constantin Napisano 10 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2013 21-22cm:) na moje oko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 10 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2013 Mam pytanie do kolegi Miszy jaka jest szerokość spodu nogawki w zaprezentowanym powyżej przez niego zestawie? 21 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 10 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2013 IMO kaszkiet i biały goździk w butonierce to nieudane pomieszanie konwencji. Trochę jak połączenie smokingu z bryczesami 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 10 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2013 To nie jest gożdźik, ale z chęcią się dowiem, dlaczego jest to pomieszanie konwencji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 10 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2013 Przepraszam, faktycznie nie goździk. A pomieszanie konwencji bo wydaje mi się, że biały spory kwiat w butonierce pasuje do okazji i zestawów bardziej uroczystych, czy po forumowemu, formalnych. Natomiast kaszkiet to element z zupełnie innej bajki i moim zdaniem pasuje do casualowych okazji i ubrań (tweedowa marynarka, sweter czy skórzana kurtka). Podsumowując, podstawą był raczej neutralny zestaw koordynowany który dodatkami można pociągnąć w stronę casualu lub ubrania bardziej oficjalnego. Ty zastosowałeś dodatki z dwóch końców skali i dlatego uważam ten zestaw za nieudany. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 10 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2013 Dzięki za opinię . Odkąd noszę kwiatek w butonierce na co dzień, wybieram taki, na jaki mam w danym momencie ochotę. Kapeluszy nie noszę, z kaszkietem prawie się nie rozstaję . Przyznam się, że nie myślałem, że wielkość kwiatka w połączeniu z takim nakryciem głowy może zepsuć cały zestaw. Tak, czy inaczej dla mnie nie jest źle, choć fajnie, że może być jeszcze lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 10 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2013 To jest marynarka od Sebastiana, niepokojące są te marszczenia klap? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 10 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2013 Mam podobne zdanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 10 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2013 Mam podobne zdanie . Nie przekreślajmy po raz kolejny pracy krawca dlatego, że jakieś zdjęcie nie wyszło. Źle leżące klapy na zdjęciu są ewidentne, ALE może być tak, że to nie krawiec je sknocił tylko Ty przytyłeś i marynarka nie chce już się dopiąć tak jak wcześniej albo stanąłeś zbyt wyprostowany np. lekko spięty faktem, że robione jest zdjęcie. Zatem czy te klapy są dobrze ukazane na zdjęciu i czy były takie w dniu odebrania marynarki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 10 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2013 Ale, jeśli dobrze rozumiem Bartka, nie chodzi o to jak się układają ale jak się marszczy materiał: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 10 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2013 Trudno mi ocenić powody, przez które tak się dzieje. Jeśli uda mi się schudnąć, to ocenimy, czy to był nadmiar kg . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 10 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2013 Nie przekreślajmy po raz kolejny pracy krawca dlatego, że jakieś zdjęcie nie wyszło. Źle leżące klapy na zdjęciu są ewidentne, ALE może być tak, że to nie krawiec je sknocił tylko Ty przytyłeś i marynarka nie chce już się dopiąć tak jak wcześniej albo stanąłeś zbyt wyprostowany np. lekko spięty faktem, że robione jest zdjęcie. Zatem czy te klapy są dobrze ukazane na zdjęciu i czy były takie w dniu odebrania marynarki? Tomku, nie przekreślam niczyjej pracy - po prostu wyraziłem swoje zdanie. Myślę, że podchodzisz do zagadnienia zbyt emocjonalnie. Poza tym, jak słusznie zauważył kolega Piotr, chodziło mi raczej o marszczenie się materiału, co nie jest w żaden sposób powiązane z potencjalnymi zmianami sylwetki kolegi Krzysztofa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 10 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2013 21 cm dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 10 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2013 dziękuję Przyznam się, że rozgrzałeś moją ciekawość do czerwoności, a potem porzuciłeś, jakby nic dla Ciebie nie znaczyła. Draniu! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 11 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2013 Trzyczęściówka z tego wpisu w akcji! Fot.1 - Zajarani.pl Fot. 2 - J.A. Baczewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 11 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2013 Przyznam się, że rozgrzałeś moją ciekawość do czerwoności, a potem porzuciłeś, jakby nic dla Ciebie nie znaczyła. Draniu! przymierzam się do garnituru u bardziej markowego krawca i poszukuję rozwiązań (ze względu na ubytek wagi będę musiał wymienić całą szafę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 12 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2013 Miałem ostatnio okazję uczestniczyć w spotkaniu cygarowym o tajemniczej nazwie FOSCA, które organizowali koledzy z forum CigarAficionado.pl Były panamy, były lniane marynarki i ponad czterdzieści osób kopcących jak kominy Taka cygarowa Wielka Impregnacja ;lP 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 12 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2013 Zdjęcie mistrzowskie, jak z filmu o milionerach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCsel Napisano 13 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2013 Po długiej przerwie.. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em3r Napisano 13 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2013 Łączenie wzorów z okazji sesji 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. +Immune+ Napisano 13 Czerwiec 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2013 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 14 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2013 Dziś preppy, powiedzmy: Ps. przepraszam za pierwsze zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 14 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2013 Ta winda jedzie w bok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 14 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2013 Białe stopki biją po oczach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 15 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2013 @proc a gdzie ma jechać, w dół? wysłałem zdjęcia z telefonu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi