Remy Napisano 28 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2013 Flanelowo:) Potrafisz zaskoczyć i z kolejnym fajnym zestawem wyskoczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 28 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2013 Ja zaczynam podziwiać stolarza, który wyprodukował szafę Constantina 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 28 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2013 ... marynarka Hermiel Corps Diplomatique, wool- Artuhur Bell, zakup sprzed paru lat. Czy mógłbyś napisać, gdzie ją kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 28 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2013 Czy mógłbyś napisać, gdzie ją kupiłeś? Kilka lat temu,w jakimś butiku, na lotnisku Charles de Gaulle, w strefie wylatujących do Japonii . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 28 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2013 Marynarka była w takim razie kupiona na lotnisku, czy to prezent od ciotki? http://forum.butwbutonierce.pl/topic/1257-sklepy-w-polsce-jako%C5%9B%C4%87-kompetencje-sprzedawcy/page-31#entry40941 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olgierd Napisano 28 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2013 Touché! Charles de Gaulle się przewraca (na drugi bok, w podróży do Japonii). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 28 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2013 Hm..czy jedno wyklucza drugie? Osoby, które mnie znają choćby z FB wiedzą, że ja i moja rodzina mamy ścisłe kontakty z Japonią. To, że napisałem "kupiłem..." a nie "kupiona".. litości.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 28 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2013 Po prostu zdziwiło mnie, że producentem tkaniny do tej marynarki jest firma, która zniknęła z rynku ponad 11 lat temu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 28 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2013 Jak to u mężczyzn o piękną Japonkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dignito.Michał Napisano 28 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2013 Kurcze, nie znam się za bardzo na węzłach. Co jest "mniejsze" od uwiecznionego 4 in hand? Polecam węzeł orientalny lub kenta. Prawidłowo zawiązany będzie mniej "masywny" niż 4 in hand. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 28 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2013 Jak to u mężczyzn o piękną japonkę. japonkę czy Japonkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheilon Napisano 1 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2013 Zdjęcie na szybko tuż przed wyjściem - pod spodem kremowo-brązowa marynarka w "psi ząbek" (mam nadzieję, że to prawidłowa terminologia). Pozdrawiam. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 1 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2013 Ładny płaszcz i dobrze leży:)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 1 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2013 Płaszcz świetny. Napisz o nim coś więcej. zamiast "psiego ząbka" mi się bardziej podoba określenie "kły ogara" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 1 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2013 Płaszcz to zapewne suitsupply ? http://eu.suitsupply.com/en/coats/blue-coat/J244.html?start=3&cgid=Coats Sam się nad nim zastanawiam. Jak z ciepłotą ? Przetrwa polskie mrozy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheilon Napisano 1 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2013 Płaszcz z Suit Supply, jestem z niego bardzo zadowolony, leży idealnie bez żadnych przeróbek, a jestem osobą szczupłą, każdy płaszcz mierzony nad Wisłą leżał źle. Materiał to Wool (83%) Hemp (9%) Silk w dotyku bardzo przyjemny. Edit: Co do ciepłoty: mam szybki metabolizm i zwykle jest mi za ciepło, na razie jest bardzo komfortowo, a pod spód ubieram się lekko. Dla mnie wystarczy na pewno, zawsze mogę założyć warstwę więcej, ale mam wrażenie, że jest nieco cieńszy niż płaszcze spotykane u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 1 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2013 Gratuluję zakupu. Niech się dobrze nosi Leży i wygląda lepiej niż na stronie SS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tieandi Napisano 1 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2013 ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 1 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2013 u mnie nic się nie wyswietla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubao Napisano 1 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2013 A u mnie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 Definitywnie odszedłem ostatnio od szycia wąskich spodni 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 Moje spodnie mają 20-21 cm, a biorąc pod uwagę posturę, dodałbym u Ciebie jeszcze ze dwa cm, serio! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 Moje spodnie mają 20-21 cm, a biorąc pod uwagę posturę, dodałbym u Ciebie jeszcze ze dwa cm, serio! Dzwony z bistoru wyszły już chyba z mody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 Ulegam wrażeniu, że spodnie Tomka są zbyt szerokie na górze mimo wszystko, co w osobliwy sposób "modeluje" jego sylwetkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 4inHand, dnia 02 Gru 2013 - 07:05, napisał:4inHand, dnia 02 Gru 2013 - 07:05, napisał:4inHand, dnia 02 Gru 2013 - 07:05, napisał:Definitywnie odszedłem ostatnio od szycia wąskich spodni W tym garniturze dwie rzeczy bym zmienił: w marynarce w kratę ze skośnymi kieszeniami nie zdecydowałbym się na klapy w szpic, a w spodniach dodałbym mankiety. Obecnie wyszedł taki sportowo-oficjalny przekładaniec. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi