mosze Napisano 3 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2013 @4inHand: świetne marynarki, zwłaszcza pierwsza, ale ja z ciężkich materiałów (tweed, sztruks) zrezygnowałem. Uwielbiam marynarki lekkie jak koszule. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 3 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2013 U mnie też instagramowo i detale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 4 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2013 ś 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 4 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2013 Świetnie Ci te monki wyszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 4 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2013 Świetnie Ci te monki wyszły. Dzięki:) w sumie chciałem pokazać marynarkę... ale słabo wyszła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 4 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2013 Groszki na prążku 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 4 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2013 Czy to są szelki Doleath? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michael34 Napisano 4 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2013 4inHand, gdzie kupiłeś tę koszulę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 4 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2013 Groszki na prążku Czyli jak ładnie groszki włożyć miedzy prążki. Super zestawienie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 4 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2013 Groszki i prążki to fajne połączone, plus ode mnie za moje ulubione kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 4 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2013 Czy to są szelki Doleath? Nie pamiętam już jak się nazywał producent, ale chyba jest z Polski. 4inHand, gdzie kupiłeś tę koszulę? To koszula Gentleman's Choice z indywidualnie wykonanym kołnierzem o wyłogu 12 cm. Prawdę mówiąc to potrzeba jej spinki albo agrafki w kołnierzu żeby była w pełnej okazałości Jestem z niej bardzo zadowolony i niedługo pokażę ją w lepszej jakości. Groszki na prążku Czyli jak ładnie groszki włożyć miedzy prążki. Super zestawienie. Pozdrawiam Groszki i prążki to fajne połączone, plus ode mnie za moje ulubione kolory Dzięki panowie Granatowy, groszki i prążki to klasyka klasyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 4 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2013 i jasna tapicerka we wozie to lubię Sorry, to wóz mojej dziewczyny Ja mam czarny zamsz na pół z licową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 6 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2013 No już, miejmy to za sobą: Marynarka w odcieniu fioletu, welurowa. Koszula Wólczanka, krawat również. Antracytowe chinosy. Niewidoczne są czarne wiedenki z Massimo Dutti, które każdemu potencjalnemu kupcowi odradzam. O, zdążyłem wyjąć poszetkę. Była szara w grochy, jedwabna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziubdziub Napisano 6 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2013 Bardzo ładnie, szczególnie podoba mi się ta aksamitna marynarka, choć być może fotografia nie oddaje ściśle koloru. Jestem zdania, że bliżej do ideału byłoby z gładkimi kieszeniami od spodni (w sensie - bez wypchnięcia tej prawej od telefonu czy innego przedmiotu). Choć dla mnie to drobiazg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 8 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2013 A dzisiaj było tak 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 8 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2013 Piękne auto. Zestaw też niczego, tylko nie widać całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 8 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2013 (edytowane) - usunięto... Edytowane 8 Wrzesień 2013 przez andershep 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 8 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2013 spieszyli się ze zdjęciem bo autoalarm hałasował Jak dla mnie malo dowcipne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 8 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2013 Postanowiłem zaryzykować… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De Lasalle Napisano 8 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2013 Okulary nie pasują Ci do twarzy. Są o wiele za małe i wyglądają jakby wisiały bez opierania się na nosie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 8 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2013 Być może to wina zdjęcia albo kwestia gustu, to standardowe Aviatory z lat 90. En face zarówno oprawki jak i soczewki wystają poza obrys twarzy - choć nie tak mocno jak w przypadku współczesnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 8 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2013 Aż taki brzydki? nawet metkę ma… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 9 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2013 Dzisiaj mam spotkanie ze spinką do kołnierzyka oraz z Viola Milano 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robin Napisano 9 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2013 Dzisiaj mam spotkanie ze spinką do kołnierzyka oraz z Viola Milano TomaszMilerMTMShirt.JPG TomaszMilerViolaMilano.JPG 4inHand świetny krawat, pochwalisz się gdzie można go kupić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 9 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2013 4inHand świetny krawat, pochwalisz się gdzie można go kupić ? Niestety nie wiem. Kupiłem go dawno temu w USA. Marka to Tommy Hilfiger. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi