faber Napisano 31 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2014 Mankiet Rtw czy Mtm ? rtw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jay Napisano 31 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2014 Brown/red/green - spodnie navy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 3 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2014 K 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 3 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2014 Super, ale moim zdaniem co najmniej o jedną kratkę za dużo. Efekt byłby dużo lepszy, gdyby koszula lub kamizelka były gładkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 3 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2014 Wiem , wiem to celowy "eksperyment":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modini Napisano 3 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2014 Dołączam się do opinii Kamila. Ewentualnie wygładziłbym poszetkę i krawat. Swoją drogą bardzo podoba się się wzór koszuli. Co to za firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 3 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2014 van Laack. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 3 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2014 Świetny zestaw! Kamil może mieć rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 3 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2014 Świetny zestaw! Kamil może mieć rację. To zabawa "skalą" "Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olgierd Napisano 3 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2014 Marynara fantastyczna (ściśle: jej tkanina). Zresztą jak większość prezentowanych tu przez Ciebie. Krawat świetnie pasuje do marynary. Moim zdaniem (to nieważne, ale podzielę się) lekkim zgrzytem może się wydawać właśnie (skądinąd też bombowa) koszula. Czytelniej i konwencjonalniej wyglądałaby biała lub jasnopopielata lub jasnobeżowa. Jednak ja się dam pokroić za konwencję polegającą na łamaniu konwencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 3 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2014 Dobry wieczór. Egzamin nr 1. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 3 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2014 Czy prezentowana na zdjęciu długość rękawa koszuli oddaje rzeczywiste wymiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 3 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2014 Budry + półpodszewka + OCBD + knit 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 3 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2014 Czy prezentowana na zdjęciu długość rękawa koszuli oddaje rzeczywiste wymiary? Prawego - tak, lewy mankiet "zatrzymywany" jest przez zegarek. Rękawy tej koszuli mogłyby być odrobinę dłuższe, ale chyba nie ma tragedii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 3 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2014 Karol, co to za buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 3 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2014 Nie nazwałbym to tragedią, ale są za krótkie. Dla mnie koszula do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 @RavicHerring Holmes, bardzo dobrze się noszą. @Misza Dzięki za opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 O 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 Dzień dobry. Egzamin nr 2. Wielbłąd. Okazja życia z ebay, miesiąc u krawcowej, nowe guziki i... chyba nieźle? Marynarka - Mexx. Spodnie - Bytom - ciemnoszare. Poszetka z poszetka.com. Nord. Nie narzekam, choć podeszwa jest gumowa i brzydka. Krawat uszyty, a właściwie wydziergany przez mamę. Wełna. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 Płaszcz - chyba nie możesz przejść niezauważony w swoim mieście. Skąd te falowania materiału na marynarce? Po bokach wygląda na wytaliowaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 Najbardziej podoba mi sie zestaw ze zdjęcia nr 3. Krawat od mamy to super pomysł! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dignito.Michał Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 Wielbłąd. Okazja życia z ebay, miesiąc u krawcowej, nowe guziki i... chyba nieźle? Świetny płaszcz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 Mi również bardzo podoba się płaszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 Moim zdaniem płaszcz jest zbyt rozkloszowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 Budry + półpodszewka + OCBD + knit Panie Tomku czy to jest ten sam płaszcz ,który jest na stronie facebook Kruppa&Rzeszutko? Z jakiej tkaniny został uszyty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi