torunianin Napisano 22 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2013 Dzisiejszy piątkowy zestaw: Większe zdjęcia po kliknięciu Marynarka: Sebastian Żukowski, John G Hardy Spodnie: Janusz Kruszewski, Harissons Flannel Zaintrygowała mnie ta marynarka. Możesz wrzucisz więcej info do działu Bespoke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 22 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2013 Dzisiejszy piątkowy zestaw: Marynarka: Sebastian Żukowski, John G Hardy Spodnie: Janusz Kruszewski, Harissons Flannel Można wiedzieć gdzie były kupowane szelki? Strasznie mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 22 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2013 Widziałem ją na żywo u krawca fajny materiał. w realu swietnie wyglada rownież połączenie zielonej kratki i zielonej nici użytej do obszycia dziurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 22 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2013 Będzie za jakiś czas. Trudniej jest zrobić zdjęcie całości niż takich przybliżonych fragmentów. No i poważnie rozważam doszycie spodni do tej marynarki by mieć taki garnitur w całości. Szelki jak komuś przypadły do gustu to: http://www.albertthurston.com/product_d ... =233&sid=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 23 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2013 Świetna marynarka, mam trochę podobną i bardzo ją lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 24 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2013 torunianin jaką koszulę masz na sobie ? Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karczmarz Napisano 24 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2013 Dzisiejszy obiad u rodziców na szaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 24 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2013 Koszula z innej bajki , zdecydowanie tu nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vislav Napisano 25 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2013 Koszula z innej bajki , zdecydowanie tu nie pasuje.Biała zrobiłaby fajny monochromatyczny zestaw.właściwie to każdy element jest z innej bajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanguineus Napisano 25 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2013 Spójrz na takie kombinacje. http://forum.butwbutonierce.pl/download/file.php?id=7340 Styleman, to pierwsze zdjęcie to zdjęcie ze strony http://www.crichtonbespoke.co.uk/, nieprawdaż? Od początku listopada pracuję w Chester i odwiedziłem tego krawca. Styleman, wiesz może coś więcej na temat jakości jego garniturów? Szyłeś coś u niego? Sprzedawca (bardzo miły pan, który od razu zwrócił uwagę, że mam ładnie wypastowane buty ) porozmawiał ze mną chwilę i polecił się na przyszłość, bo wtedy nie byłem jeszcze zainteresowany szyciem. Teraz jednak planuję uszycie dwurzędówki (pierwsza moja przygoda z krawcem) i zastanawiałem się, czy warto zostawić 1500 GBP w tym salonie, czy lepiej jednak zrobić to w Warszawie, przy okazji moich dość częstych powrotów do kraju (w Warszawie koszt pewnie ok. 5000 PLN, czyli sporo mniej...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 25 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2013 Witam Przykro mi nie korzystałem z usług tego krawca,zdjęcie wziąłem jako przykład stylizacji . Ja zdecydowanie będąc na miejscu zamówił u niego,na pewno będzie dużo lepiej ,jak wiesz taniej nie znaczy lepiej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 25 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2013 Dwa dni temu Foto:Wro Street Fashion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 25 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2013 @Secondhand Dandy jeżeli miało być en vogue to zapewne udało Ci się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 25 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2013 Jeszcze lepiej bys wygladal z manszetami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 25 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2013 @Secondhand Dandy jeżeli miało być en vogue to zapewne udało Ci się... Po części chciałem, ale to, że mam na sobie na tym zdjęciu pikowana kamizelkę jest w dużej mierze wynikiem przypadku. Zostałem złapany przez Maćka, autora zdjęć na Wro Street fashion, tuz przy wejściu do hotelu, zaraz po oddaniu do szatni płaszcza. Wiedziałem, że ma sporo pracy w związku z obsługą warsztatów, dlatego nie mogłem odpuścić okazji zaistnienia na jego stronie. Co by jednak nie mówić o tym trendzie, walory praktyczne tego typu kamizelki w zimne dni są nie do przecenienia Jeszcze lepiej bys wygladal z manszetami . Dziękuję Miszo Jestem wielkim zwolennikiem manszetów i każde, odpowiednio długie spodnie zostają w takowy wyposażony dzięki umiejętnościom mojej Mamy. Te akurat jak na złość musiały być idealne na długość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.em Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2013 Dzień dobry. Na przekór brzydkiej pogodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2013 kamil.em-super zestaw ,jak z najlepszego żurnala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2013 Dzień dobry. Na przekór brzydkiej pogodzie [attachment=0]DSC_0068.jpg[/attachment] Nie moja kolorystyka, ale zestaw dla siwiejącej osoby idealny. Zmieniłbym tylko kołnierzyk na bardziej rozwarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2013 Secondhand Dandy - stylizacja bardzo fajna, ale moim skromnym zdaniem buty sa z innej bajki. wydaja sie byc zbyt masywne, jak i rowniez za dlugie do twojej sylwetki. Napewno w moim przypadku skladowa oceny jest tez to ze bardzo nie przepadam za czarnymi butami, a tu czarne buty i do tego jasna podeszwa podwajaja moja niechec do czarnych butow w tej stylizacji bo wg mnie to straszne polaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2013 Odganiam zimę kolorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamola Napisano 27 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2013 4inHand- czy to może jest marynarka z Suitsupply? Peak Lapel i jednorzędowa? Czy mi się wydaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 27 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2013 Wydaje Ci się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 27 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2013 4inHand- czy to może jest marynarka z Suitsupply? Peak Lapel i jednorzędowa? Czy mi się wydaje? Jednorzędówka z peak lapel miałaby tylko jedną butonierkę + z tego zdjęcie wynikałoby, ze punkt środkowy marynarki jest niewiele poniżej splotu słonecznego co dyskwalfikowałoby dla mnie całkowicie marynarkę. Poza tym, co to jest SuitSupply? Wszyscy o tym mówią, ale jakoś nigdy się nie zainteresowałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 27 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2013 4inHand- czy to może jest marynarka z Suitsupply? Peak Lapel i jednorzędowa? Czy mi się wydaje? Poza tym, co to jest SuitSupply? -> http://mrvintage.pl/2013/01/suit-supply-sprawa-polska.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 27 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2013 zlitujcie się... Edit: W celu wyjaśnienia zatrważającej niewiedzy Tomka polecam Nie chcę być znawcą sklepów internetowych z ubraniami, ani znawcą teorii i historii. Chcę być eleganckim facetem. Can you dig this? memberlist.php?mode=viewprofile&u=403 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi