Remy Napisano 28 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2014 Buty nie bardzo pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamus Napisano 29 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2014 Misza możesz coś napisać o garniturze? Kojarzę go z wywiadu z polkapem, ale nie pamiętam skąd on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 30 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2014 Garnitur z cieniutkiej wełny uszyty w PK S. Żukowskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. JDC Napisano 30 Marzec 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2014 Witam, mój pierwszy występ na forum. Długo się zbierałem z zamiarem pokazania czegoś na forum. Co myślicie? A tak to wyglądało w całości. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 31 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2014 Nie daj czekać długo na drugi raz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 31 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2014 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 31 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2014 JDC, wszystko na swoim miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierogiruskie Napisano 31 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2014 JDC, bardzo fajny zestaw - przy okazji serdeczne życzenia urodzinowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drtulp Napisano 31 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2014 @Constantin Wyłogi kołnierzyka nie mają tendencji do wychodzenia spod klap marynarki? Dość wysoka stójka kołnierzyka koszuli, trudno mi taką skutecznie utrzymać w ryzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 31 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2014 Mam na sobie pierwszy raz ten zestaw, ale póki co nic nie wychodzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilp Napisano 31 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2014 Witam Jaką masz szerokość tego krawata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 31 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2014 Jeżeli to pytanie było do mnie to 8 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian o Napisano 31 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2014 Witam Jaką masz szerokość tego krawata? 8 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dignito.Michał Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2014 Witam, mój pierwszy występ na forum. Długo się zbierałem z zamiarem pokazania czegoś na forum. Co myślicie? Moim zdaniem udany zestaw. Tak trzymaj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2014 Witam, mój pierwszy występ na forum. Długo się zbierałem z zamiarem pokazania czegoś na forum. Co myślicie? Mam tylko wątpliwości co do zestawienia marynarki ze spodniami, zarówno odnośnie kolorów, jak i gramatury i faktury materiałów. Marynarka wydaje się być z takich grubszych i szorstkich, a spodnie z gładkiej wełny czesankowej. Natomiast z drugiej strony rzuca się w oczy fajne dopasowanie, zwłaszcza długość spodni, sam często pomimo poprawek nie mogę osiągnąć takiego rezultatu. Są na pasek czy szelki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cosnow Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2014 Witam, mój pierwszy występ na forum. Długo się zbierałem z zamiarem pokazania czegoś na forum. Co myślicie? Obraz 084.jpg Obraz 087.jpg A tak to wyglądało w całości. konk1.jpg Bardzo fajny zestaw, czekamy na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2014 Mam tylko wątpliwości co do zestawienia marynarki ze spodniami, zarówno odnośnie kolorów, jak i gramatury i faktury materiałów. Marynarka wydaje się być z takich grubszych i szorstkich, a spodnie z gładkiej wełny czesankowej. Natomiast z drugiej strony rzuca się w oczy fajne dopasowanie, zwłaszcza długość spodni, sam często pomimo poprawek nie mogę osiągnąć takiego rezultatu. Są na pasek czy szelki? Fakt, że materiały trochę się gryzą, ale chodziło mi tu właśnie o łączenie wzorów. Spodnie wełna super 100s na pasek, aczkolwiek leżą idealnie i właściwie pasek byłby zbędny. Nic w nich nie przerabiałem, a są z secondhandu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 2 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2014 Fakt, że materiały trochę się gryzą, ale chodziło mi tu właśnie o łączenie wzorów. Spodnie wełna super 100s na pasek, aczkolwiek leżą idealnie i właściwie pasek byłby zbędny. Nic w nich nie przerabiałem, a są z secondhandu Łączenie wzorów ok, ale gramatury materiałów już niekoniecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 2 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2014 0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 3 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2014 Znowu ja, żeby nie było, że całkiem przepadłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 3 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2014 Sympatycznie chociaż jaśniejsze buty by nie zaszkodziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jay Napisano 3 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2014 Pink panther 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 3 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2014 Jakoś taki sam wzór na poszetce i krawacie mnie nie przekonuje pomimo różnicy odcieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jay Napisano 3 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2014 ... taki sam wzór na poszetce i krawacie ... . grochy vs groszki - w tym sensie wzór różny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 3 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2014 To nadal ten sam wzór tylko w innym rozmiarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi