Pepenix Napisano 5 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2013 Każualny piątek... zdjęcie1.JPGzdjęcie2.JPG Ahh super skarpetki. Szukam takich bezskutecznie od jakiegoś czasu ;/ Zdradzisz skąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 6 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2013 Ahh super skarpetki. Szukam takich bezskutecznie od jakiegoś czasu ;/ Zdradzisz skąd? Jakas sieciowka, nie pamietam niestety... Kappahl albo cubus albo cos podobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 6 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2013 W internetach wszystko sie znajdzie image.jpg Rewelacja. Zmutowany Banan Zagłady najlepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 7 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2013 D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 7 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2013 Krawat strasznie wygnieciony,po poprzednim wiązaniu ,chyba.Poszetka trochę z innej bajki do tego zestawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 8 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2013 08 07 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikad Napisano 9 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2013 Pierwsza od ponad roku okazja do spróbowania bardziej eleganckiego ubioru. Skracać rękawy marynarki? Przepraszam za niechlujny węzeł krawata 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikad Napisano 9 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2013 Nas specjalnie przepraszać nie musisz Poprawiłem się chwilę po zrobieniu zdjęcia. No cóż, wybaczam sobie, jako nowicjuszowi w sprawach krawatowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 9 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2013 @Mikad Masz aparycję i proporcje ciała predysponujące Cię do bycia modelem pokazującym garnitury! Rękawy Twojej marynarki są w porządku. Możesz jedynie pomyśleć o kupowaniu koszul z mankietami na dwa guziki (jeden nad drugim) tak żeby można odpiąć dolny guzik i rozkloszować mankiet, który obejmie zegarek nie pozwalając mu zatrzymać koszuli w rękawie marynarki tak jak stało się w Twoim przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikad Napisano 9 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2013 @4inHand, Dzięki! Tak, mam drugą koszulę z takimi właśnie guzikami i rzeczywiście jest lepiej. Trochę wątpliwości mam co do spodni - zwężałem je i skracałem, zastanawiam się, czy nie za mało. Ale tymi wątpliwościami podzielę się w jakimś innym wątku, by nie zaśmiecać tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ricco Napisano 10 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2013 Styleman, z jakiego materiału jest ta marynarka, bo ładnie się układa i ma ładny połysk i jeszcze jedno kto jest producentem. Z góry serdecznie dziękuje za odpowiedż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 11 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2013 Autumn in July! W Poznaniu dzisiaj chłodno więc wróciłem do mojej dżinsowej marynarki Wranglera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 11 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2013 koszula Burberry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 11 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2013 koszula Burberry? Nie, oni mają inną kratkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 11 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2013 Nie, oni mają inną kratkę faktycznie... teraz widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 11 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2013 Autumn in July! W Poznaniu dzisiaj chłodno więc wróciłem do mojej dżinsowej marynarki Wranglera To jest dżinsowa marynarka Wranglera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 11 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2013 To jest dżinsowa marynarka Wranglera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 11 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2013 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichałD89 Napisano 12 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2013 Z uwagi na fakt, że jest to mój pierwszy post pragnę wszystkich serdecznie powitać. Od dłuższego czasu czytuję forum i stwierdziłem, że dobrą okazją do włączenia się w jego życie jest zaprezentowanie swoich stylizacji. Mam również nadzieję, że moja aktywność w pozostałych tematach będzie pożytkiem zarówno dla mnie jak i dla pozostałych forumowiczów. Oto jaką mam propozucję na casual friday 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 12 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2013 Witaj Michale! Zestaw ogromnie mi się podoba, jest świetnie skomponowany. Jesli miałbym coś zmienić, to poprawiłbym delikatnie węzeł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 12 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2013 ciekawa poszetka:) witaj i gratuluje odwagi:)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 12 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2013 @MichałD89, witaj. Sugeruję wyciągnąć poszetkę... i oddać ją mnie Na pierwszym zdjęciu marynarka wydaje się być bardzo gruba, nie jak na lato. To złudzenie? Nie wiem dlaczego ale zawsze zwracam uwagę na tło zdjęcia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichałD89 Napisano 12 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2013 Dziękuję bardzo za miłe słowa. Co do węzła to faktycznie mógłby być bardziej doszlifowany . Poszetka widoczna na zdjęciu jest wykonan z lnu i jest jednym z najlepszych zakupów w ostatnim czasie. Co dziwne, znalazłem ją w H&M nawet nie wiedziałem, że można tam znaleść takie ciekawe dodatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichałD89 Napisano 12 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2013 @MichałD89, witaj. Sugeruję wyciągnąć poszetkę... i oddać ją mnie Na pierwszym zdjęciu marynarka wydaje się być bardzo gruba, nie jak na lato. To złudzenie? Nie wiem dlaczego ale zawsze zwracam uwagę na tło zdjęcia.. Nie jest to złudzenie. To faktycznie grubsza bawełna ale dzisiaj było deszczowo i chłodno więc postanowiłem się zabezpieczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 14 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2013 d 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi