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2014 Przepraszam za jakość zdjęcia, ale w windzie średnie oświetlenie:) A tam średnie - Woliński nie narzeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 16 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2014 marian - zestaw książkowy, minimalistyczny. Bardzo mi się podoba, nic bym nie zmieniał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian o Napisano 18 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2014 Dziękuję za uwagi. Faktycznie zestaw wydaje się być "spokojny". @marian,Czy to jest marynarka z wieszaka? Jeżeli tak to zazdroszczę figury! Jakość zdjęcia i dopasowanie wręcz katalogowe! Ale faktycznie poszetka mogłaby trochę poszaleć! To Havana z Suit Supply po małych przeróbkach (taliowanie, lekkie skrócenie i zwężenie rękawów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anachronis Napisano 18 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2014 Dziękuję za uwagi. Faktycznie zestaw wydaje się być "spokojny". To Havana z Suit Supply po małych przeróbkach (taliowanie, lekkie skrócenie i zwężenie rękawów). Ktory konkretnie model? Suit Supply ma sporo granatowych marynarek, a ich zdjecia niespecjalnie oddaja rzeczywistosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian o Napisano 19 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2014 Ktory konkretnie model? Suit Supply ma sporo granatowych marynarek, a ich zdjecia niespecjalnie oddaja rzeczywistosc Dokładnie ten: http://eu.suitsupply.com/en/jackets/havana-blue-plain/C756.html?start=23&cgid=Jackets&prefn1=fit&prefv1=Havana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anachronis Napisano 19 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2014 Swietnie wyglada. NIemalze tak samo, jak na zdjeciach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 19 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2014 Retronowocześnie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi