Secondhand Dandy Napisano 9 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2014 Wrocław wyznacza nowe standardy w CMDNS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 9 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2014 Fajnie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smamaj Napisano 9 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olgierd Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 Wrocław wyznacza nowe standardy w CMDNS Tradycyjne śląskie ryciny przedstawiające mieszczan wrocławskich. Zapewne kupcy albo pisarze miejscy, może żacy z Leopoldinum? (Co ciekawe my tu wszyscy napływowi, ale jednak genius loci bierze górę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 Zobowiązałem się w innym wątku,to wklejam pomimo jakości fotki. Prążek jest niebieski. edit: sorki za mistrzów drugiego planu - tornister nie mój, ale jak się komuś podoba, to dam namiary 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 11 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2014 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalinho Napisano 12 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2014 Dziś Dzień Smoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.mateusz Napisano 12 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2014 W pracy, robiąc zdjęcia klasowe w mojej dawnej szkole. Skarpety w kolorze Kubusia Puchatka. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 12 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2014 W sumie prawda : \ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalinho Napisano 13 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2014 Dziś jedna z moich ulubionych (pod kątem kolorystyki, ale niestety nie kroju) koszula. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacho Napisano 13 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2014 O to i mój mini-debiut w CMDS. Niewidoczny dół szare spodnie i czarne sztyblety ażurowane. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 13 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2014 Kowalinho, bardzo sympatyczna koszula. Cóż to za znaczek w butonierce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 13 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2014 Jacho, z chęcią zobaczyłbym te sztyblety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalinho Napisano 13 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2014 No cóż,to już było razem z marynarką (zara). Dopóki nie rozpoznam tematu butonierek zdecydowałem się jednak tego nie usuwać. Koszula to P&C-owski McNeal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 14 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2014 Flanelowo (wczoraj). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 14 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2014 Casual friday. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 14 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2014 Co się stało pod szyją? BreslauerKtóre zdjęcie oddaje rzeczywisty kolor marynarki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 14 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2014 Marynarka ma kolor ceglasty - na ostatnim zdjęciu widać jej fragment i jest to niestety najlepsza próba uchwycenia kolorów w tej części biura w której siedzę : \ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 17 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2014 Garnitur z beżowego donegalu Harris Tweed, półformalna koszula MTM Gentleman's Choice, knit Feraud i broda z naturalnej szczeciny dzika + zamszowe monki Bass Jakościowo to najgorsze buty jakie mam, ale najbardziej je lubię i nie potrafię się ich pozbyć. Było już na nie kilka zamachów, ale za każdym razem walczyłem o nie jak lew 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 17 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2014 Fajny post, tylko zdjęcie maksymalnie niekorzystne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jay Napisano 18 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2014 Dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.mateusz Napisano 18 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2014 Po egzaminie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 18 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2014 Bardzo ładny zestaw! Co mi przeszkadza, to odcień niebieskiego na poszetce. IMO źle się komponuje z resztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 18 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2014 Zgadzam się z Miszą- całkiem biała poszetka wyglądałaby lepiej. Zestaw na duży plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Novy Napisano 18 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2014 Garnitur z beżowego donegalu Harris Tweed, półformalna koszula MTM Gentleman's Choice, knit Feraud i broda z naturalnej szczeciny dzika + zamszowe monki Bass Jakościowo to najgorsze buty jakie mam, ale najbardziej je lubię i nie potrafię się ich pozbyć. Było już na nie kilka zamachów, ale za każdym razem walczyłem o nie jak lew Tomek, machnalbym jeszcze zdjecie z innej perspektywy (ewentualnie kadrowanie), bo zastosowana skraca Cie o dobre 40 cm ... Zestaw fajny, ale bardziej Ci pasuje Angus (subiektywna opinia). pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi