4inHand Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 Moje spodnie mają 20-21 cm, a biorąc pod uwagę posturę, dodałbym u Ciebie jeszcze ze dwa cm, serio! Może się na to zdecyduje, ale na razie te 3 cm były milowym krokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 W tym garniturze dwie rzeczy bym zmienił: w marynarce w kratę ze skośnymi kieszeniami nie zdecydowałbym się na klapy w szpic, a w spodniach dodałabym mankiety. Obecnie wyszedł taki sportowo-oficjalny przekładaniec. Hehe zgadza się, ale jak wiesz czasem historie stojące za garniturami są pokrętne Np. w tej marynarce kręcono rękawami więc krata się nie zgadza, a druga para spodni miała być ... kamizelką, z której zrezygnowałem więc na mankiety po prostu nie starczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaues Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 Dzwony z bistoru wyszły już chyba z mody? Niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 Z psem na spacer. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 Z psem na spacer. Paweł, dodatkowe kanty w spodniach dawali w promocji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 Do żelazka były gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olgierd Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 Z psem na spacer. Kurczę, a pies gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 Tu Nie zauważył kantów. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 4 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2013 Ś 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 4 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2013 Nie. Ta kamizelka moim zdaniem tu nie pasuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 5 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2013 C 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 5 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2013 Pozwolicie, że zmoderuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 5 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2013 Posty przeniesione do tematu: http://forum.butwbutonierce.pl/topic/1453-co-mam-dzi%C5%9B-casualowego-na-sobie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 9 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2013 D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 9 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2013 Wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 9 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2013 Udanego poniedziałku. Nawiązując do dyskusji o koszuli w kolorze Ivory, właśnie taką mam na sobie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 9 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2013 Posty "łazienkowe" usunąłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 9 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2013 alabuz, dla mnie węzeł do poprawki, jakoś wzrok mi na nim się skupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 10 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2013 Alabuz, bardzo ładny zestaw, ale tak jak napisał kolega Arsen, węzeł do poprawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 10 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2013 Ładny krawat ale węzeł do poprawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 10 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2013 Ładne kropki na krawacie, ale tak jak napisało 3 innych Kolegów węzeł do poprawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 10 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2013 Alabuz, świetna gra kolorów i wzorów, ale jak napisali arsen, RadekM, NieMy i Misza (i myślę, że Constantin też o tym pomyślał, ale nie wiedzieć czemu napisał o postach łazienkowych) - węzeł jest do poprawki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 10 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2013 Jeżeli chodzi o węzeł , jest to podwójny four in hand. Krawat jest za długi na zwykły four in hand, windsora nie lubię. Jaki jeszcze mogę zastosować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 10 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2013 Jeżeli chodzi o węzeł , jest to podwójny four in hand. Krawat jest za długi na zwykły four in hand, windsora nie lubię. Jaki jeszcze mogę zastosować? Zastosowany węzeł jest dobry tylko do poprawki, jak zauważyli koledzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dignito.Michał Napisano 10 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2013 Jeżeli chodzi o węzeł , jest to podwójny four in hand. Krawat jest za długi na zwykły four in hand, windsora nie lubię. Jaki jeszcze mogę zastosować? Węzeł victoria jest zdecydowanie lepszym rozwiązaniem niż windsor (moim zdaniem). Koledzy mówią o estetycznym aspekcie węzła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi